Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Актьор, участвал в „Пришълецът” на Ридли Скот, твърди че е имал контакт с Извънземни

Яфет Кото – актьор и писател, известен от „Пришълецът” (1979) -  прави невероятно признание относно Извънземните. Кото твърди, че е имал няколко срещи с извънземни същества и че е прекарал години „в страх да гаси лампите” в спалнята си, след като видял извънземно за пръв път. Кото твърди, че съществото, което го „посетило”, било около метър и половина и имало изключително удължена глава.

Има много хора по света – вероятно дори милиони – които твърдят, че са имали контакт със същества, които не са от Земята.

Някои ги наричат вестители, други ги наричат ангели, макар и в днешното общество да са по-популярни под името Извънземни.

Любопитно, от филмите за извънземни имаме актьор, който твърди, че е имал контакт с извънземни. Без майтап.

Никога преди идеята за извънземен живот не е била толкова плашеща, но това, което е било само филм, сега става все по-реално, след като един от героите във филма, Яфет Кото, твърди че е бил посещаван няколко пъти от извънземни.

Кото уверява, че срещите му не са вследствие от участието му във филма, а са започнали много по-рано, когато бил още дете, преди повече от 50 години: „когато се обърнах, зад мен имаше някаква фигура, беше поне метър и половина и имаше удължена глава. След това фигурата се обърна и изчезна”, твърди актьорът.

Актьорът признава, че е прекарал години в страх да гаси лампите в спалнята си, след като видял извънземно за пръв път.

Актьорът твърди, че „посещенията” продължили дори по време на заснемането на филма.

 „От онзи момент нататък това се случваше едно след друго, като кулминацията беше среща във Филипините и по времена снимките на филма”.

Кото допълня: „Всеки път, когато се премествах в нова къща, в определена точка над нея имаше кръг от нещо, което приличаше на дим. Чудех се откъде ли идва, понеже със сигурност не изглеждаше като облаци. Тези срещи продължиха цели 10-15 години. Имах и липсващо време. Имам голямо липсващо време между някои от тези моменти и често се чудя дали не съм бил отвличан...” 

Разбира се, има много скептици, но Кото, който играе ролята на Денис Паркър във филма, казва: „Разбира се, чене съм имал и нямам психически проблеми. Коефициентъът ми на интелигентност е 196. Бих казал и, че стотици хора, включително бившият канадски министър на отбраната, който стигна до същите заключения относно извънземния живот, също не са имали проблеми”.

Актьорът твърди, че не сме сами във вселената.

 „Не сме сами, не сме сами във вселената. Ако напълно озападните идеята и я погледнете от гледище на превъзходство, ще кажете, че всички си въобразяват, когато стане дума за тези неща”.

 

Go Back

Comment

View older posts »