Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Древни астронавти: Интригуващи 10 000 годишни пещерни рисунки в Индия показват „Извънземни и НЛО”

Датиращи от преди поне 10 000 години, заплетените пещерни рисунки, намерени в една пещера в Индия, изобразяват човеци,  животни и ежедневието през 8 000 г.пр.Хр., но също и кенгура и жирафи, неприсъщи за Индия. Само че най-зашеметяващите части на пещерните рисунки са мистериозните Извънземни Същества и НЛО, които според мнозина са доказателство за древен извънземен контакт.

Няколко скални рисунки, намерени в Чхатисгархската пещера в Индия пораждат безброй конспиративни теории, свързани с Извънземни. Въпреки че мнозина продължават да не са убедени, че тези древни рисунки са доказателство за извънземен контакт, местните хора и дори изследователи казват, че това е много възможно.

Рисунките показват сцени, за които се вярва, че са били нарисувани преди повече от 10 000 години, в които няколко странни същества – и подобни на НЛО обекти – сякаш се спускат от небето. Пещерните рисунки изобразяват няколко „сфери”, които учените не успяват да идентифицират.

Пещерните рисунки не са от този свят.

Вярва се, че Археологическият отдел в областта е помолил космическата агенция ISRO за помощ в определянето на странната природа на рисунките.

Би ли могло това да е убедителното доказателство, което подкрепя теорията за древния астронавт, която предполага, че интелигентни извънземни същества са посетили Земята и са осъществили контакт с хората в античността и праисторическите времена?

Според коментари, направени от Дж. Р. Бхагат, няма съмнение, че тези рисунки изобразяват нещо друго, освен извънземни.

Археолозите вярват, че това е доказателство за една забранена история, което е оцеляло, само защото е било написано върху камък.

В допълнение към странните създания и дискообразните обекти, много от рисунките са обичайните скици на човеци, животни и ежедневието през 8 000 г.пр.Хр. Но и мнозина се изумяват, понеже някои изобразяват кенгура и жирафи (напълно неприсъщи за Индия) и подобни на риби създания.

 „Находките предполагат, че хората в праисторическо време може би са виждали или са си представяли същества от други планети, които продължават да пораждат любопитство сред  хората и изследователите. Необходимо е по-задълбочено изследване за повече открития. Чхатисгарх понастоящем няма такъв експерт, който да даде яснота върху темата. Рисунките са направени с естествени цветове, които почти не са избледнели въпреки годините. Вижда се, че странните фигури носят подобни на оръжия обекти и нямат ясни черти. Липсват носът и устата, а в няколко картини дори се вижда, че носят скафандри. Не можем да отречем възможността праисторическите хора да са имали въображение, но хората обикновено си представят такива неща”, казва археологът Дж. Р. Бхагат.

Една статия, публикувана онлайн посочва, че: „Има няколко вярвания сред местните в тези села. Докато едни боготворят рисунките, други разказват истории, които са чули от предците си за „хората рохела” – дребни на ръст – които кацали от небето с летателен обект с кръгла форма и вземали един-двама човека от селото, които никога не се завръщали”.

Но това, което прави тази история още по-очароватлена, вероятно е фактът, че подобни древни пещерни рисунки са открити по целия свят. Сякаш древните култури по света са видели в глобален мащаб нещо в небето, а вероятно дори и сред себе си, което е трябвало да запишат върху камък с надеждата един ден историята им да бъде дешифрирана.


Това е пещерна рисунка, намерена в Кимбърли, Австралия. Те били нарисувани ит местните аборигени преди приблизително 5 000 години.


Това са някои от древните петроглифи, намерени в Юта в Каньона Бариер. Също като много други пещерни рисунки, и тези изобразяват множество високи същества с подобно оформени глави, като тези, намерени в Австралия и други части на света.


Скално изкуство, намерено в Нурланджи, Национален парк „Какаду”, Австралия.

 

Go Back

Comment

View older posts »