Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Възходът на Аполион 2012 - Предговор

ВЪЗХОДЪТ НА АПОЛИОН 2012

от Том Хорн

Последната мистерия на Държавния печат разкрита

Ужасяващ и пророчески шифър, скриван от света от правителството на САЩ повече от 200 години е тук

 

СПРИНГФИЛД, МИСУРИ – Беше два сутринта, когато внезапно се изправих в леглото. Миг преди това по време на БДО съня (бързо движение на очите), когато се случват повечето сънища или „нощни видения”, последното парченце на един важен пъзел бе заело мястото си, изтръгвайки ме от съня.

Години наред се бях борил с определени образи и енигматична информация, опитвайки се да намеря смисъл в това, което бях открил. Но едва наскоро нещо по-дълбоко бе започнало да ме мъчи. Сякаш някакъв злокобен глас отнякъде се готвеше да ми покаже това, което най-сетне бях готов да приема.

Разбира се, бях много добре запознат с трансцендентната тема. Бях имал вземане-даване с религиозни институции повече от 30 години в официални качества, включително като администратор в най-голямата евангелистка организация в света. По същото това време се бях появявал по международни телевизионни и радио програми с възможност да разширя присъствието си до редовна публика, ако желаех.

Но чак след като за кратко се занимавах с екзорцизъм, се изправих лице в лице с автентичното свръхестествено и най-накрая бях започнал да поставям под въпрос разликите между индоктринацията и откровението, познанието и мъдростта, религията и взаимоотношението, доброто и злото. Едва тук най-сетне арогантното ми разположение, което бе служило на забележителното ми его като триумфиращ боен кон десетилетия наред, почувства слабост. Мечът на превъзходната памет, който ми бе позволявал да посичам другите с цитати от Библията и т.нар. писани факти изведнъж станаха празни като гроба на Иисус Христос.

Едва по-късно щях да разбера колко необходимо е било това прераждане и коренна промяна. Някои от същите тези хора, на които се бях присмивал, че се увличат по конспирации, се бяха оказали по-близо до разбирането на тези енигматични истини, отколкото аз някога съм бил. Наивитетът и сляпото приемане, особено на определени контролирани версии на американската история, ме бяха държали в тъмното, сляп за действителната посока, в която плашеща мрежа от скрити сили бе насочила нацията ни от години.

Тогава се появи „Ангелът във Вихъра” и парченца от пъзела бързо започнаха да си намират мястото. Нещата вече добиваха смисъл – световните дела, промените във вътрешната и външната политика на САЩ, подновеният фокус върху Средния изток, Израел, Иран, Ирак, Вавилон – и това ми се стори удивително. Думите, делата, жестовете и кодираният език на най-могъщите хора на света ясно сочеха към една древна, пророческа, скрита и дори ужасяваща реалност.

Както е обрисувано в тази серия от статии, базирани на предстоящата ми нова книга „ВЪЗХОДЪТ НА АПОЛИОН 2012: Последната мистерия на Държавния печат разкрита – Ужасяващ и пророчески шифър, скриван от света от правителството на САЩ повече от 200 години е тук”, стряскащите истини зад тайното общество, спомогнало за оформянето на Съединените щати и поставило в Държавния печат пророческа Тайна доктрина, най-накрая могат да бъдат разбрани. Това, което дори най-добрите изследователи на Илюминати и завоалираните братства, като Фримасоните така и не успяха напълно да дешифрират, е обяснено подробно за пръв път тук. Действащата сила зад световните дела и защо настоящите световни сили бързо се строяват за Нов ред от Хаоса, е изобличена. Навярно най-невероятно е човек да научи как древните пророци всъщност са предвидили и предупредили за това време.

Едно предупреждение: Ако сте човек, който щастливо си живее в „Матрицата”, отгледан в топлата прегръдка на илюзиите, препоръчвам да оставите това проучване и да продължите да се радвате на оставащите ви дни неинформирани.

Но ако като милионите други по света сте се събудили наскоро с чувството, че нещо злокобно става на земята, то тази информация е за вас. Ако вярвате, че едно глобално събитие, което до сега никой не е успявал ясно да обясни, е на хоризонта, тази информация е за вас. Ако чувствате, че всичко, което се случва, е както физическо, така и духовно, но пак не можете да решите главоблъсканицата какво се мъти под повърхността, тази информация е за вас. Ако жадувате да разберете значението зад бушуващия смут, който напоследък обхваща природата, обществата и световната политика, тази информация е за вас.

Но се подгответе за неочакваното, включващо наистина стряскаща и притеснителна информация, каквато не сте чували или чели никъде преди.

Това, което е било скривано пред самите ни очи повече от 200 години, се готви да се разкрие пред човечеството.

Часовникът тиктака и стрелката е по-близо до полунощ, отколкото повечето могат да си представят.

Нещо зло иде насам.

