Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

7 причини защо Трансхуманизмът е най-голямата заплаха за човешкия вид

Много хора гледат на трансхуманизма и изкуствения интелект по-скоро като на начин да се „подобри” човека, отколкото на софтуеър, който се нуждае от подобряване.

от Пол Филипс

Някои поддръжници стигат дотам, че да казват, че с времето той ще ни предостави извънредни способности отвъд сегашното ни въображение...

Вероятно тези хора не се интересуват от настоящото състояние на човешкия вид и пренебрегват тези вродени качества, които вече имаме.

Поради това, трансхуманизмът следователно е капан. Той ще отведе човешката раса в пагубно грешна посока.

В светлината на това, ето 7 тревожни причини, които обясняват защо се твърди, че трансхуманизмът е най-голямата заплаха за човешката раса и какво е нужно да се направи, за да се предотврати.

  1. Масова експлоатация за превземане на света

В лудата си надпревара за власт, готови да похарчат безброй милиони, управляващият елит гледа на технологията на трансхуманизма като на начин да станат безсмъртни, подобни на богове същества.

Както с повечето съвременни технологии, те ще продължат да развиват трансхуманизма за своя лична изгода и като средство за масова експлоатация за превземане на света.

Само че това, което не съзнават, е че човеците вече са могъщи, подобни на богове същества. „Следващото ниво” или „трансформация” идва вследствие на осъзнаването на това.

  1. Загуба на духовност

Докато технологията на трансхуманизма се приема без  проницателност, просто като „благотворна” или „заздравяваща” посредством кибернетиката, генетичните промени, психотропните лекарства, роботизацията, биониката, микрочипинга и нанотехнологията... съществува сериозен риск човеците да изгубят силата си чрез загубата на духовната връзка с Бога / Богинята / Всесъществуващото: безпределна възможност, безпределна мъдрост, безпределна любов...

– Ако това стане масово, да станат роботи, човеците ще изгубят способността си да направят каквото и да било значимо срещу системата за контрол на управляващия елит. За управляващия елит това би било решителното „сложихме те където искаме, човечество”.

  1. Загуба на човечност

Като следствие на точка 2, докато ставаме дехуманизирани „празни черупки”, тези човешки качества, като емпатия, съчувствие, щедрост, доброта, грижа и споделяне... ще бъдат изгубени.

Това ще доведе до пагубни последици: Любовта върти света.

Подобно, както Джеймс Корбет казва: „Само любовта ще сломи Новия световен ред”.

  1. Контролиране

В обобщение на 1-3, не налапвайте въдицата: Въпреки че е страхотно, например, изгубени крайници да могат да бъдат ефективно заменяни чрез технологиите, в крайна сметка, трансхуманизмът е начин за контролиране на хората, докато се преправя просто като „благотворен” или „заздравяващ”.

Създаването на кошерния ум посредством трансхуманизма и технологиите отдавна е пъклен план на елита за контрол. Кошерният ум има този недостатък, че не гледа на човеците като на индивиди.

Когато ножът опре до кокала, с всичките си индивидуални нужди и себеизразяване, човеците ще се вдигнат срещу системата за контрол на кошерния ум на технократите.

  1. Масово наблюдение

Вземете употребата на микрочипираните хапчета за мониторинг на дозировката на лекарствата при пациентите като пример за масово наблюдение.

Микрочиповете в хапчетата биха могли да се използват за други, по-мрачни цели, като промяна на настроението и четене на мислите по време на наблюдението, задействано от централно управление посредством компютри.

Масовото контролиране на ума чрез наблюдение е в челния списък с желания на технологичните самовластници...

  1. Някои сериозни заплахи за здравето

Съществува тревожният казус, ваксини, способни да променят нашата ДНК. Ваксината, вкарана в тялото ни, съдържа живи вируси. Тези вируси могат да се слеят с ДНК на приемната ни клетка и по този начин да променят генетичния ни състав и генната експресия.

