Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Звездните деца – Как да разпознаваме „Носителите на Светлината”?

Има нови поколения деца, въплъщаващи се на нашата планета, които са много по-различни от предишните поколения. Наричат ги с много имена, като Индиго, Кристални деца, Деца на Светлината, или Звездни деца. 

Децата са много по-мултиизмерно осъзнати от това, което понастоящем се счита за „норма”.

Мнозина имат едно дълбоко разбиране за своята многоизмерна реалност и говорят за това да се помогне на човечеството да се пробуди за едно по-висше състояние на съзнанието.

Могат също така да усещат контакт с различни от човешкия извънземни интелекти.

„Има една раса от същества по планетата, чийто брой се увеличава, макар и визуално и физически да не се различават от повечето човеци. Те са „носителите на светлината” и са тук, за да насочват пробуждането на земното съзнание. Новите деца се раждат без програми и ще извършат Глобално пробуждане”. – Трейси Тейлър, художник / изпитател

Метафизични групи разпознават тези деца и предлагат етикети, с които да обяснят различията. Някои обаче са класифицирани като дисфунционални, понеже трудно се социализират или справят с натиска и кондиционирането, които съвременното общество им налага.

Тези етикети включват РНВ (Разтройство с нарушение на вниманието), Синдром на Аспергер, форми на аутизъм и дислексия. Тези етикети обаче може да произхождат от липсата ни на разбиране на начина, по който тези поколения функционират или възприемат реалността.

Изглежда мнозина се затрудняват с кондиционирането на триизмерната реалност.

Д-р Олсън, молекулярен биолог, нарича тези индивиди „буквени хора”. Тя вярва, че е буквен човек, т.е. Аспергер/ХРНВ и изследва своята многоизмерна и физическа чувствителност от практичекса и научна гледна точка.

„Програмите като РНВ, ХРНВ, Аспергерс, „Буквени хора” не вярвам да са „скъсани или дисфункционални гени”, а вместо това предлагат многоизмерни умения за възпрепятстване на ограниченото репрограмиране на една триизмерна реалност.

Буквените хора показват нарушаване на комуникацията между мозъчните половини и така използват едната страна на мозъка си за решаване на една и съща задача.

Макар и да се смятат за дисфункционални, това може да е начин да се освободи повече място в мозъка за решаване на трудни задачи. Аспергеровата част може да отговаря за „висше” познание, без интерес в традиционното обучение”.
– д-р Олсън

Д-р Олсън извежда две важни перспективи към този феномен: Перспективата на пътуването на душата и нашия извънземен звезден произход.

„Не е просто чужда ДНК. Това е комбинация от генетично подобрени тела, в съчетание с души от различни места на нашата Вселена, които се въплътяват в тези „подобрени” тела. 

Душите имат различни честоти/вибрации в зависимост от еволюционния им статус и това изиграва роля в активирането на ДНК в конкретното тяло. Вярвам и, че трябва да вземем под внимание колективната душа на Homo Sapiens. „Буквените хора” имат чувствени клетки по кожата над нормата.

Те чуват над нормалния диапазон. Усещат малките разлики в нюансите повече от нормалното. Вкусът и обонянието са подобрени. Чувствителни са към всички честоти и могат да бъдат затрупани от сензорно претоварване. Чувствителни са към радиоактивно излъчване, както и към енергийните полета и енергията, излъчвана от ядосани хора или животни”.
– Д-р Олсън

Д-р Олсън отбелязва, че изчислените нива на Ацетилхлолин и допамин в мозъка са по-високи при Буквените хора и предлага начини да се помогне на тези деца да се справят с триизмерните предизвикателства.   

Буквените хора се нуждаят от допълнителна хранителна помощ, за да се справят, плюс мултивитамини и минерални добавки:

Тя обяснява, че Ацетилхлолинът се образува от хлолина в семейството на витамин В и че буквените хора се нуждаят от повече хлолин, но също и от други елементи на витамин В, понеже те използват повече от него. Това е простотата зад „лечението”.

Тя посочва:

 

 • Витамин D3 50 микрограма/ден, Витамин C 1-2грама/ден
 • Понякога може да се нуждаят от Силикагел за стомаха и нервната система и пробиотик за чревната флора.
 • За нервната система и мозъка, (управляващи всички функции в тялото, това е съществено).
 • Витамини B цялостно /ден (25 мг от всеки B1, B2, B6, PABA, инозитол)(50 мг от всеки B3, B5, Холин) (50 микрограма от B12, 25 микрограма B15, 150 микрограма Биотин и 200 микрограма Фолиева киселина).


Забележка: В повечето витамини В това е над препоръчваното за всекидневно приемане, но семейството ѝ са приемали това всеки ден повече от 10 години без странични ефекти, а са ставали по-здрави.

Омега масло 3,6,9.

МСМ (метил-сулфонулметан): Първоначално започнете с няколко зрънца до максималната доза от две чаени лъжици дневно. Това подсилва ензимните реакции в мозъка и образуването на ацетилхолин от Холина.

Най-добре да се приема сутрин или през деня, понеже дава енергия и може да държи човека буден нощем. За предпазване от тревожност приемайте Лечебна дилянка (Valeriana officinalis) между 200 мг/ден и 1200 мг/ден, а за депресия – Звъниче (между 600 мг/ден и 900 мг/ден).

Уфологът-изследовател Нийл Гоулд, автор на „Близки срещи от ХРНВ вид”, обяснява в книгата си, че е бил диагностиран като ХРНВ по-късно в живота.

