Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Тайната колония на Марс

Уилям Томпкинс разкрива удивителна тайна, до която са се добрали шпионите на Морската пехота на САЩ, внедрени в технологичните проекти на Германия по време на Втората световна война – военните усилия на нацистите са били подпомагани от извънземни посетители.

Шпионите докладвали на прикрита военоморска операция, разположена във Военовъздушната база в Сан Диего, че Адолф Хитлер е подписал тайно споразумение с представители на Рептилска извънземна раса.

В днешното подновено интервю на Exonews TV Томпкинс разкрива как „Рептилските консултанти” помагали на нацистката СС да развиват модерни оръжейни технологии.

В интервюто Томпкинс дискутира Рептилските консултанти, помагащи на нацистите:

„Те имали, да ги наречем, „консултанти”, които са Рептилски консултанти, асистиращи при всички тези неща, които са нужни да се проектират и построят тези космически носачи и системи за тяга.”

Така че това е изключително добре развита програма и е документирана до маниакалност. На нашите шпиони им е било трудно да се сдобият с копия на тези документи. Това е било отворена програма на висшите нива на СС.

Шпионите научили, че целта на Рептилския план била не само да помогнат на нацистите да спечелят войната и да завладеят планетата, но и да построят флотилия от антигравитационни космически носачи, които да могат да се използват за междупланетарни завоевания в други слънчеви системи:

„Невероятно – нещата стигали далеч повече от от това (завладяване на света). Отново, това което току-що казахме, е само върхът на айсберга. Рептилите това вече са го били правили на планети от други слънчеви системи в тази част на галактиката...”

Тези млади момчета, агентите, не можели да повярват и половината от това, което били донесли, че се случва.

Но някои от тях били наистина добри и знаели как да се вмъкват, да подслушват и да разбират за какво става дума и какво се мъти, понеже точно затова били пратени там.

Информацията на Томпкинс е обезпокоителна, но това не е първият път, когато се твърди, че нацистка Германия е получавала извънземна помощ по време на войната.

Бащата на германската ядрена физика, Херман Оберт, казва следното в отговор на въпрос относно бързото технологично развитие на нацистка Германия:

 „Не можем да си припишем само на нас бързото развитие в определени научни области. Беше ни помогнато”. Попитан от кого, той отговаря: „хората от други светове”.

През 1998 г. в интервю с Линда Молтън Хауи, бивш агент на ЦРУ, която от 1957 до 1960 г. имала достъп до строго секретни документи, казва че документите разкривали, че нацистите наистина били подпомагани от извънземна раса в проектите им за въздухоплавателни оръжия:

Когато Врил строял първия въздухоплавателен съд, Врил имал един или двама извънземни, които работели с тях в Германия, където изстрелвали ракети от Пеенемюнде. Документите, които прочетох във Вашингтон, казват че именно там е бил направен първият съд на Врил... Те (извънземните) помагали на Германия.

Още по-наскоро,  изнеслият информация за секретната космическа програма Кору Гуд казва, че от 1987 до 2007 г. е чел инструктажи на разузнаването, които описвали какво се е случвало през Втората световна война.

Той описва как тайните германски общества получавали помощ преди и по време на Втората световна война от Дракониански извънземни, които им помагали в разработката на антигравитационна космическа бойна флотилия.

По същото време тези (тайни германски) общества били направили контакт с Драконианската федерация и една друга група, която избягвала драконианците.

Германските окултисти били много заети в началото на 20 век, особено по времето непосредствено преди, по време и след Първата световна война. Главният им пробив се случва през 30-те години на 20 век.

Гуд казва, че крайната цел на Рептилите, докато помагали на тайните германски общества и нацистката СС, била да се създадат групи от космически носачи, които да са способни за междупланентно завоевание.

Окончателните германски / нацистки космически бойни групи станали това, което Гуд описва като „Тъмната флотилия”. Тя оперира извън нашата слънчева система и е подробно описана в книгата „Вътрешни хора разкриват секретни космически програми и извънземни съюзничества”.

Следователно свидетелствата на агента на ЦРУ и Кори Гуд покрепят твърденията на Томпкинс, че документи на разузнаването от Втората световна война наистина сочат, че нацистка Германия е била подпомагана от извънземни.

Забележително е, че крайната цел на германско-рептилското съюзничество стига много по-далеч от завладяване на планетата, както Томпкинс твърди, че военната пехота на САЩ е научила от шпионите си.

В допълнение към предишното свидетелство, има важни документи, които подкрепят необичайните твърдения на Томпкинс. В своята автобиография, „Избрани от извънземните”, Томпкинс предоставя множество важни документи.

Двата най-уместни към специфичните му твърдения, че военоморските шпиони са докладвали за напреднали аерокосмически проекти на нацистите, са заповеди за мисия на Томпкинс и два пропуска, които получил за да влезе и излезе от Военовъздушната станция с множество пакети „информация”.

Заповедите му за мисия потвърждават, че е бил оторизиран да работи като „Разпространител на военовъздушни проучвания и информация”.

Това е убедително документално доказателство, че пакетите които Томпкинс носел, съдържали секретна разузнавателска военоморска информация за скици на летателни апарати, които включвали тези, разработвани в нацистка Германия. 

В интервю за Exonews TV Томпкинс разкрива как е участвал в инструктажите на шпионите на военната пехота, които периодично се завръщали от Германия, за да докладват какво са видели в проектите за напреднали технологии.

След това работата на Томпкинс била да оформя пакетите от инструктажа и да ги разпраща по водещите корпорации на САЩ, тинк-танкове и университети, които можели правилно да проучат и да оценят информацията.

През четирите години на тайната му служба във военоморската пехота (1942-1946) Томпкинс дава 1 200 инструктажа на различни локации, където разкрива тайни на нацистите на тези учени от САЩ, които били най-способни да разберат какво развивали тайно германците.

Това интервю вероятно силно ще разтревожи тези, които вярват, че въпросът за извънземния живот е все още само въпрос на спекулации, появили се от хилядите срещи с НЛО.

Информацията на Томпкинс хвърля значителна светлина върху вероятно най-силно пазената тайна в цялата история на общността на разузнаването на САЩ.

Нацистка Германия е била тайно подпомагана от рептилска раса извънземни преди, по време и след Втората световна война!

Военоморските сили на САЩ впоследствие играят водеща роля в развиването на стратегически отговор на това заплашително съюзничество, което продължава дълго след официалното прекратяване на военните действия в Европа.

Подеста, бивш началник на кабинета на Президента Бил Клинтън и председател на президентската кампания на Клинтън, казва че 42-ят президент веднъж „поиска информация за някои от тези неща, и особено, информация за това какво се случва в Зона 51”.

Попитан дали има доказателства за извънземен живот, Подеста казва:

„Това трябва да реши обществото, след като види всичките доказателства, които правителството на САЩ има”.

Когато станало дума за собствените му вярвания относно същества от космоса, Подеста казва: 

„Има много планети там”.

И пояснява:

„Американският народ може да се справи с истината за НЛО. Правителството на САЩ би могло да се справи много по-добре, като отговори на съвсем легитимния въпрос, който хората имат относно какво се случва с неидентифицираните въздушни явления”, казва Подеста.

Подеста живо се интересува от възможността за извънземен живот и конспиративното знание относно Зона 51 да стане общоизвестно. По време на службата си в администрацията на Обама, Подеста коментира в Туитър:

„Най-големият ми провал през 2014: Отново не успях да скрия документите за НЛО”.

Go Back

Comment

View older posts »