Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Това дете твърди, че е живяло на Марс в предишно прераждане и че „Хора като нас все още живеят там”

Момче на име Борис Киприянович, или Бориска, живее в градчето Жириновск във Волгоградския регион на Русия. Роден е на 11 януари 1996 година.

От четиригодишен той посещава една добре позната зона на аномалии, масово наричана „Медведетская Гряда” – планина в близост до града. Сякаш момчето се нуждае да посещава зоната редовно, за да задоволява енергийните си нужди.

Родителите на Бориска – мили, образовани и гостоприемни хора – са разтревожени от очарователните таланти на сина си.

Те не знаят как другите хора ще възприемат Бориска, когато порасне. Казват, че с удоволствие биха се консултирали със специалист, за да научат как да отгледат вундеркинда си.

Като лекар, майка му не можела да не забележи, че момченцето вече можело да си държи главата само 15 дни след раждането си. Произнесло първата си дума „баба”, когато било на четири месеца и започнало да изговаря прости думи скоро след това.

На година и половина нямал никакви затруднения да чете заглавията на вестниците. На двегодишна възраст започнал да скицира, а шест месеца по-късно се научил и да рисува.

Когато станал на две години, започнал да ходи на местната детска градина. Възпитателите веднага забелязали необикновеното момче, необичайната му схватливост, езикови умения и уникална памет.

Само че родителите му забелязали, че Бориска попивал знания не само от външния свят, а и чрез мистериозни канали. Виждали го да чете неизвестна информация от някъде.

„Никой никога не го е обучавал”, казва майката на Бориска. „Понякога сяда в позиция лотус и започва да ни разказва подробни факти за Марс, планетарните системи и други цивилизации, което много ни обърква”, казва жената.

Как може едно малко момче да знае такива неща? Космосът станал постоянната тема на неговите истории, когато момчето станало на две години. Веднъж казало, че някога самият той живял на Марс.

Казва, че планетата и сега е населена, макар и да изгубила атмосферата си след огромна катастрофа. Марсианците живеят в подземни градове, казва Бориска.

Момчето казва и че е летял до Земята с изследователски цели, когато бил марсианец. Освен това, той самият пилотирал космически кораб. Това се случило по времето на Лемурийската цивилизация.

Той говори за падането на Лемурия, сякаш е станало вчера. Казва, че Лемурийците са умрели, понеже спрели да се развиват духовно и нарушили единството на своята планета.

Когато майка му му донесла книга със заглавие „От кого сме произлезли” от Ърнест Мулдашев, той много се развълнувал.

Прекарал много време да разглежда скечовете на Лемурийци, картинки на тибетски пагоди, а след това разказвал на родителите си за Лемурийците и тяхната култура няколко часа нонстоп.

Докато говорел, майка му забелязала, че Лемурийците живели преди 70 000 години и че били девет метра високи... „И ти помниш всичко това?”, попитала жената сина си. „Да, помня го и никой не ми го е разказвал. Аз го видях”, отвърнал Бориска.

Във втората книга на Мулдашев „В търсене на града на боговете”, той разглеждал картинките дълго време и си спомнил много неща за пирамидите и светилищата. След това казал, че хората няма да намерят древно познание под Хеопсовата пирамида. Познанието щяло да бъде открито под друга пирамида, която все още не била намерена.

„Човешкият живот ще се промени, когато бъде отворен Сфинкса. Той има отварящ механизъм някъде зад ухото. Не си спомням точно”, казал той.

Бориска е от т.нар. деца-индиго. Те започват да се появяват на Земята като признак на предстоящата голяма трансформация на планетата.

Момчето казва, че смяната на земните полюси ще причини две катастрофи: през 2009 и 2013 г. Само няколко човека ще оцелеят, казва той.

„Не, не се страхувам от смъртта, понеже ние живеем вечно. Имаше катастрофа на Марс, където живях. Хора като нас все още живеят там. Имаше ядрена война между тях. Само някои оцеляха.

Построиха убежища и създадоха нови оръжия. С изцяло различни материали. Марсианците основно дишат въглероден двуокис. Ако долетят до нашата планета сега, ще трябва през цялото време да стоят до тръби и да дишат изпарения”, казва Бориска.

„Ако си от Марс, нуждаеш ли се от въглероден двуокис?”

„Ако съм в това тяло, дишам кислород. Но пък той причинява стареене”.

Специалисти попитали момчето защо изкуствените апарати се разбиват, когато доближат Марс. „Марсианците излъчват специални сигнали, които разрушават станции, съдържащи вредна радиация”, отвърнал Бориска.

Момчето има дълбоки познания за космоса и неговите измерения. Запознат е също така със структурата на междупланетните НЛО. Той говори за това като експерт, рисува НЛО-та върху плочи и обяснява как работят.

Ето една от историите му:

„Той има шест пласта. Горният пласт е от плътен метал и е 25 процента, вторият пласт – 30 процента, третият метален пласт – 30 процента, а последният пласт с магнитни свойства – 4 процента. Ако подадем енергия към магнитния пласт, космическият кораб ще може да прелети през Вселената”.

Бориска среща доста затруднения в училище. След интервю бил преместен във втори клас, но скоро се опитали да се оттърват от него.

Той постоянно прекъсва учителите и казва, че грешат... сега момчето учи с частен възпитател.

Можете да научите повече за Бориска от следното видео:

 

Go Back

Comment

View older posts »