Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Демоните са сред нас: Петте стадия на пробуждане

Свидетели сме на масово пробуждане по цялата планета.

През последните няколко седмици милиони хора наново се пробудиха за всичките следни истини, в които само преди година не биха повярвали:
• АЗОС съзнателно позволява на деца в цяла Америка да пият отровена с олово вода, прикривайки доказателствата, вместо да алармира обществото.

• Фармацевтичните компании са в бизнеса на „жънене” на печалби от болестите на хората, вместо да спасяват животи или да помагат на човечеството.

• Политическата класа няма никакъв интерес да представлява хората. Те единствено представляват интересите на корпоративните си господари.

• Ваксините са опасни и ЦКПЗ прикрива това повече от десетилетие. Повечето ваксини дори не действат!

• Всички преобладаващи медии съществуват единствено, за да защитават властта, а не за да информират или да овластяват гражданите. Всички новини в медиите се спускат от властта или се изопачават (или цензурират), за да се защитава властта. На практика никой вече не вярва на медиите, както самите медии съобщават.

• Поредният глобален кредитен колапс вече е неизбежен, а централните банки на света ни водят към разрушителна икономическа катастрофа. (Лошата кредитна схема от 2008 година беше само предвсестник на това, което предстои). 

• Саудитското правителство имаше ключова роля в атаките на 11 септември, които бяха позволени да се случат от лидерите на САЩ, съгласявайки се „удържат” военната защита, за да могат атаките да успеят. Сега Саудитска Арабия буквално заплашва да срине кредитната пирамида на САЩ, ако бъдат разкрити, че имат пръст в атаките на 11 септември. (Играта на международно изнудване започна). Цялата конспирация, както сега научаваме, беше умишлено прикрита от най-високите нива в правителството на САЩ.

Петте стадия на пробуждане

Очарователното на всичките тези разкрития е, че не само постоянно пробуждат хората, но и че много хора все още не са готови за пълната доза реалност, от която крайно се нуждаят, за да оцелеят през следващите няколко години. 

Така стигаме до целта на тази статия, която наричам „Петте стадия на пробуждане”. То е нещо като петте стадия на отрицание, но наобратно.

Важно е да се отбележи, че никой не може да бъде накаран насила да скочи от първи до пети стадий в този процес.

Някои хора са способни по-бързо да преминат през тези стадии и да се пробудят много бързо; други страдат от психологическо отрицание и никога не могат да достигнат по-високите стадии на пробуждане, понеже то твърде много се сблъсква с техния мироглед.

Най-интелигентните хора, разбира се, са тези, които могат да прекосят бързо през всичките стадии и да стигнат до истината на „голямата картина” зад всичко, на което ставаме свидетели днес.

С това наум, ето петте стадия на пробуждането:

Първи стадий: Всичко е страхотно и медиите никога не лъжат.

Това е  стадият по подразбиране за типичния гражданин, който вярва на пропагандата, раздухвана от подчинените на държавата медии.

Дори не е нужно да са американци: китайските граждани, които живеят в Първи стадий, вярват на китайските медии. Канадските граждани, които живеят в Първи стадий, вярват на канадските медии, и т.н.

Хората от първи стадий вярват, че правителството винаги е добронамерено, че медиите винаги казват истината, ваксините не крият никакъв риск и че Биг Фарма наистина се опитва да намери лек, който ще сложи край на всички болести и ще ги изрита от бизнеса.

Най-добрият начин да опишем хората от Първи стадий е „Наивни”. Те, разбира се, си нямат и представа какво ни предстои като икономически и политически хаос. Това са хората, които се оказват напълно неподготвени за всяко бедствие (и умоляват правителството да дойде и да ги спаси).

Втори стадий: Ама те ни лъжат!

Гражданите от втори стадий осъзнават, че властта ги е лъгала през цялото време. Един ден те се „събуждат” и осъзнават, ще цялата пропаганда, която медиите и правителството са им казвали, противоречи на това, което виждат със собствените си очи.

