Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Отвъд Досиетата Х: Извънземни, Подземни бази за „Елита” и Новият световен ред

Фил Шнайдер, един много смел човек, изгубва живота си в нещо, което прилича на екзекуция във военен стил през януари 1996 г. Той е бил намерен мъртъв в апартамента си със струна от пиано все още увита около врата му.

Според някои източници той е бил брутално измъчван многократно преди да бъде убит. Фил Шнайдер беше бивш правителствен инженер, участвал в построяването на подземни бази.

Той бил един от тримата оцелели в престрелката през 1979 г. между големите Сиви и разузнаването и въоръжените сили на САЩ в подземната база в Дълс.

През май 1995 г. Фил Шнайдер изнася лекция върху това, което бил открил. Седем месеца по-късно е измъчван и убит от тези, за които преди това бил работил. Последните действия на този човек не трябва да си заминат незабелязани.

„Точно заради тази ужасяваща структура на федералното правителство се чувствам директно застрашен *да не* казвам на никого за този материал. Докога ще мога да го правя, можем дамо да предполагаме.

Само че бих искал да спомена, че тази беседа ще бъде разделена на четири основни теми. Всяка една от тези теми ще има нещо общо с това, в което вие сте въвлечени, независимо дали сте патриоти или не.

Искам да знаете, че тези Съединени щати са едно прекрасно място. Бил съм в повече от 70 страни и не мога да си спомня някоя страна, която да е имала красотата, както и великолепието на хората, както тези Съединени щати.

За да ви дам обща представа какъв съм аз, започнах и завърших техническо училище. Половината от училището ми беше в тази област и си изградих репутация на геолог-инженер, както и строителен инженер, както с военно, така и с космическо приложение.

Помогнал съм да бъдат построени две главни бази в Съединените щати, които имат някаква значимост към нещото, наречено Нов световен ред.

Първата база е тази в Дълс, Ню Мексико. През 1979 г. участвах в престрелка с извънземни хуманоиди и бях един от оцелелите.

Сигурно съм единственият говорещ оцелял, когото някога ще чуете. Другите двама оцелели са под постоянна охрана. Аз съм единственият останал, който познава подробно документите по цялата операция.

Шестдесет и шест агенти на тайните служби, ФБР, Черните барети и подобни умряха в онази престрелка. Аз бях там.

Номер едно, част от това, което ще ви разкажа, ще бъде много шокиращо. Част от това, което ще ви разкажа, вероятно ще бъде твърде невероятно, макар че, вместо да си слагате очилата, ще ви помоля да си сложите „скептичните” очила.

Но моля ви, чувствайте се свободни да си направите домашното. Зная, че Указът за Свобода на информацията не е нещо кой знае какво, но е най-доброто, което имаме.

Местната библиотека е добро място, където можете да потърсите Записи на Конгреса. Така че, ако човек продължава да си прави домашното, той може да остане бдителен по отношение на страната си”.

Дълбоките подземни бази и Черният бюджет

„Обичам страната, в която живея, повече от живота си, но нямаше сега да стоя пред вас, рискувайки живота си, ако не вярвах, че това е така. Първата част от тази беседа ще засегне дълбоките подземни военни бази и черния бюджет”.

„Черният бюджет е таен бюджет, който събира 25% от брутния вътрешен продукт на Съединените щати. Понастоящем Черният бюджет консумира 1.25 трилиона долара годишно.

Поне тази сума е използвана в черни програми, като тези, имащи отношение към дълбоките подземни военни бази. Понастоящем има 129 дълбоки подземни военни бази в Съединените щати.

Тези 129 бази ги строят денонощно, без спиране, още от началото на 40-те. Някои от тях дори са построени по-рано.

Тези бази в общи линии са големи градове под земята, свързани чрез високоскоростни магнито-левитонни влакове, които развиват скорост до 2 пъти числото на Мах.

Няколко книги са написани за тази дейност. Ал Билек притежава единственото мое копие на една от тях. Ричард Судър, доктор, архитект, рискува живота си, говорейки за това.

