Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Учените заключават: Човеците не са еволюирали покрай ДРУГИЯ живот на Земята

Според една противоречива книга, написана от прочут природозащитник и еколог, човешките същества не са еволюирали ПОКРАЙ другите форми на живот на Земята. Всъщност, човечеството не е еволюирало от конкретно този щам живот, а е еволюирало някъде другаде и е било транспортирано на Земята, (като напълно еволюирал Homo Sapiens) преди между 60 000 и 200 000 години.

Ами ако търсим извънземен живот, без да знаем, че всъщност ние сме извънземните на Земята?

Една нова теория, предложена от д-р Елис Силвър, твърди, че има няколко издайнически знака, присъстващи в човешката раса, които предполагат, че човешките същества не са еволюирали ПОКРАЙ другите форми на живот на Земята, което в крайна сметка означава, че ние сме извънземните, които търсим от толкова отдавна.

Книгата се нарича „Човеците не са от Земята: научната оценка на доказателствата основно е обобщение за и по-скоро против човешката еволюция на Земята”. В тази книга водещият природозащитник и еколог д-р Елис Силвър преминава през оценяването на тринадесет водещи хипотези и седемнадесет фактори, които предполагат, че ЧОВЕЦИТЕ НЕ СА ОТ ЗЕМЯТА.

Предполага се, че човечеството е най-развитият вид на планетата, но въпреки това е изненадващо непригоден и зле екипиран за околната среда на Земята: слънчевата светлина му вреди, има силна неприязън към естествените храни, нелепо високи нива на хронични заболявания и още, казва д-р Елис в интервю.

Според д-р Елис, хората може би страдат от болки в гърба, понеже видът ни първоначално е еволюирал на друга планета с по-малка гравитация, и добавяйки към мистериите, д-р Елис също така посочва, че е странно, че новородените имат големи глави и това затруднява майките при раждането, което може да бъде фатално както за майката, така и за детето.

Според д-р Елис, никой друг вид на Земята няма този проблем.

Но в допълнение към множеството „противоречиви” теории, които д-р Елис предлага, той също предполага, че човешките същества не са „проектирани” да бъдат изложени на слънцето, докато са тук на Земята, тъй като не са способни на „слънчеви бани” за повече от седмица-две – за разлика от другите видове на Земята, като гущера – и не могат да бъдат изложени на слънчева светлина всеки ден, без да имат проблеми.

Освен това, д-р Елис обяснява, че човеците са почти винаги болни и това може би се дължи на телесните ни часовници, които са еволюирали да очакват 25 часа на ден, а не 24, както е доказано от множество изследователи на съня.

Д-р Елис казва, че това не е съвременно състояние; същите фактори могат да се проследят по целия път назад в историята на човечеството на Земята.

И тъй, откъде идваме? Според д-р Елис, неандерталците най-вероятно са били кръстосани с друг вид, вероятно от звездната система Алфа Кентавър – която е една от най-близките слънчеви системи до Земята – в далечното минало, което е довело до появата на съвременните човеци.

Според д-р Елис, има милиони хора по земното кълбо, които „чувстват’, че не принадлежат на Земята.

Д-р Елис обяснява: „Това предполага (поне за мен), че човечеството може да е еволюирало на различна планета, а ние да сме доведени тук като високо развит вид. Една от причините за това... е, че Земята може би е планета-затвор, тъй като явно сме природно сприхав вид и сме тук, докато не се научим да се държим подобаващо”.

Go Back

Comment

View older posts »