Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Още една МАСИВНА „извънземна” база открита на луната?

Лунар Риконъсънс Орбитър (ЛРО) на НАСА е успял да заснеме още един странен обект на повърхността на естествения спътник на Земята. Според ловците на НЛО, това е поредната аномална структура, която няма обяснение.

Според изследователите, обектите, видими на изображенията, имат особена и удивителна геометрия, което поражда всякакви теории, въпреки че въобще не е сигурно какво точно са тези „обекти”, нито пък какъв е произходът им.

Уфолозите и „Ловците на НЛО”са нащрек за разпространението на тези изображения и уверяват, че това е „тайна база”, направена от интелигентни същества от друга планета. НАСА обаче посочва, че такива изображения често пораждат своенравни теории, а оттам и погрешни интерпретации.

През последните години количеството на изображенията, които показват предполагаеми бази на луната, са се учетворили.

Докато някои от тези изображения не са нищо повече от парейдолия, определени изображения пораждат много многозначителни теории.

В добавка към огромния брой „аномални” обекти на повърхността на луната, твърдения на бивши астронавти, високопоставени правителствени служители и учени са породили една голяма конспиративна теория около луната и произхода ѝ.

Според д-р Бранденбург, който участвал в мисията „Клементин” на Луната, която била обединен космически проект, в който Организацията за противоракетна отбрана (ОПРО) участва заедно с НАСА, за да извършат някои изследвания на луната:

 „Тя беше (Мисията „Клементин”) мисия за фото разузнаване, основно за да провери дали някой не строи бази на луната, за които не знаем. Дали ги разширяват? От всички снимки, които съм виждал от луната, които показват възможни постройки, най-впечатляващо е едно изображение на правоъгълна структура, широка една миля. Това изглеждаше безспорно изкуствено и не трябваше да е там. Като човек от общността на космическата отбрана гледам с голяма тревога на всяка такава структура, понеже тя не е наша, няма как по никакъв начин ние да сме построили нещо такова. Това означава, че някой друг е там горе”.

Д-р Бранденбург допълнително заявява, че след като мисията „Клементин” била завършена, изображенията, заснети на луната, били анализирани от „елитен правителствен екип с най-висока степен на достъп”:

 „...Те основно общуваха само помежду си и просто си вършеха работата, а на нас ни беше казано да не им се месим...”

Интересно, Бранденбург също така се цитира, че е казал, че: „Бяхме наясно, че имаше вероятност за непознато присъствие, вероятно извънземно, близо до Земята...”

Бранденбург преразказва един случай: „Седя си аз в една стая с пенсионирани генерали от армията и военовъздушните сили, както и няколко адмирали, и гледаме нещо, което прилича на престрелка в космоса. Най-старшият генерал там... се обърна към мен и каза: „Откъде мислите, че са?”, а аз казах: „Не знам, сър, чувал съм, че са от 40 светлинни години оттук””.

Go Back

Comment

View older posts »