Той е работил с множество правителствени агенции по дълбоките подземни военни бази. Тук наблизо, където живеете, в Айдахо, има 11 от тях.

Средната дълбочина на тези бази е повече от два километра и те отново са общо взето цели градове под земята. Всичките са между 2.66 и 4.25 кубични мили като размер.

Имат лазерни пробивни машини, които могат да пробият 15 километров тунел за един ден. Черните проекти заобикалят властта на Конгреса, което както знаем е незаконно.

В момента Новият световен ред зависи от тези бази. Ако по времето, когато работех по тях, знаех че НСР е замесен, нямаше да го направя. Лъгали са ме жестоко”.

Развитие на Военната технология, загатнат германски интерес в Хиперкосмическите технологии и още

„В общи линии, що се отнася до технологиите, за всяка отминала календарна година военните технологии нарастват с около 44.5 години.

Ето защо е лесно да разберем, че през 1943 г. са могли да създадат, чрез използване на технологията на вакуумната тръба, кораб който можел буквално да изчезне от едно място и да се появи на друго място.

Баща ми, Ото Оскар Шнайдер, е воювал и от двете страни на войната. Първоначално е бил капитан на немска подводница и е бил пленен и репатриран в Съединените щати.

Участвал е в различни видове концерни, като Атомната бомба, Водородната бомба и Експеримента Филаделфия. Той изобретил високоскоростна камера, която снимала първите атомни изпитания на атола Бикини на 12 юли 1946 г.

Имам оригинални фотографии на тези изпитания и снимките показват и НЛО-та, напускащи мястото на взрива с голяма скорост.

По онова време атолът Бикини къмжеше от тях, особено под водата, а местните имаха проблеми с това, че животните им бяха осакатявани. По онова време генерал МакАртър чувстваше, че следващата война ще е с извънземни от други светове.

Както и да е, баща ми положи основите с теоретици за експеримента Филаделфия, както и други ескперименти. Какво общо има това с мен?

Нищо, освен факта, че той ми беше баща. Не съм съгласен с това, което е направил от другата страна, но мисля че е притежавал голяма смелост да дойде тук. В Германия го мразели.

Имало е награда от един милион долара в злато за този, който го убие. Очевидно, не са успели. Както и да е, обратно към нашата тема – дълбоките подземни бази”.

Престрелката в базата Дълс

 „През 1945 г. при администрацията на Айзенхауър федералното правителство решава да заобиколи Конституцията на Съединените щати и да направи договор с извънземни същества.

„Той бил наречен „Греадският договор”, който в общи линии направил споразумение, че извънземните можели да вземат няколко крави и да тестват техниките си за имплантиране върху няколко човешки същества, но трябвало да дават информация за участващите хора.

Постепенно извънземните променяли сделката, докато не решили, че изобщо няма да се съобразяват с нея. През 1979 г. това била реалността, а престрелката в Дълс станала съвсем случайно.

Участвах в построяването на допълнение към дълбоката подземна военна база в Дълс, която вероятно е най-дълбоката база. Тя е на седем нива и стига до повече от шест километра дълбочина.

Точно по това време бяхме пробили четири отличителни дупки в пустинята и щяхме да ги свържем и да взривяваме големи секции една по една. Работата ми беше да се спусна в дупките и да проверя скалните проби и да препоръчам експлозива за конкретната скала.

Докато се спусках, се намерихме в голяма кухина, която беше пълна с извънземни от далечния космос, иначе познати като големи Сиви. Застрелях двама от тях. По това време долу имаше 30 човека.

Още около 40 се спуснаха, след като това започна и всичките бяха убити. Бяхме изненадали цяла подземна база от съществуващи извънземни.

По-късно разбрахме, че били живели на нашата планета от дълго време, вероятно милион години. Това би могло да обясни много от нещата зад теорията за древните астронавти.

Както и да е, бях прострелян в гръдния кош с едно от техните оръжия, което беше кутия върху тялото им, което проби дупка в мен и ми даде конска доза кобалтова радиация. Имах рак заради това”.

