Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Съобщението на Анунаките: Невероятен текст, публикуван за първи път през 1958

Според ноемврийско-декемврийските издания от 1958 г. на сп. „Летяща чиния”, древните Анунаки действително са били на Земята в далечното минало.

„Ние вече сме тук, сред вас. Някои от нас винаги са били тук, с вас, но и отделно, наблюдавайки ви, а понякога и насочвайки ви, когато е имало възможност”.

Според Бринзли Ли Поър Тренч, редактор на „Летяща чиния ривю”, това неземно съобщение се появило за пръв път в едно издание на „Фантастични истории” от 1947 г., написано от автор под псевдонима „Александър Блейд”. Любопитно, то станало достъпно само няколко месеца след един от най-обсъжданите инциденти с НЛО: Розуел.

В статията, която мнозина вярват, че действително е доказателство за древните Анунаки, пише:

Бъркат ни с боговете на много световни религии, въпреки че ние не сме богове, а създания като вас, както ще научите непосредствено след не много години. Ще намерите записи за нашето присъствие в мистериозните символи на древен Египет, където се разкрихме, за да постигнем определени цели.

Главният ни символ се появява в религиозното изкуство на настоящата ви цивилизация и заема важно място върху държавния печат на вашата страна (Съединените Американски Щати). Той е бил съхранен в определени тайни общества, първоначално основани, за да съхраняват познанието за нашето съществуване и намеренията ни към човечеството”.

След потресаващото си въведение „боговете” на древния човек продължават да говорят за човешкия напредък и древните цивилизации, особено древен Египет, където изглежда древните Анунаки са имали голямо участие:

 „Оставили сме ви определени ориентировъчни знаци, внимателно поставени на различни места по земното кълбо, но най-видно в Египет, където установихме нашето седалище при последната ни явна, или както вие бихте се изразили, публична поява. По онова време основите на настоящата ви цивилизация бяха „положени на земята”, а най-древният от познатите ви ориентировъчни знаци установен чрез средство, което би ви се сторило също толкова чудно, както на пра-египтяните, преди хиляди години”.

През 19 век археолозите, изследващи древните развалини на Ниневия, откриват 22 000 глинени плочи. След като били преведени, тези плочи разкрили удивителни подобни истории на тези, намиращи се Юдео-Християнската Библия. В тези плочи намираме истории за великия потоп и дори можем да прочетем за Адам и Ева, така че общо взето, всичките тези истории имад предходност при древните шумери. Днес, когато четем или търсим информация за Шумер и Анунаките, или хората, които населявали тази част на света, се натъкваме на Зекария Сичин.

Анунаките може би са отговорни за много неща, а сред тях напредъка и създаването на цивилизациите, каквито ги познаваме.

Съобщението на Анунаките продължава:

„Предците ви ни познаваха в онези дни като наставници и приятели. Сега вие със собствени сили почти сте направили, в по-голямата си част, нова стъпка по дългата стълба на вашето освобождение.

Винаги сте получавали помощ от зоркото ни „вдъхновение” и сте били спъвани само от затруднения, естествени за процесите ви на физическо и морално развитие...

Някои от вас вече са виждали „авангарда” ни. Често сте ни срещали по улиците на градовете ви и не сте ни забелязвали.

Наскоро се сдобихте със средството да се самоунищожите. Не бързайте да се поздравявате. Вашата цивилизация не е първата, достигнала – и използвала – такива средства. Вашата цивилизация няма да е първата, на която са били предложени средства за предотвратяване на това унищожение и на процедури, в пълната слава на натрупаното си познание, да установи ера на просветление на земята.

[...] бяхте удивени, а тези които отваряте уста, за да кажете какво сте видели, ви смятат за будали и глупаци. Всъщност, вие сте пророци, ясновидци в истинския смисъл на думата.

Един от вас казва, „Видях обект с формата на торпедо”. Други съобщават за „подобни на диск обекти”, някои от вас казват „сферични обекти” или „подобни на поднос обекти”. Всички вие съобщавате правилно и точно това, което сте видели, а в повечето случаи описвате един и същ вид превозно средство.

Преминаваме над хълмовете в хоризонтален полет. Вие виждате и съобщавате за обект с формата на торпедо. Преминаваме отгоре, във формация, летейки вертикално... Или преминаваме отгоре нощем с ярки светлини и вие виждате оренжев диск”.

Според Анунаките, древните богове на Месопотамия, създателите на човешката цивилизация, ще ги видим само когато те искат да бъдат видени.

Съобщението продължава:

„Случва се да ни видите, но нас не ни е грижа. Ако изберем да останем видими, можем да го направим, лесно, и в действителност сме го правили без изключение стотици години. Но вие трябва да свикнете с нашите форми в небесата ви, понеже един ден те ще са позната, приятелска и окуражаваща гледка.

Учете се от грешките си, човеци […] съобщението продължава:

 „Този път трябва да има надежда, че паметта за тях, предадена на децата ви и на техните деца, ще бъде ясна и точна. Че няма да ги накарате да забравят, както предците ви забравиха, значението на диаграмите и инструкциите, които ще ви оставим.

Ако се провалите, както други цивилизации се провалиха, ще виждате потомците си да носят електрически диаграми за прости машини като амулети, очаквайки диаграмите да правят това, което предците им са били научени, че завършеният артикул ще постигне.

След това техните деца, забравяйки още повече – или по-малко – ще съхранят амулета като общо защитно средство – или от интелектуално любопитство – или вероятно като религиозен символ. Такъв е цикълът на забравата”.

През 1976 г. писателят Сичин публикува личните си преводи на шумерските текстове в серия от книги, наречена „Хрониките на Земята”. Според Сичин глинените плочи описват извънземна раса, позната като Анунаки, които дошли на Земята, за да добиват злато. Сичин теоретизира, че „Анунаките” са дошли от друга планета в нашата слънчева система, която има 3600 годишна елиптична орбита. Според теорията за Древния Астронавт, Анунаките генетично изменили примитивното човечество и създали работна сила, която им позволила да добиват злато по-бързо.

Според Зекария Сичин, „Адаму” били първите съвременни човеци, създадени от Анунаките преди 450 000 години, когато генетично смесили своята ДНК с тази на праисторическия човек, и по този начин се сдобили с работна сила, която правела това, което Анунаките искали.

 

Go Back

Comment

View older posts »