Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Планетата Земя: Под обсада от тъмни сили

от д-р Престън Джеймс

Има една няколкостотин годишна, много могъща и зловеща тайна Кръвна линия, която паразитира върху човешката раса и си я отглежда като добитък.

Но дългосрочният ѝ план, за поколения наред, не е свързан с обич, мир и благоденствие; по-скоро цели индуцирана деградация, болести, страдания, насилствена смърт и унищожаване на всичко, което повечето човеци смятат за свято и добро.


Американската адска дупка – Бохемската дъбрава – приспособена за детски жертвоприношения чрез огън и множество други перверзии и злини при церемонията „Грижовна кремация”, посветена на Ваал – всички световни лидери трябва да присъстват, за да бъдат помазани.

Тази Кръвна линия е завладяла цялата планета Земя чрез много лукави средства, като: присвояване на производството и разпространението на парите, налагане на убийствена лихва за използването на частните ѝ банкноти; купуване, подкупване и компрометиране на почти всеки правителствен служител; контролиране на масмедиите; нагласяне на конфликти и войни; и разгръщане на  друга, много по-изтънчена евгенетика и тайни операции, за да разреди човешкото стадо и да запази контрола си върху него.

Цел номер едно на тази Кръвна линия е човешката раса.

Поддържането на мерзка потайност е абсолютна необходимост, за да може тази невъобразимо зла, бездушна група да запази операционния си контрол върху човешкия вид и да разруши планетата Земя.

Тази Кръвна линия от бездушни, чисти социопати има подробен план за поколения наред да владее и да прочиства човешката раса, което става явно при внимателно изучаване на историята.


Преклонение пред Злата сила, известна още като Черното Слънце-Ваал, Молох или Бухалът, появяваща се под различна форма пред различните подгрупи.

 

Този план сякаш се извършва под ръководството на една много интелигентна, зловеща, тъмна сила – свръхестествено същество, невъобразимо зла сила, която паразитира върху човешката раса и разрушава планетата Земя и нейните екосистеми.

 

Този план се нарича Програма на глобалистите за създаването на Нов световен ред (НСР) и е толкова невъобразимо зъл, че повечето хора просто не могат да схванат неговата порочност или пък реалност.

Много точно описание на най-висшия кръг, който контролира тази Кръвна линия, е Йерархията на учреждението (ЙУ). Терминът „учреждение” в самата си дефиниция сочи, че това същество учредява или създава реалност, която да се подчинява на волята му.

Вече е ясно на всички, които проследяват съществуващата структура на властта, управляваща Америка и Западните народи, че това е най-големият организиран престъпен синдикат в света – Хазарската мафия (ХМ).

Да, ХМ е Йерархията на Учреждението, която се опитва да построи Глобален НСР, а в момента е матирана от Руската федерация и Китай.

ЙУ/ХМ изграждат Китай от години, надявайки се да го направят следващия голям приемник, който да паразитират (да източат активите), когато САЩ са вече напълно изсмукани.

Китайските тайни общества обаче вече са наясно с този план и си имат свое тайно решение, което разгръщат в момента.

Не ги подценявайте; китайските силови групи имат силна памет и някои искат сериозна отплата срещу ХМ, която е злоупотребявала с тях дъгли години, (напр. Опиумните войни, Боксерското въстание, Японската касапница при Нанкинг, строенето на железницата в Американския Запад и т.н.).

И на базата на дългосрочните ѝ действия върху множество поколения, разумно е да приемем, че волята на Кръвната линия на Учреждението е невъобразимо зла.

А по дефиниция, зло е всичко, което наранява невинните, или причинява ненужна смърт и страдание, или нарушава други основни, дадени от Бога „естествени права” на съществуване и стремеж към щастие.

Разследващите противници на Учреждението, които са открили доказателства за този операционен план на властващите олигарси, (тоест Йерархията на Учреждението), стигат до извода, че той е изключително и невъобразимо зъл; че целта му е радикално обезлюдяване на човешката раса и евентуалната ѝ замяна с нов синтетично създаден андроиден вид, задвижван и „нарояван” от изкуствен интелект (ИИ или „нароено цифрово кибер-съзнание”).

Ето техния план, обхващащ поколения наред, за Глобализиране на планетата Земя и човешкия вид:

1. Сдобиване със световен контрол върху всички човешки правителствени и търговски институции чрез присвояване на обменно-паричната система на всеки народ / държава.

2. Използване на лъжлива тревога за терор и други тайни провокации, за да се подклаждат конфликти, войни и масова смърт, за да се добие повече контрол и да се мотивират масите да подкрепят тази Кръвна линия и целите ѝ, както явните цели, така и дълбоките тъмни скрити цели.