„Не се интересувах много от НЛО технологии, докато не започнах работа в Зона 51, северно от Лас Вегас. След около две години възстановяване от инцидента през 1979 г. се върнах да работя за Морисън и Къдсън, EG&G и други компании.

В Зона 51 тестваха всякакви видове особени космически кораби. Колко души тук за запознати с историята на Боб Лазар? Той беше физик в Зона 51, който се опитваше да дешфрира фактора на тягата в някои от тези кораби.

Много съм разтревожен от дейността на федералното правителство. Те излъгаха обществото, спъваха сенатори и отказват да кажат истината, касаеща извънземните теми. Мога да продължавам още и още. Казвам ви, че съм много недоволен.

Наскоро, познавах един човек, който живееше близо до мястото, където живея в Портланд, Орегон. Той работеше в „Гъндерсън Стийл Фабрикейшън”, където правят железопътни вагони. Познавах този човечец повече от 30 години и той беше един такъв тих.

Един ден дойде да ме види, развълнуван, и ми каза „строят затворнически вагони”. Беше притеснен. „Гъндерсън”, каза той, имат договор с федералното правителство да построят 107 200 пълнометражни вагона, всеки със 143 чифта окови. Има 11 подизпълнители в този гигантски проект.

Предполага се, че „Гъндерсън” са получили на 2 милиарда долара за договора. „Бетлеем Стийл” и други стоманени предприятия също участват. Той ми показа един от вагоните в депата в Северен Портланд. Беше прав.

Ако умножите 107 200 по 143, ще получите около 15 000 000. Това вероятно е броят на хората, които не са съгласни с федералното правителство. Не можете вече с гласуване да свалите никого от тях от длъжност.

Настоящата структура на правителството ни е „технокрация”, а не демокрация, и това е форма на феодализма. Тя няма нищо общо с републиката на Съединените щати. Тези хора за безбожници и отмениха със закон молитвата в обществените училища.

Могат да ви глобят до 100 000 долара и две години затвор за молитва в училище. Вярвам, че ние можем по-добре. Вярвам и, че федералното правителство цели да пороби хората на Съединените щати.

Аз не съм много добър оратор, но ще продължавам да си дера гърлото, докато някой не ми тегли куршума, понеже си заслужава да се говори пред група като тази за тези зверства”.

Предприемачите на Черната програма на Америка

„Има и други проблеми. Имам няколко интересни цифри от 1993 г. Понастоящем има 29 прототипа на Стелт самолетите. Бюджетът на петгодишния план на Конгреса на САЩ за тях е 245.6 милиона долара.

Не бихте могли да купите резервните части за тези черни програми за тази сума. Така че ни лъжат. Черният бюджет е грубо 1.3 трилиона долара за всеки две години.

Един трилион е хиляда милиарда. Един трилион долара тежат 11 тона. Конгресът на САЩ никога не вижда отчетите за това скрито гърне злато.

Предприемачи по детективски програми:

 

 • EG&G
 • Westinghouse
 • McDonnell Douglas
 • Morrison- Knudson
 • Wackenhut Security Systems
 • Boeing Aerospace
 • Lorimar Aerospace
 • Aerospacial in France
 • Mitsibishi Industries
 • Rider Trucks
 • Bechtel
 • *I.G. Farben*


Плюс още стотици. Това ли е, с което трябва да живеем, като обичащи свободата хора? Не мисля.

Звездни войни и Привидната извънземна заплаха

 „Все пак 68% от военния бюджет е пряко или непряко повлиян от черния бюджет. Звездните войни силно разчитат на оръжията стелт.

Между другото, никоя стелт програма нямаше да е достъпна, ако не бяхме разглобявали катастрофирали извънземни дискове. Никоя. Някои от вас може да попитат какво „подмята напред-назад” космическата совалка?

Големи слитъци от специални метали се фрезоват в космоса и не могат да бъдат произведени на повърхността на земята. Нужен им е вакуумът на космоса, за да ги произведат. Не ни казват нищо, което поне да се доближава до истината.

