Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Списък на извънземните, действащи на Земята през цялата история (А)

Има повече от 10 000 000 светове в тази вселена с човечества, подобни на нашето. Тук са описани само няколко от расите, които имат допир с нашата вълна на живота по някаква причина.

АРКТУРИАНЦИ

Арктурус е една от най-напредналите цивилизации в нашата галактика. Това е петизмерна цивилизация, която в действителност е като прототип на бъдещето на Земята.

Енергията ѝ действа на човечеството като емоционален, ментален и духовен лечител. Също така е и енергиен портал, през който човеците преминават по време на смърт и прераждане.

Тя функционира като пътна станция, където безтелесното съзнание привиква с телесността.

Книгата „Ключовете на Енох” я описва като междинна станция или програмиращ център, използван от телесните братства в нашата местна вселена, за да направляват множество етапи от експерименти с телесни в нашия край на галактиката.

Тоталният им фокус във всеки аспект на обществото им е пътят на божественото осъществяване.

Арктурианците учат, че най-фундаменталният елемент на живота в петото измерение е любовта. Учат, че негативността, страхът и вината трябва да се преодолеят и да се заменят с любов и светлина.

Арктурус е най-ярката звезда в съзвездието Воловар, което е приблизително на 36 светлинни години от земята.

Арктурианците работят в много тясна връзка с Възнесените майстори, които те наричат братството на всемира. Работят много тясно и с това, което наричат Галактическата команда.

Арктурианците пътуват из вселената с космическите си кораби, които са едни от най-усъвършенстваните в цялата вселена.

Една от причините Земята да не е атакувана от по-военолюбиви негативни извънземни е страхът на тези цивилизации от тези усъвършенствани космически кораби на Арктурианците.

Тези кораби са върхът на технологията. Един от корабите, обикалящи  земята, се нарича Звездолет Атина, на името на едно от гръцките божества.

Арктурианското общество се управлява от т.нар. старейшини.

Тези същества са почитани от хората на Арктурус заради напредналото им познание, мъдрост и извънредно високите им вибрационни честоти. Колкото по-висока е вибрацията, толкова по-близо е човек до светлината и духа на Бога.

Арктурианците са много ниски на ръст – около метър, метър и половина. Също са и много слаби.

Също така много си приличат един с друг. Арктурианците се гордеят с това, понеже то премахва дребнавите сравнения на външността, които са тъй преобладаващи в нашето общество.

 • Арктурианците са най-любвеобвилните и несъдещи същества, които можете да си представите.
 • Кожата им е сивкава на цвят.
 • Имат много големи очи с формата на кестен.
 • Имат само три пръста.
 • Имат способността да местят предмети с мисълта си и са телепати.
 • Източникът им на храна е вид пенлива течност, която е високо питателна за цялото им същество.
 • Очите им са тъмнокафяви или черни на цвят.
 • Главният им източник за виждане всъщност е в телепатичното им естество, а не физическите им очи.
 • Слухът им надминава дори и телепатичното им естество.
 • Имат и способността да усещат с тила си.
 • Средната продължителност на живота им е от 350 до 400 наши земни години.
 • Високо развитото им духовно естество им позволява никога да не остаряват, тъй като имат способността да прекосяват времето и пространството.
 • Прекратяват живота си, когато договорът, който е бил сключен за съществуването им, изтече.

При Арктурианците няма и никакви заболявания – премахнати са преди векове.

АГАРЯНИ или Агарциани

Група азиатски или нордически човеци, които, според източниците, са открили огромна система от кухини под областта на пустинята Гоби и околните райони преди хиляди години, и оттогава са установили процъфтяващо царство в тях, едно от които си взаимодейства с други планетни системи чак до ден днешен.

Твърди се, че огромни системи от кухини свързват Агарцианските системи от централна Азия със „Змийския свят” – многостепенна система от кухини под югозападните скатове на Хималаите, където живеят „Нагас” според хиндуистката легенда.