Например, когато правителството нелепо обяви, че безработицата е само 4.9 процента, но хората се оглеждат и виждат, че половината им приятели не могат да си намерят работа, те разбират, че правителството ги лъже.

Когато родители послушно подложат децата си на ваксинация и след това детето изведнъж стане аутист (след-ваксинна треска и пристъпи, разбира се), тогава те се „събуждат” и осъзнават, че през цялото време са били лъгани за безопасността от ваксините.

Когато гласоподавателите, на които им е било казвано през цялото време, че вотът им е „свята функция на демокрацията”, изведнъж открият, че гласовете им нямат значение и че всички избори са предварително нагласени, те преминават във втори стадий.

Втори стадий най-добре може да се сумира като „Скептицизъм” към властта. В този момент вероятно половината от гласоподавателите в Америка са във Втори стадий.

Трети стадий: Ебаси! Те всъщност се опитват да печелят от нашето страдание и разрушение...

Трети стадий се достига, когато човек от Втори стадий задълбае малко по-дълбоко и започне да осъзнава, че ваксинната индустрия нарочно произвежда повредени ваксини, които не работят, за да се разпространяват повече заболявания (и да продават повече ваксини, разбира се).

Когато човек осъзнае, че най-есто срещаните лечения на раковата индустрия всъщност причиняват рак – и да, химиотерапията причинява рак – те често преминават в Трети стадий, осъзнавайки че властта буквално се опитва да печели от тяхното страдание и заболяване.

Действията на фрамацевтичните гиганти и хранителните гиганти са непонятни за човек от Първи и Втори етап.

Но човекът от трети стадий осъзнава, че Биг Фууд и Биг Медисин работят в конспирация първо, за да отприщят болести върху населението (чрез лишена от хранителни съставки храна) и след това да забогатяват, продавайки предписани лекарства, които твърдят, че лекуват всички тези заболявания, (но всъщност причиняват още и още заболявания).

Трети стадий също се достига, когато някой се събуди за факта, че медицинският индустриален комплекс инициира войни и глобални конфликти, за да печели от всичкото разрушение и съграждане наново.

Няма по-бърз начин за създаването на „икономическа активност” от това да се бомбандира до забрава някоя страна от третия свят, последвано от рекет на Световната банка, която плаща на корпорациите на глобалистите да построят отново същата инфраструктура, която току-що е била разрушена.

Когато хората се пробудят в Трети стадий, те всъщност започват да виждат себе си като човешки добитък, съществуващ в жлебове на Матрицата, с пипалата на корпоративно-правителствената-фашистка власт, изсмукваща живота им (чрез данъци, задължителни здравни осигуровки и т.н.). 

В този момент вероятно десет процента от населението на САЩ е в Трети стадий.

Четвърти стадий: Всъщност те ни убиват.

Четвърти стадий се достига, когато най-сетне осъзнаеш, че човечеството е навлязло в епоха, в която правителствата на света действително се опитват да обезлюдят планетата.

Според тях има твърде много хора и искат да премахнат около 90% от населението на света, за да „спасят планетата”.

В Четвърти стадий започваш да разбираш защо върху житата, (които дори не са ГМО), се пръска глифосатен хербицид, за да се увеличи ракът и безплодието.

Започваш да осъзнаваш защо ваксините в Африка са тайно смесени със стерилизиращи химикали и защо висши виролози открито говорят за нуждата от генетично проектирани вируси, които биха заличили човечеството.

Внезапно започваш да си правиш връзката от всички приказки за обезлюдяване на хора като Бил Гейтс и губернатора на Калифорния Джери Браун.