Да се заемат пари и на двете страни във всеки конфликт и да се правят големи печалби от всички такива нагласени конфликти.


Атаката на ЙУ/ХМ срещу Америка – в стил Гладио, вътрешна работа, фалшива тревога, която прати Америка да сее масови убийства в Средния изток в полза на Израел и банкстерите от лондонското Сити.

 

3. Използване на нагласени войни, организирани войни, първо за да се дестабилизира светът и да се пренаредят границите, а след това последвано от бърза индустриализация на света, докато се запазва пълен контрол.

Колкото повече човеците са индустриализирани и развити, толкова по-технологично достъпни са за управление.

4. Използване на огромните финансови ресурси на Кръвната линия за всякакви възможни средства да се унищожава естествения човешки ред, чрез унищожаване на семейството, брака, мъжките и женските полови роли и чрез използване на много изтънчени методи, за да станат човеците повече зависими от Държавата, отколкото да могат сами да отглеждат храната си и да бъдат самодостатъчни.

Умърсяване на обществото чрез незаконни наркотици, най-различни разрушителни пристрастености, за да се разруши моралът и характерът на масите и от правителствените им служители все по-малко да се очаква да проявяват почтеност, морал и характер.

А използването на законна и незаконна имиграция е оръжие за разрушаване на границите, езика и културата на народите, което ги прави по-лесни за глобализиране.

5. След като зависимостта от Държавата даде на Кръвната линия огромен контрол над човешкия вид, властта на Кръвната линия се увеличава, разгръща се масова политика на хляб и зрелища под най-различни форми, за да се държат масите ангажирани, да не мислят и да не съзнават истината, че са „отглеждани” като добитък.

Това създава и поддържа илюзията, че човеците имат контрол, докато всъщност те са го предали на тази малка група с власт/контрол.

Когато хората са много зависими от държавата за всекидневното си препитание, те ще подкрепят всеки кандидат, който им обещае да запази прехраната им, дори и такива кандидати да планират да им отнемат много от основните, най-важни човешки права в замяна.

След като масите станат зависими от всемогъщата тоталитарна полицейска държава, може да се пристъпи към крайното източване на активите на масите.

И това винаги е било целта на ЙУ – тотално да се паразитират всички човеци от всичко, което имат и са, а след това да се поразреди стадото.

6. Управляването на Фермата може да бъде доста скучно, затова Кръвната линия обича да назначава перковци и тъпанари (особено тъпанари) на високи правителствени позиции.

Тези тъпанари наистина изглеждат абсурдно и много приличат на Малцината избрани, които стоят на върха на Кръвната линия и определят висшата политика.

Очевидно е за всеки, който проучва Кръвната линия, че тя е пирамидална Йерархия с Малцина избрани на върха.

Политиката е като театър за Кръвната линия и това доставя голямо забавление на Малцината избрани и сътрудниците им, гледайки посочените си, като излезли от комикс персонажи как се боричкат в политиката.

Какво дава сила на Кръвната линия?

Тези в периферията твърдят, че това е поклонение на „Черното слънце”, което някои наричат Луцифер или Сатана.

Лидерите на Кръвната линия сякаш са помазани и овластени от тази Тъмна сила на невъобразимо зло, ако се съгласят да нарушават най-сериозните обикновени човешки норми и кодекси на почтеност, за да подхранват това паразитно чудовище, но трябва да го правят тайно, докато поддържат нормален вид, за да избегнат селяните с вилачите.

А някои приближени на висшия кръг на властта на Кръвната линия твърдят, че когато някой е въведен в този „вътрешен кръг”, получава личен духовен водач, който им се появява тайно и служи като престъпен консилиери (съветник).

Широкоприет факт е, че тези които са въведени във висшия кръг на контрол в Кръвната линия (Йерархията на Учреждението) извършват детски жертвоприношения като сатанински ритуал, педофилия и вивисекция на деца.

Това което членовете на Кръвната линия желаят и са способни да правят, е всъщност много трудно за вярване за обществото, когато алтернативните медии в интернет го съобщават; но репортажите са твърде многобройни, за да бъдат пренебрегнати, а някои идват от свидетели на такива събития.

Тези чудовища, които се разхождат на воля, вярват че е тяхно право и задължение да сеят смърт сред масите, за да пречистят човешката раса и да концентрират властта си като агенти на Тъмната страна.

Много е трудно за обществените маси да повярват на тези репортажи, понеже те не се излъчват като важни новини от големите масмедии, контролирани от Йерархията на Учреждението.

Очевидно тези висши политици на Кръвната линия са силно мотивирани да вършат зло, да разпространяват болести, смърт и разрушение на планетата Земя и сред човешката раса.