Той си спомня, че винаги е възприемал реалността различно и че затова му е било трудно в един такъв тежко програмиран триизмерен свят. Той интерпретира хиперкинетичното разтройство с нарушение на вниманието като настройка за по-висши измерения.

Вярвам, че интерпретацията на Нийл е много по-точна и съвпада с тази на молекулярния биолог Уилям Браун, който също признава феномена на „Новия човек” и модификациите на генетичните ни кодове, които се появяват сега.

„Вярвам, че генетичните модификации, които се появяват сега в Утробата, всъщност създават „Нови човеци”. НОВАТА им генетична архитектура им позволява да виждат света по многоизмерен начин. 

Вярвам, че изследването ще покаже, че спящите генетични области биват интегрирани в биологичните системи и се появяват във всички нас, за да породят разшрено съзнание.  

Има показателно нарастване в РНВ – децата аутисти и индиго. Техният мозък работи по-бързо и аз вярва, че те вече „ЗНАЯТ” това, което им се преподава. 

„Вътрешното” разбиране на познанието и информацията действа на био-молекулярно ниво – неговата информация през поколенията. Тя е „кодирана” в атомната структура на ДНК молекулата. 

Тя може да бъде достигната по-ефективно, за да породи характеристики на учен. Модифицирането на ДНК е по-скоро като ремоделиране на генома, за да се направят спящите области отново достъпни”. – Нийл Гоулд, автор на „Близки срещи от ХНРВ вид

Извънземното посещение е много важен фактор и както е известно, тези „интелекти” много се интересуват от човешката ДНК, а изследванията предполагат, че имат пръст в промените на човешката ДНК.

Следователно това е съвсем логично и може да обясни някои от „различията”, които наблюдаваме в поведението на Новия човек.

Вярвам, че е логично да приемем, че това е пряко свързано с човешките срещи с различни от човека интелекти. Хипотезата ми произхожда от двадесет години изследване на феномена на извънземните срещи и на 3 000 случая.

Децата имат съзнателен спомен за времето си на космическите кораби, често за планетите, от които произхождат, и за „мисията” си.

За теми, свързани с:

 

 • Истинския им произход, т.е. Звездното семейство.
 • Минали животи на други планети.
 • Мисията им на планетата Земя.
 • Истинската история на тази планета и произхода на човечеството.
 • Имат съзнателен спомен за завеждане на космически кораб и това, което са научили на космическите кораби.
 • Многоизмерните умения, подсилени от обучението в космическите училища.
 • Какво наистина се случва: тайни програми и коварни планове.
 • Целта на определени места и технологии.
 • Способност да превеждат някои от звездните езици и надписи, а също и източника на тази информация.
 • Декодират някои от символите и произведенията на изкуството от срещи с извънземни.
 • Могат да се свързват с всички живи и неживи форми на многоизмерно ниво: животни, растения и минерали.
 • Лечителски способности.
 • Пишат необичайни надписи, говорят звездни езици и рисуват символи и същества, с които си взаимодействат.


От изследването ми, това е глобален феномен и тези деца са във всички култури. Те демонстрират многоизмерните си умения:

 

 •     Възприемат духове
 •     Енергийни полета
 •     Извънземни
 •     Въздействие от разстояние
 •     Телепатични способности
 •     Знание, което не са научили съзнателно
 •     Лечителски способности
 •     Универсална духовност
 •     Телекинетични способности
 •     Прекогниция (виждат бъдещи събития)


Пол Донг и Томас Е. Рафил също споменават някои от медиумните способности, споменати по-горе в „Супер медиумите на Китай”. Те наричат този феномен ДЧФ (Допълнителни Човешки Функции) или ВСС (Висши Сензорни Способности).  

Децата обаче вече се забелязват в много култури, като на тях предимно се гледа като на супер медиуми, без разбирането, че може да има изменения, които се дължат на естествената еволюция, а на извънземни интелекти.

Покойният д-р Роджър Лиър, пионер в Уфологията, известен главно с работата си по премахването на имплантирани предмети след срещи с извънземни. Д-р Лиър бил убеден, че човечеството бива „подобрявано” чрез контактите и взаимодействията с извънземни същества.

„Стигнах до заключението, че не само има звездни деца сред нас, но и че цялата човешка раса напредва със скорост, която вероятно не се дължи на бавните еволюционни сили, а много по-вероятно е този бърз напредък на човешкия вид да се дължи на извънземна намеса в нашите тела и умове”. – Д-р Роджър Лиър, автор на „Извънземните и скалпелът”.

Усилието на Новия човек е да действа и функционира, когато съзнанието и разбирането му не са разбирани или признавани. Това може да се прояви като арогантност или фрустрация, но най-често е повече тъга или объркване.

Те може да чувстват, че звездното им семейство ги е изоставило и че тук им е трудно и просто искат да се приберат вкъщи. Това може да бъде съкрушаващо и да доведе до съзнателно или несъзнателно желание да се обезчувствят с алкохол, наркотици или да напуснат чрез самоубийство.

Важно е човечеството да разпознае този еволюционен скок в човешкото съзнание. За да разберем, че тези нови поколения са различни поради добра причина, трябва да се вслушаме в това, което имат да ни кажат. Те наистина са „пътепоказателите” в едно еволюиращо човечество.

Новият човек е тук:

„Възрастните си запушват ушите и не искат да чуят посланието, което се опитваме да ви кажем. Защо не искат да чуят?” – 9 годишен НОВ ЧОВЕК, който говори звездни езици, за да лекува водата.

от Мери Родуел

 

Go Back

Comment

View older posts »