Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

10 древни артефакта, които доказват, че древните цивилизации са имали контакт с извънземни

Ако предците ни са били посетени преди хиляди години от астронавти от друг свят, не мислите ли, че бихме намерили доказателство за този контакт днес?

Въпреки факта, че има милиони хора, които са убедени, че сме били посещавани в далечното минало от древни извънземни астронавти – и продължават да ни посещават – по-голямата част от обществото остава убедена, че извънземните не са истински.

Мнозина биха казали, че има куп доказателства за извънземен контакт, ако внимателно проучим древните цивилизации, които са съществували на Земята преди хиляди години, в древна Месопотамия, Египет, Азия и Америките.

Накъдето и да погледнем, намираме доказателства за нещо, което днес лесно може да се интерпретира като извънземен контакт.

Векове след изчезването на великите древни цивилизации, като древните маи, ацтеките, инките и т.н., въпросът за извънземния живот продължава да присъства в съвременното общество.

През цялата история безброй изследователи, философи и учени са се чудили, дали има живот отвъд пределите на Земята.

Някои дори били наказани затова, че говорели за извънземни, като Джордано Бруно.

Джордано Бруно, който бил италиански доминикански монах, философ, математик, поет и космологически теоретик, предполагал че звездите били просто далечни слънца, заобиколени от собствени екзопланети, и приемал възможността, че тези планети дори биха могли да отгледат собствен живот.

Освен това, той настоявал, че вселената всъщност е безкрайна и в „центъра” ѝ може да няма никакво небесно тяло.

През 1593 г. Бруно бил съден за ерес от римската инквизиция по обвинения, включващи отричането на няколко централни католически доктрини, включително вечното осъждане, Троицата, божествеността на Христос,  девствеността на Мария и преосъществяването.

Пантеизмът на Бруно също бил много притеснителен.

Инквизицията го намира за виновен и той бива изгорен на кладата на римския площад Кампо Деи Фиори през 1 600 г.

Векове след Бруно философи, изследователи и учени продължават да си задават въпроса, дали сме сами.

Ако извънземните са истински и са имали контакт с нашите предци, къде е доказателството?

Ако отидем до археологическия обект Ал-Обеид, ще намерим нещо, което мнозина вярват, че е изображения на хуманоидни извънземни.

На археологическия обект Ал-Обеид археолозите намират множество артефакти, датиращи от поне 7 000 години. Сред тези обекти били открити странно изглеждащи фигурки със смесица от хуманоидни и гущероподобни форми.

Най-странната от всички фигурки е една женска фигурка, която има странни гущероподобни черти, държаща бебе, което също има гущероподобни черти, с остри лица и очи с формата на бадем.

Статуите на Гущеровите хора от Обеид се смятат от много изследователи на извънземните за доказателство за древен извънземен контакт преди повече от 7 000 години в древна Месопотамия.

От древна Месопотамия се запътваме към Мексико, където безброй мистериозни обекти са били намирани през годините, сочещи към възможността древни цивилизации като тази на маите да са имали контакт с напреднали извънземни същества.

Артефактите, намерени на територията на древните маи, показват нещо, което прилича на извънземни същества с очи с формата на бадем и дискообразни обекти, които според много изследователи са доказателство за напреднали космически кораби.

Недалеч от Юкатанския полуостров, близо до съвременния град Веракруз, група изследователи намира изключително противоречиви артефакти, които според тях „несъмнено доказват”, че древните култури от Америка са имали контакт със същества, които не са от Земята.

В Египет имаме огромно количество от доказателства, които също сочат към възможността предците ни да са имали контакт със същества, които не са от Земята.

Ако погледнем Папируса от Тули – апокрифен документ от огромна важност – ще видим, че той описва появата на летящи чинии по времето на фараона Тутмоз III:

„... бяха по-многобройни от всичко. Сияеха в небето по-ярко от слънцето чак до пределите на четирите подпори на небето […] могъща бе позицията на Огнените Дискове...”

Друг древен текст, наречен Туринския царски канон, посочва че над древен Египет царували „боговете”.

Ако отидем до древна Индия, ще намерим доказателства за мощни летящи кораби, които съществували на Земята преди повече от 6 000 години.

Според древната индийска изтория – една от най-обширните на планетата – древните им свещени текстове, наречени „Веди”, говорят за невероятни летящи кораби, които посетили нашата планета преди повече от 6 000 години. С помощта на Вимана древните астронавти посетили различни места на нашата планета с лекота, разпространявайки познание и богатство сред древните, примитивни цивилизации.


Гущеровите хора от Обеид


Дали това не е „Сиво извънземно” с бадемови очи?


Възстановка на Папируса от Тули. Той твърди, че огнени „дискове” посетили Египет по времето на фараона Тутмоз III


Шумерският Списък на Царете:”1-39 След като царството се спусна от небето, царството бе в Еридуг. В Еридуг Алулим стана цар; той царува 28 800 години. Алалджар царува 36 000 години. 2 царе; те царуваха 64 800 години. После Еридуг падна и царството се премести в Бад-тибира. В Бад-тибира Енменлуана царува 43 200 години. Енменгалана царува 28 800 години. Думузид, пастирът, царува 36 000 години. 3 царе; те царуваха 108 000 години. После Бад-тибира падна (?) и царството се премести в Лараг. В Лараг Енсипадзиана царува 28 800 години. 1 цар; той царува 28 800 години. После Лараг падна (?) и царството се премести в Зимбир. В Зимбир Енмендурана стана цар; той царува 21 000 години. 1 цар; той царува 21 000 години. После Зимбир падна (?) и царството се премести в Курупаг. В Курупаг Убара-Туту стана цар; той царува 18 600 години. 1 цар; той царува 18 600 години. В 5 града 8 царе; те царуваха 241 200 години. След това потопът заля всичко”.


Древноиндийската Вимана


Анунаките – древни астронавти, които дошли на Земята преди стотици хиляди години, за да създадат човечеството.


Безброй любопитни артефакти са били намерени по цялото земно кълбо, изобразяващи неща, което мнозина вярват, че са древни астронавти. Може би предците ни са видели астронавти от плът и кръв и са решили да ги пресъздадат в камък? 


Дали това древно изкуство не е доказателство, че древни извънземни са ни посетили преди хиляди години?


Доказателство за древни астронавти, посещавали Земята?


Доказателствата са тук. Само трябва да ги дешифрираме.

 

Go Back

Comment

View older posts »