Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Как съвременните технологии смущават честотите на Земята

Количеството връзки, които имаме с околната среда, е безкрайно. Това може би е трудно за схващане, понеже не можем да усетим всички връзки, но когато живеем в неестествена среда, както повечето съвременни хора днес, това прекъсване на връзките се проявява като заболяване, или най-малкото като ускорено остаряване.


Една от основните причини за прекъсването на връзките е съвременните технологии, чиято енергия смущава тази на естествената околна среда, енергията която идва от слънцето и земята.


Целия живот се е развил с електромагнитните честоти от слънцето и земята. Слънчевите честоти, които достигат земята, са предимно инфрачервена радиация, видима светлина и ултравиолетова радиация.

Честотите на земята се генерират от взаимодействието между земната кора и йоносферата (пластът над атмосферата, който взаимодейства със слънчевата и космическата радиация) и земното ядро. Това са съответно Шумановият резонанс и геомагнитното поле.
Шумановият резонанс се създава от взаимодействието на заредените частици в празнината между земната повърхност и йоносферата, генерирайки стотици светкавици всяка секунда по целия свят.


Шумановият резонанс има основна честота от 7.83 херца (първа хармонична); тази честота и хармониите ѝ са извънредно ниски честоти, които резонират по цялата повърхност на земята. Геомагнитното поле се създава от земното ядро, като електрическите потоци от въртенето на динамичното външно ядро генерират магнитно поле.


Геомагнитното поле има основна честота от 11.75 херца при екватора и 11.79 херца при полюсите (първа хармонична); тези честоти и техните хармонии също са извънредно ниски честоти, които идват изпод земята.
Всичките тези полета зависят едно от друго – земята създава безкраен приток от отрицателно заредени електрони, които взаимодействат с положително заредените частици на йоносферата, която взаимодейства със слънчевата радиация.


Тези честоти (и техните хармонии) са динамични, те се колебаят и си влияят една на друга. Животът не би могъл да съществува без електромагнитните честоти от слънчевата радиация, от Шумановия резонанс и геомагнитните полета.


Земните енергии са жизненоважни. Целият живот е синхронизиран или настроен към тези земни честоти. Мозъчните алфа-вълни резонират на същата честота като Шумановия резонанс.

Другите мозъчни вълни, като бета, делта и тета вълните, както и биологичните функции, като регенерирането на нервите, костният растеж, оздравяването на сухожилията, възникват при извънредно ниски честоти, честоти които резонират с тези, които се намират естествено на земята.
Всяка клетка на тялото е настроена към колебливите земни и слънчеви честоти, които синхронизират биологичния ни часовник.
Ние абсорбираме електромагнитните честоти и също така ги излъчваме. По целия мозък има милиарди наночастици, наречени магнетит – биологичен минерал, който действа като антена за елекромагнитните честоти.


Магнетитът е феромагнитно съединение, което е извънредно чувствително към външните електромагнитни полета (то е повече от милион пъти по-реактивно към електромагнитните полета от всяко друго вещество в тялото) и ни позволява да се синхронизираме с естествените честоти на земята.
Блокирането на земните честоти при живеенето и работенето в затворени помещения, в съвременните сгради, има пагубен ефект.


При експерименти, в които земните честоти напълно се блокират, участниците в проучванията показват разстроени повтарящи се цикли, нарушена приорицепция (нечувствителност към позицията в пространството), пълна липса на координация, увеличена чувствителност към болка, както и други негативни странични ефекти. Когато астронавтите за пръв път били пратени в космоса без изкуствени магнитни полета и Шуманови генератори, които да заместят условията на земята, астронавтите изпитали понижена енергия и други физиологични проблеми.


Изкуствените електромагнитни честоти взаимодействат с естествените слънчеви и земни честоти. Съвременните технологии внесоха масивно количество от извънредно ниски честоти – радио и микровълнови облъчвания, които никога преди не са били съществували на тази планета.
Електрификацията започва в края на деветнадесети век и в последните няколко десетилетия експлоадира с цифровите телекомуникации. Изкуствените електромагнитни полета не се разсейват, а се акумулират в околната среда с времето.


Когато радио честотите бъдат излъчени, те се удрят в йоносферата и се връщат на различни места на земята.
Допълнително нещата се влошават от това, че магнитното поле на земята драматично отслабва с годините и варира, в зависимост от местоположението на земята, от около 0.22 до 0.67 гауса – много по-ниско отколкото в предишни векове.


Изкуствената радиация се конкурира със земните честоти и става все по-трудно да се усетят Шумановият резонанс и геомагнитното поле.
Изкуствените електромагнитни честоти често могадт да си взаимодействат едни с други по безброй начини, пораждайки понякога градивни смущения чрез поляризацията, увеличавайки вече пагубния си ефект, а могат да трансформират и слънчевата радиация, (която е неполяризирана), в поляризирана радиация, която разрушава нашите клетки.


Прекарването на твърде много време в затворени помещения трябва да се счита за опасно за здравето, тъй като ни закрива от естествените честоти на земята и слънцето и също така ни излага на изкуствената радиация от електрониката, от изкуствените източници на светлина, на клетъчните устройства за комуникация и всичко между тях.


Изкуствената среда е изпълнена с какофония от извънредно ниски честоти, радио честоти и микровълни, които е известно, че причиняват биологични дисфункции, смущавайки собствените ни енергийни полета и с времето това натрупано излагане води до заболявания.
Изкуствената електромагнитна радиация уврежда гените, генерира свободни радикали, увеличава пропускливостта на кръвно-мозъчната бариера, смущава производството на мелатонин, разстройва биологичния часовник на цялото тяло и не само това.
Хората, които са електро-хиперчувствителни, когато са изложени на изкуствени електромагнитни полета, може да покажат симптоми на хронична болка, хронична умора, главоболие, гадене, нарушен сън или безсъние, световъртежи, когнитивна дисфункция, поведенчески проблеми, кожни заболявания и други здравни проблеми.


Всеки обаче е до известна степен електрочувствителен, понеже телата ни постоянно абсорбират и излъчват радиация, дори и да не можем да го почувстваме. Тези с електро-хиперчувствителност са просто първите вестоносци във въглищната мина на този модерен свят.
Изкуствените електромагнитни полета имат дори още по-забележим ефект върху животните – от насекомите до големите бозайници, причинявайки сериозна дизориентация, променливо поведение и физиологични вреди. 


За да се предпазите от заболяване и да подобрите здравето си, най-добре е да прекарвате възможно най-много време навън, далеч от гъстонаселени зони, където електромагнитното замърсяване е ниско и естествените енергии на земята и слънцето не са удавени в изкуствените електромагнитни радиации на съвременните технологии.


Отдалечените места, без електрически линии и клетъчни кули, са за предпочитане. Изключително важно е да ходите боси, за предпочитане близо до естествени водоизточници, като морето, където земните полета са по-силни.


Излезте навън, събуйте си обувките и се свържете отново със земята и слънцето, свържете се отново с безкрайната енергия на естествения свят.

 

 

Go Back

Comment

View older posts »