Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Междуизмерни същества, Извънземни от „Измерения”, които съществуват успоредно с нашето?

Определението за междуизмерни същества или междуизмерен интелект обикновено се описва като теоретична или „реална” същност, която съществува в измерение отвъд нашето.

Въпреки факта, че се вярва, че такива същества съществуват само в научната фантастика, фентъзито и свръхестественото, има множество уфолози, за които те са реални същества.

Междуизмерната хипотеза

Междуизмерната хипотеза е предложена от множество уфолози, като Жак Вале, който предполага, че неидентифицираните летящи обекти (НЛО) и свързаните с тях събития, (като срещи с извънземни), загатват за посещения от същества от други „реалности” или „измерения”, които съществуват паралелно отделно от нашето. Някои наричат тези същества посетители от друга вселена.

С други думи, Вале и други автори предполагат, че извънземните са истински и съществуват не в нашето измерение, а в друга реалност, която съществува паралелно с нашата.

Тази теория е алтернатива на извънземната хипотеза, която предполага, че извънземните са напреднали космически същества, които съществуват в нашата вселена.

Междуизмерната хипотеза твърди, че НЛО-тата са съвременна проява на явление, което се е случвало през цялата писана човешка история, което в предни времена е било приписвано на митологични или свръхестествени същества – теорията за Древния астронавт.

Но въпреки факта, че съвременните уфолози и милиони хора по света вярват, че не сме сами в тази вселена, много уфолози и изследователи на паранормалното приемат междуизмерната хипотеза, предполагайки че тя обяснява Теорията за извънземните по много по-гладък начин.

Изследователят на паранормалното, Брад Стайгър, пише че „имаме работа с многоизмерно парафизично явление, което в голяма степен произхожда от планетата Земя”.

Други уфолози, като Джон Анкенбърг и Джон Уелдън, които също поддържат междуизмерната хипотеза, твърдят че срещите с НЛО пасват със спиритуалния феномен.

Коментирайки несъответствието между Извънземната хипотеза и съобщенията, които хората правят за срещи с НЛО, Анкенбърг и Уелдън пишат, че „явлението НЛО просто не се държи като извънземни посетители”.

Тази Междуизмерна хипотеза прави крачка напред в книгата „НЛО: Операция Троянски кон”, публикувана през 1970 г., където авторът Джон Кийл свързва НЛО-тата със свръхестествени концепции, като духове и демони.

Някои поддръжници на извънземната теория приемат някои от идеите, изведени от Междуизмерната хипотеза, понеже тя по-добре обяснява как „извънземните” могат да пътуват в космоса през огромни разстояния.

Разстоянието между звездите прави междузвездното пътуване непрактично посредством конвенционалните средства, тъй като никой не е демонстрирал антигравитационен двигател, който би позволил на пътешественика да се придвижва през космоса със скорост по-бърза от светлината – Междуизмерната хипотеза е много по-смислена.

Според тази теория не е необходимо да се използва никакъв метод за тяга, понеже тя твърди, че НЛО-тата не са космически кораби, а устройства, които пътуват между различни реалности. Само че все пак им е необходимо да преминат от една реалност в друга, нали?

Едно  от предимствата на Междуизмерната хипотеза според Хилари Евънс – британски картинен архивист, автор и изследовател на НЛО и други паранормални явления – е, че тя може да обясни привидната способност на НЛО-тата да се появяват и да изчезват, не само от поглед, но и от радара, тъй като междуизмерните НЛО могат да влизат и да напускат нашето измерение, когато пожелаят, което означава, че имат способността да се материализират и дематериализират.

От друга страна, Евънс твърди, че ако другото измерение е малко по-напреднало от нашето, или вероятно е собственото ни бъдеще, това би обяснило тенденцията НЛО-тата да представляват технологии близки до бъдещето.

Разсекретен документ на ФБР – съществуват същества от други измерения

Въпреки че всичко по-горе може да звучи като нещо, идващо от научно-фантастичен филм, има един особен разсекретен строго секретен документ в архивите на ФБР, който говори за междуизмерни същества и как „космическите им кораби” имат способността да се материализират и дематериализират в нашето измерение.

Ето препис на някои от най-важните детайли от доклада:

Част от дисковете имат екипаж; други се управляват дистанционно.

Мисията им е мирна. Посетителите обмислят да се установят в тази плоскост.

Посетителите приличат на човеци, но са много по-големи като ръст.

Те не са напуснали телата си земни хора, а идват от собствен свят.

Те НЕ идват от планета в нашия смисъл на думата, а от етерична планета, която се припокрива с нашата и не е осезаема за нас.

Телата на посетителите, и кораба, автоматично се материализират при навлизане във вибрационната стойност на гъстата ни материя.

Дисковете притежават вид сияйна енергия или лъч, който с лекота ще дизентегрира всеки атакуващ кораб. Те се връщат в етера по свое желание и затова просто изчезват от погледа ни безследно.

Областта, от която идват, не е „астралното поле”, а отговаря на Лока или Тала. Изучаващите езотеричното ще разберат тези термини.

Вероятно не могат да бъдат достигнати с радио, но с радар вероятно може, ако се изработи сигнална система за този (апарат).

 

Go Back

Comment

View older posts »