Тук обитава култ към змията на човеци и сътрудници на рептилите, за който се говори, че е установил контакт с нацисткото общество „Туле” през Втората световна война.

Говори се, че много отдавна един азиатски принц повел няколко войнствени последователи – монаси-воини – към пещерите и влязъл в конфликт с този змийски култ.

Вследствие на този конфликт рептилите и сътрудничещите им сили били прогонени, но в по-късни векове си възвърнали някои позиции.

АЛФА ДРАКОНИ

Рептилски същества, за които се казва, че са установили колонии в Алфа Драко (Тубан).

Като всички рептили, тези твърдят, че са произлезли на Тера преди хиляди години – факт, който използват, за да „оправдаят” опита си да си върнат земята.

Те очевидно са голяма част от планирано „нашествие”, което накрая се превръща от скрита инфилтрация в явно нашествие, докато „прозорецът на шанса” (времето преди Международното човешко общество да стане междупланетарна и междузвездна сила) бавно започва да се затваря.

Опитват се да държат „прозореца” отворен, като потулват развитите технологии от масите, което би довело до евентуална Теранична колонизация на други планети от Земята и евентуално решение на населеността, замърсяването и други проблеми на околната среда.

Тъй като Теранците имат вроден „воински” инстинкт, Драконийците НЕ ИСКАТ те/ние да добием междузвездни способности и впоследствие да станем заплаха за империалистичните им (Дракониански) пъклени планове.

АЛФА КЕНТАВРИ

Извънземните от Алфа Кентавър вибрират и резонират в спектъра на виолетовата светлина.

Тази цивилация има огромно научно и техническо познание, което е от най-високото качество във вселената.

Алфа Кентаврианците са големи теоретици. Част от мисията им на Земята е да помогнат да се повиши земното научно, техническо и теоретично познание.

Мисията им също е да намерят начини да направят това познание разбираемо за нашето общество, тъй като те са толкова по-развити.

Единият от начините, по които правят това е чрез телепатично свързване с някои от нашите най-напреднали учени.

Понеже тези тези същества са толкова невероятно интелигентни и са от такава висока вибрация, понякога им е трудно да посеят тези идеи на земното поле.

Съществата от Сириус са много добри в попълването на тази празнина, понеже са много добри в практическото прилагане на тези идеи и в превръщането на тези теории в употребяеми за нашето триизмерно общество.

Сирианците са работниците и деятелите на земята.

АЛТАИРАНЦИ

Предполагаеми рептилски жители от Алтаирската слънчева система в съзвездието Орел, в сътрудничество с по-малка Нордическа човешка част и съвместно военно присъствие на Сиви и Теранци.

Щаб-квартира на колективно познатите като „Корпоративните”, която поддържа връзки с Ащарските и Драконийските колективи.

АМФИБИЯНЦИ

Подобни на Саурианците или Рептилоидите, но добронамерени нуманоидни същества с рептилски И амфибиянски черти и са земноводни по природа.

Някога може да са живели на земя, но с вековете са станали по-водни.

Срещат се в близост до блатисти региони, реки и т.н., и са известни с това, че нападат хората без да са били предизвикани.

Интересно е, че някои типове Сиви И Рептилоиди се смятат за земноводни, тъй като имат ципести пръсти на ръцете и краката (Драконианци).

АНАКИМЦИТЕ

Наричани още Ел-ове, съкратено от „Старата (elder) раса” или просто „Исполини”.

Споменавана в древните еврейски предания, тази раса се предполага, че е свързана с клон на древните човеци, които се отделили от преобладаващото човечество заради огромния си размер, който се развил с течение на вековете, вероятно в резултат на генетична аномалия.

Твърди се, че варират между 3 – 3.5 метра, а в някои случаи 5 м. височина, макар и по строеж да са забележително близки с „Международните” човеци.

Говори се, че притежават способ за молекулярно свиване и разширяване, който позволява на някои от вида им да се смесват с човеците на повърхността.