Окултното желание на вековете е тук.

А след като разберете тайната, ще знаете какво да направите, за да оцелеете.

Към: ПРЕДГОВОР
Към: ПРИЗОВАВАНЕ НА АНГЕЛА ОТ ВИХЪРА
Към: КАКВО СЪОБЩАВАЛИ ПЪРВИТЕ СИМВОЛИ И НА КОГО
Към: ДОБРЕ ДОШЛИ ПРИ ДОПОТОПНИТЕ СТЪЛБОВЕ НА ЕНОХ
Към: ПРИЗНАЦИ ЗА КОНСПИРАЦИИ – МИСТИЧНИ ЧИСЛА, ЗАРАЗИТЕЛНИ ИДЕИ
Към: БУНТОВНИ МЕМОВЕ С КАУЗА – СЛИВАНЕ НА УМОВЕТЕ ЗА ЧОВЕКА НА ГРЕХА
Към: ДОБРЕ ДОШЛИ В ЕРАТА НА ОБАМА
Към: КИМВАНЕ ОТ ОРДЕНА И ОЛТАРЪТ НА ЗЕВС
Към: ДАЛИ СЪЕДИНЕНИТЕ ЩАТИ ЩЕ ГЕНЕРИРАТ АНТИХРИСТА?
Към: ПЪРВАТА ЧАСТ ОТ ПОСЛЕДНАТА МИСТЕРИЯ НА ДЪРЖАВНИЯ ПЕЧАТ ЗАПОЧВА
Към: ИДВАЩИТЕ БОГОВЕ НА НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД
Към: НАЧАЛОТО НА ОРГАНИЗИРАНАТА МИТОЛОГИЯ ЗАПОЧВА В ШУМЕР
Към: ПЪРВИ СЛЕДИ НА ПОКВАРАТА
Към: ВЪЗХОДЪТ НА ОЗИРИС
Към: ОТ ДРЕВЕН ЕГИПЕТ КЪМ ГЪРЦИЯ - ТВОЯТ АПОЛОН ЦАРУВА
Към: ДИОНИС: ПСИХОТИЧНИЯТ АСПЕКТ НА ДЕМОНА АПОЛОН/ОЗИРИС
Към: ЛУЦИФЕРИАНСКАТА НАУКА ЗА ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА БОЖЕСТВО
Към: АЛТЕРНАТИВНА ПРИЧИНА ЗАЩО БДИТЕЛИТЕ СМЕСВАЛИ ДНК
Към: БИБЛЕЙСКИ ПРИМЕР ЗА ВЪЗКРЕСЯВАНЕ НА НЕФИЛИМ
Към: ВЪЗМОЖНО ЛИ Е СЪВРЕМЕННАТА НАУКА ДА ИМА РОЛЯ В ИДВАНЕТО НА АПОЛОН?
Към: ОТВАРЯНЕ НА КУТИЯТА НА ПАНДОРА
Към: 70-ТЕ ПОКОЛЕНИЯ НА ЕНОХ: ЗЕМЯТА ЛИ Е ТОВА, КОЕТО УСЕЩАМ, ЧЕ БУЧИ?
Към: ДРУГИ ПОЛЕЗНИ БИОТЕХНОЛОГИЧНИ СЕЧИВА ЗА АНТИХРИСТА
Към: СЪВРЕМЕННАТА НАУКА НА БДИТЕЛИТЕ И БЕЛЕГЪТ НА ЗВЯРА
Към: НАУКА НА БДИТЕЛИТЕ + ТРАНСХУМАНИСТИЧНА ФИЛОСОФИЯ = 11,22,33
Към: КОГА АПОЛОН/ОЗИРИС/НИМРОД, СИН НА ЛУЦИФЕР, ЩЕ ДОЙДЕ?
Към: НА КОГО Е ТОВА ВСЕВИЖДАЩО ОКО, ВСЕ ПАК?
Към: НЕДОВЪРШЕНАТА ПИРАМИДА ПОД ВСЕВИЖДАЩОТО ОКО
Към: ДАТИ НА ТАБЛОТО: НАЧАЛОТО И ЗАВЪРШЕКЪТ НА ВЕЛИКОТО ДЕЛО
Към: ПОВТОРЕНИЯ НА 2012 И 2016: КАКВО Е ЗНАЧЕНИЕТО НА ТЕЗИ ДАТИ?
Към: ТРИНАДЕСЕТИЯТ БАКТУН
Към: ОЩЕ ПО-ДЪЛБОКИ ТАЙНИ – МАИТЕ, БДИТЕЛИТЕ И ЗАВРЪЩАНЕТО ПРЕЗ 2012
Към: ВЕЛИКАТА ЗАБЛУДА 2012 И ПОСЛЕДНИЯТ КОНКЛАВ

 

 
 

Go Back

Comment

View older posts »