Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Учен заключава – преди милиони години развита цивилизация е съществувала на Марс

Лицето на Марс е едно от най-удивителните и забележителни изображения, снимани по време на мисиите „Викинг” на червената планета. Безпогрешно напомняйки на човешко лице, изображението е накарало мнозина да хипотезират, че това е дело на извънземна цивилизация. По-късни изображения разкриват, че това си е естествено образувание, изглеждащо като човешко лице поради ъгъла на слънцето.

„... въз основа на нови данни, доказателства, че през този период на климат, подобен на земния, биологичната еволюция произвела, най-накрая, хуманоидна цивилизация, оставила следи на няколко места – Сидония Менза и Galaxia Chaos са двете най-интензивно проучвани места. Данните от тези места оформят основата на Сидонийската хипотеза (Бранденбърг, ДиПиетро и Моленаар, 1991) за древна, местна, в приблизително Бронзова епоха цивилизация на Марс”.

„Оказа се, че марсианският ксенон съвпада много близо с компонента в земната атмосфера, получаван при програмите за ядрени оръжия на Земята, както при тестването на водородни бомби, така и при производството на плутоний, като и двете включват големи количества делене на атома с бързи неутрони. Оказа се, че марсианският ксенон може да е приблизително от смес от 70% ксенон от ядрени опити, смесен с 30% естествен земен ксенон, което предполага, че марсианският ксенон е бил подобен на земния, преди голямо ядрено събитие да го промени драматично”.

Марс не прилича на никое друго небесно тяло в нашата слънчева система. От незапомнени времена червената планета грабва въображението и интереса на хората по цялото земно кълбо, от времето империите на ацтеките, инките и маите, до съвременното общество на 21-ви век.

Но какво у Марс ни кара да искаме да разберем всичко за него? Дали се интересуваме от Марс, понеже мислим, че там може да има живот? Дали толкова се интересуваме от червената планета, понеже има възможност някога там да е процъфтявала напреднала цивилизация?

Нелепо ли е да мислим, че някога на Марс може да е процъфтявал живот? Според един учен, който е работил върху технологиите за космическа плазма, ядрения синтез и усъвършенстваната космическа тяга, и е изобретил Микровълновия електро-топлинен плазмов двигател, използващ водно ракетно гориво за космическа тяга – не, и Марс някога може да е поддържал извънредно напреднала извънземна цивилизация.

Д-р Джон Бранденбърг, плазмен физик, работещ като консултант при Morningstar Applied Physics LLC, и като инструктор на плаващо работно време по астрономия, физика и математика в колежа „Мадисън” и други образователни институции в Мадисън, Уисконсин, вярва че в далечната история на Марс, когато червената планета много повече е приличала на Земята, там се е развила напреднала цивилизация и доказателство за тяхното съществуване може да се открие на червената планета днес.

 „Марс представя тест за дарвинистки интелект на човешката раса и дотук ние се проваляме. Учените не могат да свържат нещата при Марс, понеже крайната картина е твърде ужасяваща да се приеме”.

Д-р Бранденбърг не само вярва, че някога Марс е бил населен, но вярва и, че данните от Марс показват ясни следи от изотопи на „оръжеен отпечатък”, доказващи че две масивни ядрени избухвания във въздуха в северните региони на Марс са се случили в далечното минало.

„Оказва се, че марсианският ксенон съвпада много близо с компонента в земната атмосфера, получаван при програмите за ядрени оръжия на Земята, както при тестването на водородни бомби, така и при производството на плутоний, като и двете включват големи количества делене на атома с бързи неутрони. Оказа се, че марсианският ксенон може да е приблизително от смес от 70% ксенон от ядрени опити, смесен с 30% естествен земен ксенон, което предполага, че марсианският ксенон е бил подобен на земния, преди голямо ядрено събитие да го промени драматично”.

Фиг. 10а. Приблизителната северна марсианска палео-океанска брегова линия (прекъснатата линия) и приблизителните местоположения на вероятни  ядрени експлозии, дискутирани в тази статия, видими също в Сидония Менза и Galaxias Chaos, местоположенияна докладвани артефакти. Стрелките сочат преобладаващите ветрове и показват траекторията на падането на радиоактивен прах. Настоящото местоположение на марсоходите също е отбелязано.

Както се оказва, газовият изотоп Ксенон 129 се образува от ЯДРЕНИ РЕАКЦИИ.

Ксенон 129 се образува само в малки количества от нормално ядрено делене, но в експлозията на конвенционална водородна бомба се образува в големи количества.

„Колкото повече наблюдаваме Марс, толкова повече информация получаваме, че тя наистина е една очарователна планета, от марсохода „Кюриосити” вече знаем, че Марс като планета някога е бил много подобен на Земята, с дълги солени морета, със сладководни езера, вероятно със заснежени върхове и облаци и воден цикъл точно като този, който изучаваме тук на Земята... Нещо се е случило на Марс; той изгубил водата си”. – Джон Грънсфелд, астронавт с пет излизания в космоса, асоцииран главен администратор в Директората по научни мисии на НАСА.

Д-р Джон Бранденбърг вярва, че има ясни доказателства, че поне две големи ядрени експлозии са се случили на Марс и че всеки, който може да разчита карта, може да намери връзка между Сидония Менза и Galaxis Chaos, и доказателство за ударни вълни и падане на ядрен прах.

В една лекция д-р Бранденбърг твърди, че има убедителни доказателства за цивилизация тип Бронзова епоха, която била унищожена от масивен ядрен взрив. Освен това, д-р Бранденбърг твърди, че правителството на САЩ знае за тези доказателства от 1976 г. Д-р Бранденбърг още твърди, че марсианската цивилизация изобщо не е била достатъчно напреднала, за да създаде сама ядрени взривове и че сигурно е унищожена от друга цивилизация.

„Секретността вътре в правителството е зло, което понякога е необходимо, но мисля, че е хубаво, че това прикриване на Марс приключва и, да се надяваме, че в един момент ще можем да седим и да си говорим откровено не какво се е случило на Марс предо 250 милиона години, а какво се случва в този момент”.

 

Go Back

Comment

View older posts »