Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Новооткрита древна монета уж изобразява „Извънземно” създание

Древната монета, която е била открита в Египет, според репортажи изобразява нещо, което мнозина вярват, че е извънземно създание. В миналото множество други монети са били намирани, които изобразяват неща, които мнозина вярват, че са летателни машини.

От време на време се натъкваме на определени обекти, които ни карат да се питаме „ами ако не сме само ние”, когато става дума за история, извънземен живот и цивилизация на Земята.

Също както има „лъжливи” артефакти, които са явно ФАЛШИВИ, има обаче и други, които те карат да се усъмниш в много неща.

В миналото хора по целия свят са откривали монети, които са всичко друго, но не и обикновени. Някои от тях изобразяват странни „летящи обекти”, докато други – като една от монетите горе – сякаш предлагат убедително доказателство, че в действителност сме били посещавани от извънземни форми на живот – също както теорията за древния астронавт предполага – преди десетки хиляди години.

Като например странна монета, която датира от 1680 г. Върху нея е изобразен обект, който според мнозина е сигурно свидетелство, че НЛО, известни още като летящи чинии, са посещавали нашата планета в миналото. Докато някои са съгласни, че определено е доказателство за извънземни, други не се съгласяват и предполагат, че гледаме илюстрации на щитове, а не на летящи машини върху монети, които датират стотици години назад.

През последните няколко години скептиците излязоха със свои теории, опровергаващи тази, предложена от търсачите на НЛО, казвайки че обектът, изобразен върху монетата от 17 век би могъл да е носеща се гъба или цвете, или дори щит.

Обаче, една новооткрита монета, която между другото има всички основания да бъде наречена фалшива, предизвика интерес у скептиците и уфолозите, които спорят за произхода и автентичността ѝ.

Според thesun.co.uk, „по време на реновация на къща в Египет, някой се натъкнал на мистериозна монета, която сякаш показва главата на извънземно същество, с огромни кухи очи, плешива глава и тънки устни”.

Mysterious Earth пише, че: „Група от хора, които работели по реновацията на къща в южен Египет, намерили множество много редки монети”.

Докато мнозина прибързано предполагат, че до момента това е най-доброто доказателство за извънземни посещения, трябва да поспрем за минута и да видим и другите възможности.

Докато монетата е най-малкото сензационна, това не значи, че задължително е автентична, нито пък фалшива. Истината е, че при всички такива открития с подобна противоречивост, хората правят прибързани заключения, без да обмислят и другите възможности.


Някои виждат извънземен летателен апарат, други виждат облаци или щитове.

Истината е, че подробната информация за монетата, „изобразяваща извънземно създание”, е извънредно ограничена. Единствената информация, която имаме, е че е намерена сред „други древни монети” по време на реновация на къща в Египет. Почти всичките тези монети имат надпис на латински, което явно означава, че те не са произлезли от Египет, а най-вероятно от някъде другаде.

Монетата с мистериозното създание върху едната си страна има OPPORTUNUS ADEST, гравирано на гърба – „тук е навреме” на латински.

Дали новооткритата монета, изобразяваща извънземно създание, е истинска или не, си остава дълбока мистерия. Най-вероятното заключение е, че монетата е съвременен фалшификат, тъй като НИКАКВИ ЕКСПЕРТИ всъщност не са проверили, анализирали или видели предмета. Всичката информация идва от различни уеб страници, които не са единодушни кое какво е.

Докато историята е най-малкото очарователна, трудно е да се реши дали е истинска.


Щит или НЛО?

Истината е, че няколко монети са били намерени в миналото, които са се оказали истински и изобразяват нещо, което мнозина интерпретират като ЛЕТЯЩИ ОБЕКТИ. Това обаче е въпрос на лична интерпретация. Това, което някои виждат като летящи чинии, а други може да го идентифицират като щитове или други обекти.

Въпреки всичко, тези монети са изключително интересни и те карат да се питаш АМИ АКО са истински. По отношение на монетата, изобразяваща извънземно създание, трябва да кажа, че тя е просто поредния съвременен фалшификат, докато някой не докаже обратното.

 

Go Back

Comment

View older posts »