Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Окултната практика за улавяне на душата

Човешката душа е най-важната част от човешката опитност. Много хора осъзнават, че ние всъщност сме духовни същества, имащи човешки преживявания. Това означава, че първо сме дух и временно сме затворени в плътта. Библията казва, че Всевишният ни познава ПРЕДИ дори да сме се ОФОРМИЛИ в утробата, което значи, че Той ни ПОЗНАВА като дух. Нужно е просто да прочетем Йеремия 1:5, за да разберем тази истина. По мое мнение това доказва, че в действителност ние сме душевни същества, които имат вечен живот. Ако не беше така, как би могъл Всевишният да ни ПОЗНАВА преди да сме се родили?

 „Преди да те образувам в утробата, Аз те познах, и преди да излезеш из утробата, осветих те: поставих те пророк за народите”. – Йеремия 1:5

Казва се, че основната валута, разменяна при сделка със Сатаната, е човешката душа. Няма нищо по-ценно от човешката душа, а Сатаната е известен с това, че ги събира, а хората с това, че ги продават. Този факт е обрисуван във филмите, където човек подписва договор с кръв за душата си в замяна на слава, богатство, или нещо друго, което силно желае. „Продаването на душата” се излива в музикалната индустрия и интуитивно се наблюдава в поведението, сексуалността и окултните мотиви на тъмното изкуство на много изпълнители, които явно са анти-Христови.

Аз лично познавам хора, които решиха съзнателно да смесят лъжата и заблуждението, докато се представяха за слуги на Всевишния. Всичко това в името на парите и осигуряването на семействата им. Оправдаха един кадър от малки лъжи, за да създадат една представа у слушателите си за нещо, което всъщност не са. Всъщност, пожертваха истината в името на Всевишния, за да просперират за сметка на доверието на други хора. Това е продаване на душата... доброволно.

Въпросът е: Как точно се разменя душата или дори отвлича? Какво се случва, когато „сделката” е направена и човек се отметне от нея? Все още ли в действителност душата се отстранява от тялото? След това последният въпрос е къде точно отиват тези откраднати души? Това са основателни въпроси към една древна мистерия със съвременно правдоподобно доказателство, базирано на смяната на парадигмата в поведението на изпълнителите. Добър пример би била Бионсе преди да стане мега звезда, когато плачеше защо Бог ѝ е дал талант. След това, десетилетие и нещо по-късно, рецитира поема за навиване на страници от Библията и използване на Словото за тампон. Това е очевидна смяна на парадигмата в поведението от богобоязливост към неуважение към Бога.

Друг пример би била Майли Сайръс, която някога беше благоразумен чисто американски идол, почитана заради добродетелите и таланта си, като Хана Монтана, а по-късно се измени в похотлив и възбуждащ изпълнител, като дори баща ѝ заяви, „Дяволът унищожи дъщеря ми, а Дисни му помагаше”. Христос ни учеше да се обичаме едни други, а това означава да сме честни с хората. Когато лъжете, го правите за себе си и против Всевишния. След като хората започнат да действат в това състояние на падение, те са обречени. Дори аз съм виновен, че съм се държал така в миналото!

Хората трябва да осъзнаят, че тези окултни групи, които стоят зад много артисти, имат силата и знаят как в действителност да откраднат душата ви. Те притежават древни ритуали, с които душата се извлича от човешкото тяло и се държи в плен. Казва се, че колекция от души може да се използва за мощна магия. По мое мнение това обяснява защо много знаменитости радикално се променят към лошо, понеже душата им не е вече в телата им. Говори се, че Рицарите-Тамплиери са притежавали това познание и затова са били избити в петък 13-ти.

Йезекиил 13:20 „Затова тъй казва Господ Бог: ето, Аз съм против вашите магийски кесийки, с които там ловите души като птички, и ще ги изтръгна изпод мишниците ви и ще пусна на свобода душите, които вие ловите като птички”.

Няма значение, дали вярвате на това. Важното е, че то е много истинско. Дори Библията ви предупреждава да не се боите от тези, които могат да убият тялото, а от тези, които могат да убият тялото и душата. Това би трябвало да казва всичко, като се замислите. Въпросът е, че тази техника за изтръгване на душите се практикува и в днешно време. Плодът е поведението на тези знаменитости. Те са менторите, които отдалечават хората от Всевишния с прокламиране на толерантност.

Ако не друго, това обяснява защо много знаменитости, които са паднали в капана на парите, се преобразяват в демони. Понякога можете да видите демона им през „прозорците на душата” – очите. Дори Бионсе признава, че нещо ѝ се е лепнало. Всичко, което на мен ми се е лепнало, са тлъстини по гърба и се гордея с това на фона на голямата картина! След като хората стигнат до извода, че ние сме духовни същества, ще се научат да пазят най-ценния дар, който ни е даден – душите ни!

От Майкъл Еревна

 

Go Back

Comment

View older posts »