Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Ерих фон Даникен заключава: Извънземните ще се ЗАВЪРНАТ на Земята до 20 години

Авторът на една от най-популярните книги на планетата – „Колесницата на боговете” – посочва, че извънземните ще се завърнат на Земята в близкото бъдеще – 20 години -, тъй като сме част от тяхната ДНК. Доказателствата за завръщането им са навсякъде около нас, разпилени по земното кълбо в древни текстове, паметници и цивилизации.

По време на „Нощта на наследството на Ерих фон Даникен”, която отбелязва 50 годишнината на един от бестселърите му, Ерих използва множество изображения, видео клипове, компютърни анимации и други решаващи доказателства, за да подкрепи твърденията си, че преди хиляди години, преди писаната история, Земята била посещавана от същества, които не били от Земята. Сега, твърди той, нашите „създатели” ще се завърнат, тъй като човечеството е почти готово най-сетне да се срещне с тях.

 „Извънземните знаят за нас, понеже ние сме част от тяхната ДНК. Библията говори за човешките дъщери, които имали полови сношения с тези посетители, и много митове по цял свят повтарят същата история. Тези истории винаги казват, че извънземните ще се завърнат при нас”.

Ерих фон Даникен твърди, че в далечното минало извънземни същества изиграли важна роля в развитието на съвременната цивилизация. Според автора, тези митове по целия свят, легенди и древни текстове са ясен индикатор за ролята, която „боговете” изиграли в развитието на човечеството. Всички тези истории и приказки повтарят един и същи резултат: Един ден извънземните ще се завърнат на Земята.

 „От безопасно скривалище жителите на планетата наблюдават нашите космически пътешественици, които носят странни шапки с пръчки на главите си (шлемове с антени); удивляват се, когато нощта стане ярка като ден (прожектори); ужасяват се, когато странници се издигат без усилие във въздуха (реактивни раници); заравят главите си в земята отново, когато странни непознати „животни” се носят във въздуха, бръмчащи, жужащи и ръмжащи (хеликоптери, универсални превозни средства), и накрая побягват към безопасния подслон на пещерите си, когато стряскащ гръм и грохот отеква от планините (пробна експлозия). Несъмнено нашите астронавти трябва да изглеждат като всемогъщи богове за тези примитивни хора”, казва Ерих фон Даникен.

 „Вярвам, че в момента сме под наблюдение. Това се базира върху разговори с много интелигнетни хора, на които официално им е било казано, че НЛО-тата са истински и че ни наблюдават”, добавя авторът.

По време на презентацията, на която Ерих получава наградата „Звезден жител” от редовния зрител на Aliens TV, Джорджо А. Цукалос, писателят казва, че древните текстове, като християнската Библия, религиозните текстове от Индия и други, говорят за небето, което според него всъщност е просто откритият космос. Фон Даникен твърди, че т.нар. ангели са просто извънземни посетители, дошли от някъде другаде от космоса.

Сега, след като са минали хиляди години, откакто посетителите за пръв път са стъпили на Земята, наближава времето, когато обществото е готово да „се запознае” с нашите извънземни братовчеди.

Освен това, контактът с извънземни се е превърнал в нещо, което милиони по света вече очакват. Научните ни постижения, социалната приемственост, получила се от непрекъснатото „бомбардиране” от холивудските филми и сериали за извънземен живот във вселената, ни позволи да се подготвим – като раса – най-сетне да срещаме извънземни цивилизации, без това д породи социален смут.

Творбата на фон Даникен е преведена на повече от 32 езика.

 
 

Go Back

Comment

View older posts »