Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

14 начина да се предпазите от коварния план на Новия световен ред

Пол А. Филипс
Waking Times

Цената на невежеството за коварния план на НСР (Новия Световен Ред) може да бъде много висока. Вържете се на която и да е от внимателно подготвените му илюзии и можете да се окажете разорени, без собственост, сериозно да се разболеете или дори да умрете.

Нужни са наистина отчаяни мерки за времена на отчаяние. Големи черни тоталитарни облаци се задават на хоризонта...

Психопатичният световен управляващ елит притежава банките, оръжията, златото, лекарствата и нефта... докато политиците, полицията, военните, масмедиите... и т.н. са им в джоба и още повече затягат неумолимата хватка върху контрола на парите ни, здравето, храната, водата, въздуха... и цялата съответна наука и технология за пълно господство над човешкото население...

В отговор, това е сърдечният ми съвет как да се подготвите да оцелеете в непредсказуемото, не твърде далечно бъдеще. Ето 14 начина, с които да предпазите себе си, семейството и приятелите си от коварния план на НСР.

1. Спрете да обръщате внимание на спонсорираните от корпорациите новини по масмедиите

Изключете телевизора (Tel-Lie-Vision – „казващо-лъжи-видение”). Вместо това се обърнете към алтернативните медийни източници за истината. Научете се да правите разлика между дезинформацията и истината, както е в интернет.

2. Спрете да гласувате за която и да е от големите политически партии

Като гласувате за някоя от тези партии, единствено предавате властта си в помощ на управляващите престъпници да напредват с коварния си план още повече.

Няма значение за кого се гласува. Всички те са финансирани и подкрепяни от управляващия елит. Така че който и да спечели, политиците които вземат властта са там само за да служат на господарите си: Политиците служат на нуждите на управляващия елит, вместо на желанията на народа.

Да, броят на хората, които знаят това, нараства, но мнозина все още не разбират напълно: всякакви преимущества от избирането на една партия пред друга заради обещана политика във ваша полза или за ваше предимство са краткосрочни. Ако накрая гласувате за някоя от големите партии заради това, ще трябва да платите много по-голяма цена в далечен план затова, че сте избрали партията, свързана с коварния план на управляващия елит.

 3. Детоксикирайте се

Използвайте определени храни и добавки, за да се детоксикирате от замърсяване на тялото за цял живот. Възстановете здравето си и предпазете тялото си, като премахнете флуорида, хлорида, бромида, тежките метали, радиацията и други нездравословни субстанции...

4. Пийте добре почистена или филтрирана вода

Избягвайте химически наситената чешмяна или бутилирана вода. Използвайте филтри, като тези, използващи реверсирана осмоза, за да филтрирате водата. Пийте разумни количества.

5. Яжте органична храна

Яжте обилно органични плодове и зеленчуци, семки и ядки... не се скъпете за цената. В далечен план си струва.

6. Избягвайте вредна храна

Избягвайте вредна храна с високо съдържание на захар, сол и евтини/гадни транс-мазнини... за да се предпазите от заболявания. Хинически натоварените, обработените, облъчените или ГМО храните трябва да се избягват.

Избягвайте готвенето в микровълнови фурни или в незалепващи или в алуминиеви съдове, които всъщност превръщат храната във вредна храна, която би могла да доведе до здравословни проблеми чрез токсични замърсители.

Не гответе храната на високи температури дълго време. Прекалените температури променят свойствата на хранителната стойност (особено на витамините и ензимите) и силно намаляват хранителната стойност.

7. Използвайте естествени или органични продукти за лична грижа

Избягвайте токсичните химикали, които често се намират в неорганичните продукти за лична грижа...

 • ШАМПОАН
  среден брой химикали: 15
  възможни странични ефекти: дразнене, вреда върху очите
 • СЕНКИ ЗА ОЧИ
  химикали: 25
  възможни странични ефекти: карцерогенен риск, безплодие, хормонални разстройства и вреда върху телесните органи
 • ЧЕРВИЛО
  химикали: 33
  възможни странични ефекти: алергии, карцерогенен риск
 • ЛАК ЗА НОКТИ
  химикали: 31
  възможни странични ефекти: проблеми с плодовитостта и развитието на зародиша
 • ПАРФЮМ
  химикали: 250
  възможни странични ефекти: дразнене върху устната кухина, гърлото и очите, гадене, вреда въргу бъбреците
 • ИЗКУСТВЕН ТЕН
  химикали: 22
  възможни странични ефекти: обриви, дразнене, хормонални разстройства,
 • ЛАК ЗА КОСА
  химикали: 11
  възможни странични ефекти: алергии, дразнене на очите, носа и гърлото, хормонални разстройства, промяна на клетъчната структура
 • РУЖ
  химикали: 16
  възможни странични ефекти: обриви, дразнене, хормонални разстройства
 • ФОН ДЬО ТЕН
  химикали: 24
  възможни странични ефекти: алергии, разстройва имунната система, карцерогенен риск
 • ДЕЗОДОРАНТ
  химикали: 15
  възможни странични ефекти: дразнене на кожата, очите и дорбовете; главоболие, замаяност, дихателни проблеми
 • ЛОСИОН ЗА ТЯЛО
  химикали: 32
  възможни странични ефекти: обриви, дразнене, хормонални разстройства

