Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Изумително: Учени създават система, която ПРЕДСКАЗВА събития часове преди да се случат

Проектът „Глобално съзнание”, първоначално създаден в „Лабораторията за изследване на инженерни аномалии” в Принстънския университет, се ръководи от Роджър Нелсън от домашния му офис в Принстън. Институтът за духовни науки е логичният дом на ПГЗ.

Според доклади, учените предлагат невиждана система, която има способността да предсказва събития на нашата планета часове преди действително да се случат.

След повече от половин десетилетие няколко учени твърдят, че са открили съществуването на т.нар. „колективно съзнание”. Те го наричат „Ноосфера” и тя съществува навсякъде около нас.

Както пише на уеб сайта им:

„Проектът „Глобално съзнание” е международно, мултидисциплинарно сътрудничество на учени и инженери. Непрестанно събираме данни от глобална мрежа от физически генератори за произволни числа, разположени на 70 обекта по целия свят по всяко едно време. Данните се предават в централен архив, който вече съдържа повече от 15 години произволни данни в паралелни последователности от синхронизирани 200 битови проби, генерирани всяка секунда.

Целта ни е да изследваме фините корелации, които биха могли да отразяват наличието и активността на съзнанието по света. Имаме хипотеза, че ще има структура в това, което би трябвало да е произволни данни, свързани с големите глобални събития, които вълнуват умовете и сърцата ни.

Фините, но реални ефекти на съзнанието са важни от научна гледна точка, но истинската им сила е по-непосредствена. Те ни дават смелост да правим жизненоважни, здравословни промени в голямата система, която доминира в света ни. Груповото съзнание от голям мащаб има ефекти във физическия свят. Знаейки това, можем съзнателно да работим за по-светло, по-съзнателно бъдеще”.

Революционната система се нарича Проект „Глобално съзнание” и за революционните ѝ резултати са били необходими повече от 50 години обширни изследвания.

Експертите стратегически разположили електронни вериги по земното кълбо, които  действат като „мятане на монета”, но вместо да се мятат монети, битове – дигитални битове.

В експеримента, учените характеризирали „ези” като 1 и „тура” като 0. Системата генерира произволни последователности от единици и нули.

И тъй, какво всъщност правели учените? За да стартират системата, учените помолили хората да фокусират умовете си, за да може системата да генерира повече единици. Резултатите показали, че „някак” към края на изследването системата регистрирала пикове в генератора на произволни числа (ГПЧ), които показвали повече единици, отколкото нули.

След години на тестове и изследвания експертите открили, че в произволността се проявявали склонности. Системата, която трябвало да се държи „произволно”, вече не се държала така, когато хората си взаимодействали с нея.

Тези очарователни резултати – които много хора намират за невъзможни – дали на учените идеята да създадат т.нар. ГПЧ яйцеклетки по земното кълбо. Тези „устройства” постоянно работят и събират данни.

Досега има около 60 от тези „устройства, тоест яйцеклетки”. Те са разположени по целия свят: Европа, САЩ, Канада, Индия, Фиджи, Нова Зеландия, Япония, Китай, Русия, Бразилия, Африка, Тайланд, Южна Америка и Австралия.

Това е очарователно, но как работи? Добре, значи имаме тези ГПЧ „яйцеклетки”, които в основата си са като приемници. Представете си всяка една яйцеклетка да хвърля монета и да се опитва да познае резултата. Всеки път, когато познае, се интерпретира като „попадение”. „Яйцеклетките”могат да правят това по 100 пъти всяка секунда.

Експертите зад Проекта „Глобално съзнание” открили, че са добили голям брой попадения, повече отколкото може да се припише на чистата случайност, които съвпадат с МАСИВНИ глобални събития.

Според докладите, часове преди трагедията да покоси Съединените щати и първият самолет да се разбие в СТЦ на 11 септември, изледователите забелязали огромни пикове в броя на регистрираните попадения. Както изглежда, тази аномалия била забелязана и когато умряла принцеса Даяна.

Тези пикове се появяват при най-различни забележителни глобални събития.

След 20 години на проследяване на тези събития, експертите осъзнали, че резултатите били много над произволни и че са попаднали на нещо.

Докладите сочат, че в над 426 предпоределени събития, измерени в целия проект, записаната вероятност за попадение била по-голяма от 1 в 2. Всъщност, вероятността е едно на трилион, ефектът да се дължи на случайност.

Много хора вярват, че тези резултати са решителното доказателство, че някаква колективна същност или съзнание съществува на планетата Земя.

Днес, Проектът „Глобално съзнание” е международно мултидисциплинарно сътрудничество на учени и експерти от различни сфери. Те следят и събират данни от глобална мрежа от генератори на произволни числа по цялата планета.

Създадено е мобилно приложение, което може да ви известява, когато има пик някъде до вас, или в глобален мащаб.

Мобилните приложения могат да се използват и за да се проследява активността на ГПЧ по целия свят.

Go Back

Comment

View older posts »