Добави към това нарастването на автоматизацията и младежката безработица, които ще станат реланост през следващите две десетилетия, и няма да ти отнеме дълго време да проумееш, че визията на глобалистите за бъдещия ни свят не включва твърде много човеци. 
Внезапно всички експерименти с ебола, птичи грип и биологични оръжия добиват смисъл. Геоинженерството, флуоридацията на водата, масовото натравяне на градските паркове с „биошлака” (компостирани човешки изпражнения с токсични индустриални отпадъци, продавани като „органична тор”)... всичко това е част от буквален план да бъде изтровено населението и по този начин драстично да се намали броят на човеците, живеещи на планетата.

Същите тези правителства на света, които някога работеха да подкрепят растежа на населението и да създадат общество с голямо население, сега активно работят да обезлюдят планетата.

Част от това ще доведе до замяната на физическите работници с роботи, а след това ще се намери начин да бъдат елиминирани всички „хрантутници” със задължителни ваксини, карцерогенни химикали или прикрита стерилизация.

Пети стадий: Всичко това е духовна война, която се води между живота и разрушението.

Последният стадий на пробуждане се достига, когато смъкнеш светската фасада и разкриеш дълбокото духовно зло, което се е навъдило в света ни. В края на краищата желанието да бъде унищожен животът чрез война, ГМО-та, фармацевтични продукти, хербициди и ваксини се корени в духовната война, която се води между доброто и злото. 

На страната на злото се намират глобалистките корпорации, земеделските хранителни гиганти, ГМО стимулантите, ваксиниращите фанатици, раковата индустрия, лъжливите преобладаващи медии и хора като Бил Гейтс, които виждат човешките същества като чума, която трябва да бъде заличена.

На страната на доброто се намират научните изобличители, практикуващите природна медицина, отглеждащите органична храна, независимите медии и други защитници на живота и природата.

В момента се води духовна война, в която хората, които кипят от злоба, като Хилари Клинтън, се опитват да се сдобият с реална власт, която да използват, за да щурмуват човечеството и да разрушат всичко, що е добро. Клинтън е 100% про-ГМО, про задължително ваксиниране, про Биг Фарма и т.н.

Като част от тази духовна война цялата политическа и медийна власт злостно нападат всички тези, които са добри, и отдават почит на тези, които са зли. Вече е „лошо” да си добър човек, който се стреми да защитава децата от смъртоносните ваксини и токсичните ГМО-та, например.

Но според медиите ти си „добър” човек, ако подкрепяш плана за обезлюдяване на глобалистите, с всичките му задължителни ваксини, химиотерапевтични „лечения”, токсични ГМО храни и болноопазваща система, която жъне човешки заболявания за корпоративни печалби.

Злото се храни от човешкото страдание.

В цялото общество днес ставаме свидетели на последното надигане на злото и опитът му завинаги да надвие доброто, за да може злото да се храни от страданието, болката и разрушението от дейности като събиране на органи от частично родени бебета.

Забележете, че тези, които разобличиха тази практика, бяха обвинени в престъпление, докато тези, които в действителност извършват практиката да кълцат живи човешки бебета, бяха възхвалявани от медиите.

Когато бебета биват клани от мъже с мачетета в някоя африканска страна, това се нарича „геноцид”, но когато бебета биват клани в центрове за планирано родителство из цяла Америка, това се нарича „наука”.

Целта на злото, което се е навъдило в нашия свят, не е просто унищожаването на живота, а предизвикването на голямо страдание, особено на деца.

Ето затова се пускат укази за ваксинация в Калифорния и на други места: децата трябва да бъдат ритуално пожертвани, повреждани, осакатявани и убивани, за да се умилостивят тъмните сили на злото, които сега управляват ЗКПЗ и ваксинната индустрия.

Сенаторът от калифорния Ричард Пан, който издигна указа, е страхотен пример за човешка черупка, окупирана от демонични сили.

Разберете, че вече не си имаме работа с чисти човеци. Много от хората на върха на фармацевтичните компании, ЦКПЗ, УХЛ, ЗМ и АЗОС напомнят тъмни демонични души, обитаващи човешки тела.