Каква е тази сила, тъй могъща или тъй изкусителна, че да мотивира тези принципали на Кръвната линия да се обърнат срещу собствената си човешка раса и да я манипулират към собственото ѝ разрушение?

Възможно ли е да са се отказали от своята човечност? Възможно ли е ако някой върши достатъчно зло, да достигне точка при която да изгуби човешката си душа и човечността си?

А възможно ли е те поначало да не са били напълно човеци, а някакъв вид, който прилича на човешки, но му липсва всякакво човешко съзнание?

Ако се вгледате в известни членове от висок ранг в Йерархията на Кръвната линия, ще забележите, че те наистина изглеждат странно, необичайно и атипично.

Възможно ли е злото, което правят, да променя външния им вид, или поначало са си генетични изроди от зла кръвна линия?

Или пък, както някои от изучавалите родовете на старата европейска монархия твърдят, са се изродили от жененето на управляващата класа, олигархичните фамилии, от които произлиза настоящата партида олигарси, помежду им?

Има много твърди доказателства за делата на Тъмните сили, които овластяват Кръвната линия и нейната Йерархия на Учреждението:

Напредналото въоръжаване с високи технологии, като умните електромери, Wi-Fi, клетъчните кули и индуктивната психотроника, предназначена да насочва човешкото настроение и мисли; ГМО и разрушителите на ендорфини в храната и други, които правят мъжете и жените дебели, грозни и болни.

Заключение

 

Добрата новина е, че интернет разпространява толкова много истини сред масите, че Йерархията на Учреждението вече не може да поддържа унизителната потайност, от която се нуждае, за да запази контрола си.

Това означава, че ще им се наложи да започнат голяма ядрена Трета световна война, за да отложат кончината си, но то самото най-вероятно ще доведе до бърз край на управлението им на планетата Земя.

По един или друг начин Кръвната линия ще бъде пожертвана от същата зла сила, която успешно ги е подлъгала да извършат толкова много зло, като им е дала огромни богатства, власт, положение и разкошен живот с много имения, пищни курорти и прислуга.

Това, което Малцината избрани и приближените им кохорти от Кръвната линия не съзнават, е че те никога не са били нищо друго освен средство, временно сечиво, използвано от същата зловеща сила, която ще ги захвърли на бунището, когато станат ненужни. А този ден бързо наближава.

Изглежда Америка под ръководството на Йерархията на Учреждението вече е на ръба на финансовата и икономическа пропаст и целият свят се подготвя за голям икономически рестарт.

Това беше дискутирано в Г-20 и различни работни споразумения бяха постигнати, за да се смекчи това.

Досега членовете на Г-7, особено САЩ, нарушават тези споразумения, което поражда голямо разцепление и конфликт между Америка, Великобритания, НАТО и някои други страни от Г-7 с Руската Федерация, Китай и някои от техните монетарни и търговски сътрудници.

Тъй като Дойче Банк се приближава до пълен финансов колапс, Германия е на крачка от съюзяване с Руската Федерация и захвърляне на манипулираните от САЩ санкции срещу Русия, за да си върне милиардите изгубени дойчемарки от важната за нея търговия с Руската Федерация.

 „Разбира се, когато са притиснати, членовете на висшия кръг на Кръвната линия вероятно ще твърдят, че наличните ресурси са малко за човеците на планетата Земя и че само най-силните, най-способните могат да ги контролират и така да ги заслужат”.

Те допускат членове извън кръвната линия в Йерархията си, но само ако са се отказали (изгубили са) душите си и са решили да служат на мрака.

Но на тези хора никога не им се позволява да станат истинската глава на змията, на самия връх на политиците от Йерархията.

Тази наближаваща финансова пропаст вероятно ще означава кончината на контрола на Йерахията на Учреждението и появата на нова система за контрол. Това ще постави човечеството на кръстопът.

Дали ще бъдат подведени, излъгани и манипулирани да служат на друга лъжлива реалност и дали ще потърсят пълната истина на всяко ниво?

Големият въпрос остава: когато Кръвната линия бъде свалена и унищожена, ще прегърне ли човешката раса тази възможност да живее според Златното правило и да се научи да правят на другите това, което биха искали да им пбъде правено на тях?

Ще решат ли да служат на истината, любовта и на всичко добро и да го изискват на всяко правителствено ниво?

Ще разберат ли масите всичкото зло, смърт и разрушение, които тази зла Йерархия на Учреждението на Кръвната линия са ни причинили?

Ще могат ли човеците да се организират и да решат масово да следват истината, добротата, милосърдието и Златното правило „прави на другите това, което искаш да ти правят на тебе”, вместо омраза, смърт и зло?

Go Back

Comment

View older posts »