Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Странно: Бивш пилот от ЦРУ твърди, че Луната има 250 милиона жители

Какво абсурдно твърдение, нали? Тоест, кой с ума си може да каже, че луната – пустият естествен спътник на Земята – е населена от не по-малко от 250 милиона жители?

Но като се замислим, цял куп странни неща са казани за луната и всички твърдения идват от хора със солиден опит, на служба или в армията, или в правителствени агенции, или частни корпорации.

Сега, въпреки факта, че твърденията, направени от бившия пилот от ЦРУ, Джон Лиър, може да са грешни, не можем да пренебрегнем огромното количество изтекла информация за луната, където ясно можем да видим повърхностни особености, които повдигат повече въпроси, отколкото отговори.

 „Осъждането без изследване е върхът на невежеството” - Айнщайн

Дали вярвам, че има 250 милиона жители на луната? Не.

Само че ако направим независимо проучване на това, което четем тук, ще забележим, че луната е привличала всякакви странни коментари през последните две-три десетилетия.

Не можем да забравим какво пишат за луната през 70-те години на миналия век Михаил Васин и Александър Шчербаков от Съветската Академия на науките.

През юли 1970 г. двама руски учени, Михаил Васин и Александър Шчербяков, публикуват статия в съветския журнал „Спутник”, наречена „Дали Луната е творение на извънземен интелект?”

Теорията, предложена от двамата експерти, излага аргументи, които биха обяснили безбройните енигми около луната и създаването ѝ.

След като публикуват противоречивата статия, те повдигат множество въпроси в научната общност, които днес изглеждат по-разумни от всякога.

Руското научно дуо предлага теория, че естественият ни спътник е всъщност планетоид, който бил буквално издълбан преди цяла вечност в далечните предели на вселената от свръхразвити интелигентни същества, притежаващи технологии много над нашите, дори днес.

В статията си Васин и Шчербаков пишат:

„Като оставихме традиционните пътеки на „здравия разум”, ние се потопихме в нещо, което на пръв поглед може да изглежда разюздана и безотговорна фантазия. Но колкото по-щателно навлизаме във всичкото познание, събрано от човека за Луната, толкова повече се убеждаваме, че няма и един факт, който да отхвърли хипотезата ни. Не само това, но и много неща досега смятани за лунни енигми, са обясними в светлината на тази нова теория”.

Още от 70-те години на миналия век сме направили множество странни открития на Луната.

Например, Д-р Джон Бранденбург, заместник-ръководител на мисията „Клементин” на Луната, който открива вода на лунните полюси, казва:

„Мисията „Клементин” беше фото-разузнавателна мисия, основно за да провери, дали някой не строи на луната бази, за които не знаем. От всички снимки, които съм виждал да показват възможни постройки на луната, най-впечатляващата е снимката на една правоъгълна структура, широка цели мили. Тя изглеждаше несъмнено изкуствена, и не трябваше да е там. Като човек от общността на космическата отбрана гледам на всяка такава структура на луната с голяма тревога, понеже не е наша – по никакъв начин не може ние да сме построили такова нещо. Това означава, че някой друг е там горе”.

Успешно сме идентифицирали множество странности на Луната.

На лунната повърхност учените са открили ОБРАБОТЕНИ МЕТАЛИ, като месинг, елементи от уран 236 и нептун 237. Тези елементи НИКОГА не се срещат естествено. Уран 236 например, е радиоактивен ядрен отпадък, който се намира в изразходвания и преработен уран.

Айзък Азимов също пише за луната, повдигайки множество въпроси:

„Тя просто е твърде голяма, за да бъде уловена от Земята. Шансовете такова улавяне да се е случило и след това Луната да е приела почти окръжна орбита около Земята са твърде малки, за да направят една такава възможност вероятна”.

Земната луна има над 250 милиона жители

Джон Лиър е опитен пилот, който държи 17 световни рекорда за скорост, и човек, който е пилотирал множество мисии за ЦРУ и други правителствени агенции.

Лиър започва силно да се интересува от явлението НЛО, след като разговаря с персонала от Военовъздушните сили на САЩ, който бил станал свидетел на кацане на НЛО в Бентуотърс, Англия.

Лиър говори за „доказателства” за аномални структури на лунната повърхност и описва технологии и градски структури, които не са направени от човеци.

Заедно с това, което други учени и бивши астронавти казват, твърденията на Лиър повдигат множество въпроси относно истинското естество на нашата луна.

Какво мислите вие за луната, твърденията на Лиър и други учени, военен персонал и бивши астронавти?

 

Go Back

Comment

View older posts »