8. Избягвайте нискочестотни електромагнитни облъчвания

Списъкът включва жиците на електрическата мрежа, клетъчните телефони и кули, Wi-Fi източници, микровълнови фурни, мамография за рак на гърдата, рентгенови скенери като тези по летищата... и компактни флуоресцентни осветителни тела.

Не се връзвайте на корпоративно спонсорираната бригада от пишман-учени, които твърдят, че тези електромагнитни източници и приложенията им са безвредни. Всеки с две мислещи гънки на мозъка ще разбере, че честата им дългосрочна употреба причинява най-различни сериозни заболявания, свързани с ракови, нервни, хормонални или поведенчески проблеми...

9. Избягвайте ваксините и ваксинациите

Ваксините НЕ СА безопасни и е известно, че не са ефективни. Можете да се окажете сериозно болни, с увреден мозък или дори мъртви от тези мошенически примамки за пари на фармацевтичната мафия, за които алчното правителство и платените му медии със задоволство разпространяват дезинформация и лъжи...

10. Не се подвеждайте да постъпите в армията

Не ставайте балами за тайно фабрикуваните войни на управляващия елит за власт, печалба и политически дивиденти, за планираното намаляване на населението... Зная – като някои от другите неща, споменати в списъка ми, на някои хора това може да им дойде доста шокиращо.

11. Извадете си пломбите от токсична амалгама

Известно е, че пломбите от живачна смес причиняват увреждане на мозъка, понижен коефициент на интелигентност, допринасят за депресии и са развъдник за причиняващи болести бактерии... Посетете биологичен или холистичен зъболекар, за да ви ги извади и да ги замени с безопасни алтернативи, като циркониеви импланти (НЕ ИЗПОЛЗВАЙТЕ  пластмасови смоли или на метална основа). Не подкрепяйте зъболекарите, които използват живачни смеси или флуорид.

Разрушаването на зъбите може да се избегне с добро подхранване, като например употребата на кокосово масло за почистване на устата, тъй като то съдържа антибактериална лауринова киселина.

12. Поддържайте добре заредени запаси от храна и вода

В случай на криза, запасете се с храна и вода за няколко седмици с надеждата, че дотогава нещата ще са се нормализирали донякъде. Кризата може да е финансова, като срив на валутата, или фалшива война, нагласено нападение (фалшиво нашествие на извънземни може би – човек никога не знае??) или тайна промяна на времето с HAARP (High Frequency Research Program – Програма за високочестотни активни изследвания на полярното сияние)... и т.н., използвани, за да се предизвиква хаос от управляващия елит и сътрудниците им като оправдание да обявят война на гражданите...

13. Поддържайте самодостатъчност

Като допълнение на точка 12, отглеждайте си собствена храна. Има много превъзходни сайтове, даващи съвети как се прави това. Винаги съм казвал, че самодостатъчността, особено при домашно отгледаната храна е главен фактор в практичните общности. Проницателността и сплотеността също са главни фактори.

Имайте достатъчно пари в брой настрана в случай на спешност: решението да обърнете част от парите си в златни или сребърни монети е добра инвестиция.

Опитайте се да намерите независими от електрическата мрежа алтернативи за да захранвате с енергия дома си, като слънчеви батерии или допълнителни вятърни генератори и т.н. Електрическите превозни средства също не са лоша идея.

14. Разпространявайте посланието

„Тези, които имат привилегията да знаят, са длъжни да действат”. – Алберт Айнщайн

Това е моят ултиматум: Събудете се! Използвайте тази или подобни статии, за да разпространите посланието към семейството и приятелите си, за да станат активни. Ако нищо не направите, подгответе се да понесете ужасните последици.

 

Go BackComment

View older posts »