Предполага се, че се срещат в дълбоки и обширни системи от кухини под западната част на Северна Америка, на север до Аляска, на юг до Мексико и на изток до Тексас.

Вярва се, че имат способности за междузвездни пътувания.

АНТАРКТИКАНЦИ

Предполага се, че това е тайна оперативна зона както за човешки, така и за рептилски същества.

Някои казват, че арийско-нацистките учени действително изобретили летателен апарат с формата на диск, способен на много усъвършенствани действия във въздуха, и че на няколко въздушни диска са забелязвани свастики.

Те могат да бъдат пилотирани от „чисто” руса, синеока арийска раса.

Като че ли има повече от едно „русо” човешко общество, замесено в НЛО сценариите, и особено подземните човешки общества може да са развили „руса” коса поради липсата на слънчева светлина.

Изглежда връзката е само периферна между Антарктиканските, Телосианските и Плеядинските „руси”, (т.е. ще наричаме Антарктиканците „арийци”; Телосианците – „руси”; и Плеядинците – „нордически”, за да избегнем объркване).

Антарктиканците може да се състоят основно от „партидно изпратени”, чисто синеоки, руси Арийци, които станали жертва на манията на Хитлер да създаде супер раса и, както се предполага от Харбинсън и други, повечето от тях могат да бъдат контролирани чрез умствена манипулация и импланти, тъй като са „човешки дронове”, използвани за да поддържат функционирането на това скрито общество.

Говори се, че масивна съвместна подземна система, наречена „Нов Берлин”, се простира под планините на Neu Schwabenland в Антарктида.

Някои източници твърдят, че тази съвместна човешко-извънземна сила разпространява терор в този сектор на галактиката, покорявайки и извършвайки нечувани жестокости срещу мирните жители на други светове.

Известният отвлечен Барни Хил, който заедно със съпругата си бил отвлечен от „Зета Ретикулански Сиви” през 1961 г., заявява под регресивна хипноза, че срещнал „германски нацист” с лоши очи, който работел със Сивите на борда на летателния апарат.

Твърди се, че първоначалният „договор” със Сивите бил учреден от баварските общества Туле и Илюминати още през 1933 г., и че това сътрудничество било пренесено в Америка през ЦРУ, което било основано с помощта на агентите на американската нацистка Пета колона, както и европейските нацисти, които били доведени в Америка по проекта „Кламер” и други операции.

АТЛАНТИ

Това са човеци, обикновено описвани като добронамерени в сравнение с другите групи, за които се казва, че населяват обширни и заплетени подземни градове под южна Бразилия и околните региони.

Терминът „Атлантически” или „Атлантски” във връзка с тези раси им е даден поради факта, че тези мрежи от кухини по източния бряг на Бразилия се твърди, че някога са били част от допотопната „Атлантическа” империя.

Настоящите обитатели нямат никаква пряка ГЕНЕТИЧНА връзка с древното „Атлантическо” общество, за което се казва, че контролирало тези кухини преди няколко хилядолетия, но са наричани „Атлантически” просто защото са потомци на тези, които са преоткрили и населили древните „Атлантски” инсталации.

Както в северна Америка и другите континенти, както обикновени, така и подобни на гноми човеци се срещат там, някои от които притежавали напреднала въздушна или „дискова” технология.

Телосианците твърдят, че имат някаква връзка с южна Америка, особено с региона на Мато Гросо, където съществува град-близнак на име ПОСИД в голяма подземна система от кухини.

АЩАР, КОМАНДА

„Военовъздушната дивизия на Великото бяло братство”.

Една от най-интересните и интригуващи извънземни групи от всички е тази на Командир Ащар и Командата Ащар.

Командир Ащар е човекът, който е начело на Военовъздушната дивизия на Великото бяло братство, или Братството на светлината.

Командир Ащар и огромната му извънземна армия от повече от двадесет милиона работници работят близо и в съюз с Възнесените майстори.