Вярвам, че служителите на нашето правителство са ни продали заедно с парцалите на гърба ни. Допреди няколко седмици бях нает от правителството на САЩ  с ниво на достъп Риолит-38 – едно от най-високите в света.

Вярвам, че програмата „Звездни войни” съществува само, за да служи като буфер, който да предотврати извънземно нападение – тя няма нищо общо със „студената война”, която беше само играчка, с която да се натрупат пари от всички хора – за какво? Цялата лъжа е била планирана и изпълнена през последните 75 години”.

Употреба на технологията „Стелт” от САЩ и Обединените нации

„Ето ви още малко информация, приятели. Управлението за борба с наркотиците и БАТОЕ разчитат на тактически оръжия стелт за повече от 40% от оперативния си бюджет.

Това е за 1993 г., а оттогава цифрите значително са се покачили. Обединените нации са използвали американския стелт самолет в повече от 28% от всичките си операции по света от 1990 до 1992 г., според Центъра по стратегически проучвания на ООН, доклад 3092”.

Пазителите на Стелта и Делта Форс. Произход на конфликта в Босна

„Пазителите на Стелта: Има поне три различни класификации на полицията, която пази най-пазените ни тайни.

Номер едно: Обединени тактически военни сили (ОТВС), наричани понякога „Делта Форс” или „Черните барети”, е многонационална тактическа сила, използвана основно да охранява различните самолети стелт по света. Между другото, построени са 172 самолети стелт.

Десет са се разбили, така че има поне 162. Бил Клинтън ги приписа преди около шест седмици на Обединените нации.

Има индикации, че „Делта Форс” е била пратена в Босна през последните дни на администрацията на Буш като снайперисти под прикритие и те започнали да стрелят по всичко, което мърда от двете страни на противниците, за да стартират действителен конфликт, който щял да бъде използван от следващите администрации за политически цели”. 

Мисли върху бомбените атентати в Съединените щати

„Бях нает не преди дълго да направя доклад върху бомбената атака срещу Световния търговски център. Бях нает, понеже познавам около 90 и нагоре разновидности на химическите експлозиви. Разгледах снимките, направени веднага след взрива.

Бетонът беше вдлъбнат и разтопен.Стоманата и арматурата бяха буквално разтегнати до два метра над първоначалната си дължина. Има само едно оръжие, което може да направи това – малко ядрено оръжие.

Това е ядрено устройство тип-постройка. Очевидно, когато казват, че е било азотен експлозив, 100% лъжат, приятели.

Хората, които са задържали под стража, вероятно не са извършили престъплението. Всъщност, имам причина да вярвам, че същата група, задържана под стража, са извършили престъпления, но други, като убийството на еврейския равин в Ню Йорк.

Само че искам да спомена и че при последната експлозия в Оклахома Сити казват, че е било азотна или амониева бомба.

Първо, те излязоха и казаха, че било 500 килограмова амониева бомба. После станаха 700. След това 1000 килограма. Сега са 10 000. Не можеш да сложиш 10 000 килограма амониев нитрат в бус „Райдър”. Така, аз никога не съм смесвал експлозиви сам по себе си. Познавам химическата структура и прилагането на строителни експлозиви.

Репутацията ми се основаваше на това. Помогнал съм да се изкопаят повече от 13 дълбоки подземни военни бази в Съединените щати. Работил съм в Малтийския проект, в Западна Германия, в Испания и в Италия.

Мога от опит да ви кажа, че една азотна експлозия нямаше даже да счупи прозорците на федералната сграда в Оклахома Сити.

Щеше да убие няколко човека и да срине част от замаската на сградата, но никога нямаше да направи такива поражения. Вярвам, че съм бил лъган и повече няма да търпя, затова ви казвам, че и вас ви лъжат.

Истината зад Републиканския договор с Америка

„Не виждам към настоящия момент да имаме повече от шест месеца останал живот в тази страна,при настоящата скорост. Станали сме за посмешище на света, понеже ни баламосват толкова много зли хора, които управляват тази страна.

Мисля, че можем по-добре. Мисля, че хората над 45 са сериозно разтревожени за бъдещето си. Ще ви обобщя няколко плашещи сценария.

