Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

8 предсказания за 2018 от човека, който предсказа „Брексита” и спечелването на изборите от Тръмп

Според човека, който предсказа, че Тръмп ще стане президент и че Обединеното кралство ще напусне Европейския съюз, годината „2018 ще е изпълнена с политически вълнения и природни катаклизми, причинени от драматични и безпрецедентни климатични условия”.

Крейг Хамилтън-Паркър предсказва няколко събития, които е трудно да се предвидят, като победата на настоящия президент на САЩ, Доналд Тръмп, или излизането на Обединеното кралство от Европейския съюз.

Сега той казва, че скоро може да се случи терористична атака на британска магистрала, както и революция в Северна Корея, която сваля режима на Ким Чен Ун, докато е използвана химическа атака с дронове срещу голям европейски град.

В блог пост г-н Хамилтън Паркър пише, че „2018-та ще е година на политически вълнения и природни бедствия, породени от драматични и безпрецедентни климатични условия”.

Човекът, който има свръхестественото качество да предвижда изключително невероятни световни събития, пророкува за поредица от терористични атаки, международна икономическа рецесия и че Тереза Мей по някакъв начин ще успее да се задържи на власт.

Хамилтън-Паркър предсказва, че културното напрежение ще се влошава все повече в Германия и Франция и че можем да очакваме нарастване на расовите проблеми по всички големи европейски страни.

Отделно от политиката, човекът предрича и редица природни катаклизми и казва, че околната среда е най-важното му пророчество за 2018 г.

”Околната среда е най-отгоре в списъка ми, понеже чувствам, че през 2018 ще видим безпрецедентни земетресения, изригвания на вулкани и свирепо време”, пише той в блога си.

 „От няколко години повтарям, че можем да очакваме това – не просто заради глобалното затопляне, но и заради повишената активност на Слънцето. Виждали сме ужасни урагани, но чувствам, че предстои и по-лошо”.

Освен това, роденият в Саутхемптън мъж предсказва и изригването на планината Везувий в Италия, което ще доведе до евакуацията на Неапол. Ще има и повишена сеизмична активност дори в региони, за които се знае, че няма сеизмична активност от повече от хиляда години. Той предрича, че ужасно земетресение ще удари Нова Зеландия.

Според Хамилтън-Паркър рекордни нива на урагани ще причинят разушения на Карибите, докато буйни пожари в Калифорнаия и Австралия ще бъдат трудно удържани.

Освен това, големи наводнения ще има в Китай и Индия и ще стане невъзможно да се пътува в определени части на южните морета заради масивно отчупване на леден шелф от Антарктида.

И въпреки факта, че много от пророчествата му описват катастрофи, г-н Хамилтън пише: „Много от горните предсказания са доста мрачни, но усещам, че ще има едновременен растеж в духовността за хората по света, който ще започне да ни води към Златен век”.

 „Конфликтите и трудностите плюс нарастващите проблеми на околната среда ще обединят добрите хора и ще възпламенят желание за търсене на истинската цел на човешкия живот”.

Ето осемте му предсказания, обобщени в списък:

Ще бъдат използвани дронове в терористична атака с химически оръжия в европейска столица, вероятно Лондон или Берлин.

Американски военен кораб ще потъне.

Ким Чен Ун – лидерът на Северна Корея – ще бъде свален от народа и тялото му никога няма да бъде намерено, което ще породи легенда, че е скрито в Китай.

След като излезе победител от политически процес, Доналд Тръмп ще добие още по-голяма популярност.

Към края на 2018 г. и началото на 2019 сривът на еврото ще породи голямо безпокойство.

Измамата с биткойна ще бъде разкрита, която е позволявала финансирането на тероризма и войните.

Антарктида ще понесе масивно разкъсване на ледения си пласт.

Урагани с безпрецедентна големина ще бъдат записани на Карибите, гигантски пожари в Калифорния и Австралия и наводнения в Индия и Китай.

 

Go Back

Comment

View older posts »