Силно тревожен здравен въпрос е скорошният натиск за ваксиниране на бременни жени, което трябва да спре. Ако сте бременна или познавате такива, разпространете следното или друга подобна информация.

След като преминат плацентната бариера на майката, ваксините показват, че причиняват увреждащи мозъка промени у развиващия се зародиш поради своята токсичност.

Също така, това причинява възпаление на зародиша. С по-нататъшните ваксинации след раждането и лечения с лекарства, като парацетамол в опит да се намали възпалението на детето, увреждането на мозъка продължава.

То причинява допълнителни промени в структурното развитие на мозъка, основно като влияе на префронталния кортекс, който отговаря за когнитивните (мисловните) процеси и животинската лимбична система – регион от задния мозък, който влияе на емоциите.

Третата важна част от мозъка, на която също се влияе, е предният сингулатен кортекс (простете за терминологията), който действа като свързочна станция, позволяваща свързването между префронталния кортекс и лимбичната система.

Увреждането и неправомерното развитие на тези три мозъчни структури води до множество разтройства, като аутизъм...

Следователно, способността на детето да изразява човечността си посредством емпатия е сериозно застрашена и може да бъде безвъзвратно изгубена. Помислете за последствията от това.

  1. Превръщане в оръжие

В тихата война срещу човечеството потайните оръжия на трансхуманизма съществуват в много форми.

Примерите включват: психотронни, скаларни, генетични, магнетични, имплантни, насочващи енергията и кемтрейл оръжия... И ето че се появяват задължителните ваксини, разработвани от армията на САЩ и Бил Гейтс...

В случая с кемтрейл оръжията, голяма част пт човешкото население продължава да бъде инфектирано с нанобот нанотехнология посредством впръскване във въздуха без те да знаят.

Независимо дали ви харесва или не, целта на тази технология е да реконструира ДНК ви.

- Просто казано, повечето хора не знаят за тези технологии и че те ни биват натрапвани с цел тотален контрол.

Представете си, че в някакъв център за събиране на информация, състоящ се от суперкомпютри, като в научнофантастичния филм „Специален доклад”, поведението ви може да бъде предричано или засичано. Ако, например, се окаже, че сте замесени в правителствен преврат, то ви очакват ужасни последствия.

Решения

Войната срещу човечеството и всъщност самото ни съществуване като вид е под сериозна заплаха посредством трансхуманистичния пъклен план на управляващия елит за световен контрол. Само че има силни решения.

Защо не станем активни, като разказваме за това? Да информираме хората за тревожния пъклен план на трансхуманизма и да се осъзнаят. Да пишем блогове, да образуваме имейл групи, да изнасяме слайдшоу презентации, да използваме социалните медии и да пращаме писма на съответните власти с искане за отговорност... каквото е нужно.

Един съвет: Може да ви е по-лесно да стигнете до другите с тази тема, като просто казвате „правят го за пари”, отколкото да изхождате от гледището, че „това е пъклен план”. Поне моят опит така показва.

Едно авторитарно тяло, занимаващо се с пъкления план на трансхуманизма и манипулативните му, неетични, неконсенсусни експерименти върху човеците, нарушавайки правата им, е Европейската коалиция против потайното безпокоене(ЕКППБ).

Една от целите на ЕКППБ е да оказва натиск върху Европейския съюз да наложи забрана на трансхуманистичните технологични оръжия.

Въпреки контрола на управляващия елит, силата му е лъжлива в един илюзорен свят. Истинската сила е у нас: тя съществува в това как избираме да  насочим съзнанието си. Това не може да ни бъде отнето.

Доказателствата сочат, че правенето на избор, свързан с развитието на човечеството, променя нашата ДНК.

Илюзорният свят е тук, за да го потребявате, а не обратното, където сте жертва. Една промяна в масовото съзнание за съ-сътворяване на едно развито човечество ще победи системата на управляващия елит.

Както казахме по-рано, ние човеците вече сме могъщи, подобни на богове същества. „Следващото ниво” или „трансформация” идва вследствие от осъзнаването на това.

 

Go Back

Comment

View older posts »