Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Има 5 извънземни вида, които се борят за надмощие на Земята

Официално извънземните не са истински. Всъщност, все още не сме открили убедителни доказателства, които да предполагат, че не сме единственият жив вид във вселената. Макар и това да е официалната история, базирана върху множество описания и разкази за срещи, записани по целия свят, в допълнение към множество източници – някои от тях на хиляди години – уфолозите са определили съществуването на няколко вида извънземни, за които се предполага, че се борят за надмощие над нашата планета. В тази статия ще разгледаме някой от най-съобщаваните от свидетели „чуждоземни посетители”.

 

Сирианците

Вярва се, че Сирианците са много древни и напреднали същества, сочени за отговорни за споделяне на развито познание на различни цивилизации в древни времена, като египтяните, (на които помогнали за построяването на пирамидите и с медицинска и астрономическа информация), Маите, културите преди Инките, както и други.

Сивите

Сивите несъмнено са най-популярните извънземни и най-споменаваните в случаите на отвличания. Свидетелите често ги описват като дребни, с издути глави и големи черни очи. Те комуникиратс телепатични форми и се говори, че са направили няколко тайни договора с правителството.

Високите Сиви

Не толкова популярни колкото обикновените Сиви извънземни, Високите Сиви са извънредно високи (очевидно), бледи са и нямат коса. Смятат се за напреднала егоцентрична раса, за която човешкият живот не струва нищо. Описва се, че Сивите произхождат от съзвездието Орион, а според д-р Артър Хорн играят ролята на надзиратели за разлика от ниските Сиви: Ниските сиви са надзиравани в рамките на собствените си рангове от двуметровите високи сиви. Тези сиви са които всъщност изпълняват „дипломатически” мисии, като тайни преговори с главите на човешките правителства. Както се спомена, сивите като цяло и ниските метър, метър и половина сиви в частност, са нещо като наемници.

Потвърждение за дипломатическата роля, играна от „високите Сиви”, идва от Уилям Купър, бивш съветник от военоморското разузнаване, който твърди, че е виждал секретни документи, където „високите Сиви” били направили споразумение с Администрацията на Айнзенхауер на срещи в началото на1954 г.

По-късно през 1954 г. расата на широконосите Сиви Извънземни, които били в орбита около Земята, кацнали във военовъздушната база Холоман. Било постигнато основно споразумение. Тази раса определила себе си като произхождаща от планета около червена звезда в съзвездието Орион, която ние сме нарекли Бетелгеизе. Те казали, че планетата им умирала и че в неизвестното бъдеще нямало повече да могат да оцеляват там.

Зета Ретикулуми

Предполагаемите извънземни, наричани Зета Ретикулуми, произхождат от системата Зета Ретикули и се считат сред уфолозите като едни от най-добре познатите космически посетители. Смята се, че тези същества са между метър и метър и половина високи и често се споменават в случаите на отвличания. Според доклад на bibliotecapleyades, ченълингът на Лиса Роял предполага, че те идват от планета, наречена планетата Апекс в системата Лира. Това било планета много подобна на Земята. Духовният им растеж обаче не съответсвал на технологичното им развитие, което накрая довело до планетарен катаклизъм.

Ядрените експлозии увредили растителния живот, което накарало цивилизацията да построи подземни убежища. През този подземен период в историята им те започнали да се възпроизвеждат чрез техники за клониране, което е част от работата, която продължават да вършат с отвличания от човешката раса.

Рептилските извънземни

Рептилите са описани като двукраки създания, с люспеста зелена кожа, силна телесна миризма и големи очи с вертикална зеница. Вярва се, че взаимодействието им с човечеството е от хиляди години. Няколко древни народи от целия свят описват рептилски същества, враждебно настроени към човека. Вярва се, че тези извънземни присъстват на Земята още от зората на човечеството.

Go Back

Comment

View older posts »