Освен двадесетте милионния персонал под негова команда в нашата слънчева система, за която той отговаря, има още четири милиона членове и работници на физическата плоскост.

Самият Командир Ащар е велико и благородно създание, високо над два метра, със сини очи.

Тялото му е от типа на Адам Кадмон, което значи, че е подобно на нашите на Земята. Той се е развил от планетата Ащар, в развитието си като душа. Той никога не е имал въплъщаване на планетата Земя.

Въпреки че Командир Ащар е начело на космическата флотилия в нашата слънчева система, той не е ограничен в този сектор на космоса по отношение на службата си.

Той представлява нашата слънчева система на събранията на съвета на нашата галактика и вселени по цялата омнивселена.

Едно от важните неща, които трябва да разберем за Командир Ащар и армията му от работници и флотилията му от извънземни летателни апарати, е че те са етерични по природа.

Те нямат физически тела като нас, но са способни да показват физически тела и да показват летателните си апарати на физическата плоскост по всяко време, когато пожелаят.

Виждайки ги, човек няма да ги помисли за по-различни от теб и мен. По-голямата част от живота на другите планети в нашата слънчева система е етерична по природа.

Поради тази причина понякога тези същества са наричани етерианци. Не бива да се считат за обезплътени, понеже си имат тела.

Те са в състояние на еволюция, както и ние, и животът им на тяхната плоскост не е много по-различен от нашия, освен че са задгърбили голяма част от низшия „Аз” и астралнот желание, с което хората на Земята се борят тъй често.

Командир Ащар е в тясно сътрудничество и с Ангелското царство и по-конкретно с Архангел Михаил.

Командир Ащар е извънредно обичлив и нежен мъж, но строг и непреклонен в мисията си да служи, образова и защитава човечеството из цялата слънчева система.

Командир Ащар и екипажът му не искат да бъдат възприемани като богове, а по-скоро като другари и равни с нас по пътя на възнесението и отвъд.

Две от основните му мисии са духовно да образова човечеството относно истинската им мисия да са тук и второ, да защитава и пази Земята и слънчевата система от враждебни и егоистични извънземни групи.

Хората си нямат и идея за благодарността, която му се полага и на неуморния му екипаж и работници.

Командата Ащар и негативните извънземни

Има много извънземни цивилизации по цялата галактика, вселена и омнивселена, които идват на Земята, за да събират информация и да извършват експерименти за собствените си егоистични цели.

Те не са тук, за да са в услуга. Някои от тези извънземни са или могат да се определят като неутрални по природа, а някои служат на Тъмните сили.

Има и негативни извънземни, които доректно се противопоставят на Великото бяло братство и Командата Ащар. Те биха завладели планетата и биха я завзели, ако можеха.

Именно Командата Ащар и цивилизации като тази на Арктурус ни предпазват от това да се случи.

Също както в Стар Трек, има банди от регенерати с космически кораби, които се ескортират извън нашия сектор от тези команди.

Мнозина от Командата Ащар ходят сред по улиците на Земята без ние дори да го съзнаваме.

Командата Ащар служи в определен смисъл като небесната полиция. Има в действителност шест планети в системата Орион и една група, на име Дерос, от вътрешното пространство, които трябва да бъдат отцепвани, така че пазете се от всичко свързано с Мъглявината Орион.

Един от проблемите, които Командата Ащар има, е че ако нашето правителство направи законообвързващи договори с определени негативни извънземни групи, тя не може да пречи на свободния ни избор, освен ако не застрашаваме слънчевата си система и галактиката.

Броят на негативните извънземни е малък в сравнение с огромния брой позитивни извънземни, но негативните са доста опасни, ако не бъдат контролирани.

Слава на небесата за Командата Ащар. По принцип цилиндричните НЛО са потенциално опасните извънземни.

Има няколко изключения от това правило.

 

Go BackComment

View older posts »