Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Освобождение от Сивите от Орион

Забелязали ли сте колко силно поясът на Орион сякаш изпъква в човешката история? Той е закодиран в толкова много древни култури.

Той, разбира се, е вплетен в едно от Седемте чудеса на света – пирамидите в Гиза, които са перфектно подредени с Орион, като негово огледало.

Когато имате възможност, гледайте филма 10 000 г.пр.Хр. Той е голяма метафора как първоначалните човеци са били поробени и вкарани в капан от „по-висши” божествени същества, които дошли от звездите.

И във филма ще видите тези малки хуманоидни създания, грижещи се божеството Анунаки. За мен, имам чувството, че те метафорично представят „Сивите” от Орион...

Забележете: Съзнавам, че не всеки все още е напълно способен да възприема многоизмерно. И затова идеята за същества и извънземни на полето може да изглежда сюрреалистична и „далечна”. В такъв случай препоръчвам тази статия да се приема по-скоро в метафоричен смисъл.

Както и да е, дотук най-важното е в разпознаването на възможните влияния, които може да преживеете и как да се справите с тях.

Кои са Сивите?

Много хора казват, че са виждали Сивите. Ще намерите техни изображения в множество езотерични уебсайтове. Те имат крушовидна глава, тъмнокестеняви очи и малки върлинести тела. Тях обикновено срещат хората в случаите на отвличане.

Те са междуизмерни – могат да влизат и излизат от първите четири измерения на съществуването. Когато се наблюдават НЛО, а след това бързо изчезват, това е, доколкото знам, понеже това са „енергийни кораби”, способни бързо да изменят вибрациите вътре и вън от материалните плътности.

И така, „кои” точно са те? Според мен те са „ожънати” и поробени души, „отгледани” от първоначалната им физическа форма и изкуствено напъхани в синтетични, енергийни „костюми”.

Да, знам че това може да звучи фантастично, но ви уверявам, че не се опитвам да ви пробутвам врели-некипели, а че това е простата истина, която знам.

И нещо, което на мнозина ще се стори още по-изненадващо – сред нас има човеци, които са живели като Сиви. Често това са хора, които се мъчат да овладеят емоциите си или да намерят израз на напълно поразителна емоция.

Болката на съществуванието

Те били създадени, за да служат на „божествата” Анунаки. Неспособни да изразяват емоции, те са впримчени от Болката на съществуванието, чувството за изоставеност и страхът от пустотата.

Връзката с източника е била заменена от търсенето на приемственост от една „бащинска” фигура. Те са били принудени да манипулират и да управляват фалшивите реалности, които Анунаките били създали, като тази тук на Земята...

След като първоначалната им идентичност била отнета, спомените от кармичното минало изтрити, те обитават телесни съдове, неспособни да изразяват емоции и нямат никаква индивидуална посока или съдба.

Те целанасочено са привлечени от човечеството, за да изживеят ограничеността на съществуването си. Те живеят и завършват живота си чрез приемници като нас.

Това са съществата, които разработват и произвеждат имплантите, които толкова много хора имат. Те действат чрез мислите и емоциите ви, държейки хората заключени в спираловидни шаблони, ограничаващи поведението. Това им е работата. За това са проектирани.

Те не говорят, те предават мисълта телепатично и затова толкова много хора са на лекарства или страдат от постоянно раздразнение. Те са проявлението и проявяват първоначалната Болка на Съществуванието.

Освободете ги с любов

Когато се осъзнаете, можете да се справите с това съзнание. Първо можете да го приемете, да се разтворите в него, а не да се оптивате да се оттървете от него. Можете да успокоите емоциите си и да потънете дълбоко в чувствата си, въпреки всичко, което се случва в мислите ви.

Можете да се опитате да премахнете имплантите, чрез които те се впримчват, просто с естествената ви сила на волята. И след това със самите същества можете на направите едно от двете:

Или да ги прогоните, или пък бихте могли да им покажете съчувствието, което заслужават – можете телепатично да им предадете, че вече е напълно ОК да „свалят маската” – да излязат от синтетичното си превозно средство и да се върнат в светлината.