За много хора е трудно отначало да разберат това, понеже съдят за хората външно.

Но отвътре, всяка следа на човещина е изчезнала при много от тези хора и е заменена от тъмни привидения, които сега владеят умовете и телата им.

„Може ли страна с дълбоки християнски корени, като Мексико, да се остави на милостта на демоните? Някои в Църквата се боят, че да”, съобщава patheos.com.

"В резултат на това те призоваха за национален екзорцизъм на Мексико, който се проведе без много шум миналия месец в катедралата Сан Луис Потоси”.

Подобно, Националният католически регистър пита:

„Може ли... и трябва ли... да се извърши екзорцизъм на Съединените Щати, както беше извършен в Мексико миналия май?”

„Кардинал Хуан Сандовал Инигес, заслужилият архиепископ на Гуадалахара, извърши ритуала заедно със свещеници от цяло Мексико в катедралата Сан Луис Потоси с церемония при затворени врата”.

„Целта: да се прогони злото, отговорно за главоломно нарастващото насилие, аборти и наркотици в тази преобладаващо католическа страна”.

Може да звучи фантастично и невероятно, но почти всеки правителствен регулатор в Съединените Щати сега се оглавява от някого, който е повлиян (или дори обладан) от тъмните сили на злото.

Точно затова те постоянно вземат решения, които съзнателно нараняват хора и осакатяват деца в частност. Това не е случайно... то цялото е част от плана им да се максимализира човешкото страдание и разрушение.

Защо мислите АЗОС, например, позволи децата от Флинт, Мичиган да пият отровена вода почти цяла година, без да кажат на никого? Отговорът е, че те са искали да отровят децата. Не е било случайно...

Разберете, че тези правителствени елитисти не отговарят пред американските гласоподаватели. Те отговарят пред тъмните си господари, които изискват ритуално жертвоприношение на деца с всички възможни средства.

Истински татуировки, с които днес се сдобиват хора, кланящи се на демонични сили:

Как да се противопоставим на мрака и злото?

И така, какъв е отговорът на всичкото това зло, което сега заплашва да погълне света ни? 

Проявявайте любов и съчувствие, докато защитавате живота.

Стремейки се да давате права на другите, да издигате другите и да защитавате другите, вие допринасяте за доброто в света. По дефиниция вие побеждавате злото и пречите на злите сили да изпълняват плановете си.

Когато казваме „НЕ!” на токсичните ваксини, които вредят на децата ни, ние побеждаваме злото. Когато казваме „НЕ!” на психиатричните лекарства, които увреждат мозъците ни, ние побеждаваме злото.

Когато купуваме органична храна или сами си я отглеждаме, ние отричаме финансовата мощ на биотехнологичната индустрия, като ги лишаваме от икономическата мощ, от която се нуждаят, за да вършат още зло.

Побеждаването на злото е наистина така просто, както вършенето на добро постоянно, нееднократно и с чувство на истинска любов в сърцето към човечеството.

Всеки ден вземаш стотици малки решения, които изглеждат маловажни в момента, но те всъщност се натрупват значително. Вземайки тези решения в интерес на защитата на живота, ти умножаваш доброто в света.

Макар че повечето хора не са психологически готови да приемат пълната истина на това, което се случва в света ни, вече много хора преминават към по-дълбоките стадии на пробуждане. 

Можеш да им помогнеш, като споделяш информация, задаваш въпроси и се подготвяш, научавайки какво наистина се случва в света около теб. Колкото по-дълбоко дълбаеш, толкова повече ще се удивляваш на злонамереността и заблудите, които се извършват от злите сили в нашия свят.

Отговорността да им се противопоставиш е твоя – и в крайна сметка да ги победим – за да можем всички ние да живеем в един бъдещ свят, в който приоритет имат животът, любовта и състраданието.

Go Back

Comment

View older posts »