Договорът с Америка.

Той съдържа същата терминология, която Адолф Хитлер използвал, за да поквари Германия през 1931 г. Вярвам, че ние можем по-добре. Договорът с Америка е последното отчаяно усилие на нашето федерално правителство да скъса с Конституцията и Декларацията за правата”.

Някои статистики за присъствието на Черния хеликоптер

„Черните хеликоптери. Има над 64 000 черни хеликоптери в Съединените щати. За всеки изминал час се строи един. Правилно използване на парите ни ли е това?

За какво са му на федералното правителство 64 000 тактически хеликоптера, ако не се опитват да ни поробят? Съмнява ме на цялата армия да са ѝ нужни 64 000 по целия свят.

Съмнява ме на целия свят да са му нужни чак толкова. Има 157 F-117A самолета стелт, оборудвани с LIDAR и компютърни образни радари.

Те могат да ви видят как отивате от едната стая в другата, когато прелитат над къщата ви. Виждат обекти в къщата от въздуха с лимит на отклонението от 3 см до 60 000 километра.

Ето колко точно е. Работил съм във федералното правителство и зная как си вършат работата”.

Правителствено устройство за земетресения, СПИН като биологично оръжие, базирано на извънземни изпражнения

 „Федералното правителство вече е изобретило устройство за земетресения. Аз съм геолог и зная какво приказвам. При земетресението в Кобе, Япония нямаше импулсна вълна, както е при нормално земетресение. Никаква.

През 1989 г. имаше земетресение в Сан Франциско. И това нямаше импулсна вълна. Това е устройство на Тесла, използвано за зли цели. Програмите на черния бюджет са покварили науката такава, каквато я познаваме.

Погледнете СПИН, изобретен от Националната правителствена лаборатория в Чикаго, Илинойс през 1972 г. Той е бил биологическо оръжие, което да се използва срещу народа на Съединените щати.

Причината да знам това е, че съм виждал документацията от Управлението на стратегическите служби, който между другото все още работи и днес през Центровете за контрол и превенция на заболяванията в Атланта.

Използвали са жлезистите изпражнения на животни, хора и извънземни нуманоиди, за да създадат вируса. Тези хуманоидни извънземни, с които правителството си е дружка, са най-лошата новина.

Няма абсолщтно никаква защита срещу техните микроби – никаква. Те са биологическо оръжие с ужасни последици. Всяко извънземно на планетата трябва да бъде изолирано.

Садам Хюсеин изби 3.5 милиона кюрди с подобно биологическо оръжие. Заслужаваме ли ние, хората от тази планета, това?

Не, не го заслужаваме, но не правим нищо по въпроса. Всеки миг, който губим, правим лоша услуга на други хора на планетата. Аз в момента умирам от рак, който придобих заради работата си за федералното правителство.

Може би ми остават шест месеца. Може би не. Едно нещо ще ви кажа. Ако продължа да говоря, както го правя, може би Бог ще ми даде живот да кажа всичко.

Ще наруша всеки закон ако е нужно, за да кажа всичко. Единадасет от най-добрите ми приятели през последните 22 години бяха убити. Осем от убийствата бяха наречени „самоубийство”.

Преди да отида да говоря в Лас Вегас, закарах един приятел до Джошуа Три до 29 Палмс.

Карах към планината, за да стигна до Нийдълс, Калифорния и бях следван от два правителствени буса Е-350 с табели G-14, всеки с по двама пътника, единият от които имаше Узи.

Знаех точно кои са. Говорил съм 19 пъти и съм стигнал вероятно до 45 000 човека. И така, изпреварих ги и спрях по средата на пътя.

И двата минаха от двете ми страни и продължиха надолу по дефилето. Така ли?

Срязах си картата за достъп и я пратих обратно на правителството и им казах, че ако ме заплашват, а те ме заплашват, ще кача 140 000 страници документация в интернет за правителствените структури и целия план. Вече съм започнал тази задача.

Благодаря ви много”

 

Go Back

Comment

View older posts »