За мен беше предизвикателство да им съчувствам наистина и първоначално да ги приема, особено след всичката негативност, за която бяха отговорни, всичката болка и мъка, които са причинили на милиарди хора.

Интелектуално знаех, че човечеството е създало кармата, която се проявяваше у тях като огледало. Но въпреки това ми беше трудно да го приема.

Тоест, докато наистина не им влязох в главите, докато не се предадох и ги приех дотолкова, че да разбера как и защо правят това, което правят.

Разбрах, че не е тяхна вината, че в действителност те са живото проявление на „Първоначалната Болка на Съществуванието”. И преодоляването на това означава преодоляване на ключова бариера по пътя на Просветлението.

В този момент сърцето ми се изпълни с благодарност:

„В момента, когато наистина разбера врага си, разбера го достатъчно, за да го победя, в същия този момент го и обиквам. Мисля, че не е възможно наистина да разбереш някого, какво иска, в какво вярва, и да не го обикнеш по начина, по който той обича себе си”. – Орсън Скот Кард, „Играта на Ендер”

И така, след като намерих приемственост и разбиране, достатъчни за да мога да обичам, бях ръководен от благосклонността да предам тази идея, тази вибрация, този порив – че те вече могат да „свалят маските и да се върнат в светлината”... и то проработи.

По този начин върнах безброй към източника.

Изскачане на повърхността

Тъй като съзнанието на Анунаките вече е в голяма степен освободено от матрицата (чрез подпомогнато самоосъзнаване), намирам че  това съзнание на сивите извънземни вече е много по-отзивчиво.

Родителската „бащина фигура” е изчезнала и в резултат на това се извършва огромно освобождаване. Заради това също така толкова много от тази първоначална Болка на Съществуванието изскача на повърхността.

На тази поразителна реалност все още ѝ предстои да се развие в групово съзнание. Все още не е разпространена масово, а вероятно дори и тогава ще е изключително трудно да се приеме и интегрира.

Но за тези, които могат да я оценят, да я осмислят дълбоко и да ознаменуват истината в нея, понеже тя е сигнал за огромна и неизбежна промяна, която предстои, за тях тя е пълен обрат.

Едно от нещата, които пречат да бъде видяна, разбрана и приета е, че мракът е пуснат на воля – сега той временно сякаш надделява. Водите се размътват, но празненството тепърва предстои.

Промяната е във въздуха и в резултат на това усещате тези размествания вътре в самото общество.

Този аспект на интервенция на сивите извънземни е перфектно отразен в глобалния шпионски „Биг Брадър” скандал. Следи се не само електронната ви поща или телефонът ви, а и мислите и емоциите ви.

Но ето че вече хората навсякъде започват да търсят и да отстояват личната си неприкосновеност – вземат си властта обратно. Накъдето и да се огледате или ослушате, човечеството зове за свобода. Каквото горе, това и долу – разместването на четириизмерните огледала в материалната плоскост. 

Завръщане към източника

Освобождаването на Орионците и завръщането им към източника е огромна стъпка, огромна част от този освобождаващ ефект. Пиша за него, понеже освобождаването трябва да се ускори.

Нужно е да се окуражат повече души, които са настроени да разпознават тази енергия, да работят с нея и да дръзнат да я освободят...

Чувам от хора от най-различни части на света, които са имали такъв тип опитности и които откриват у себе си вродения дар да преподредят това Противящо се Съзнание. Намирам това за много мотивиращо. Но още много предстои да се направи. Много.

И тъй, нека продължим да работим върху тези същества и енергии, както в своето поле, докато ставате все по-изчистени и изпращате това усещане за пренареждане и завръщане. С обичната сила на божественото ви чувство на воля, сега повече отколкото изобщо преди, този подход може да бъде плодоносен.

Просто трябва да вярваме и да упорстваме. И преди да се усетим, лятната жътва ще е изобилна.

От сърцето ми към вашето,

 

Open

Go Back

Comment

View older posts »