Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Твърдението, че „Извънземните са демони” хем е вярно, хем е грешно – ето защо

От Александер Лайт

Забелязах, че една нова идея се разпространява и нараства през последните две-три години. Има религиозни хора, които силно вярват, че извънземните са демони – и са прави. Някои извънземни наистина са демони, но не в религиозния смисъл.

Нека обясня.

Историята на човечеството всъщност започва отпреди, когато сме съществували в нефизична форма, на нефизична планета, но мисля, че ще е по-лесно за разбиране, ако започна разказа от времето на Шумер.

Скритата история на нашия вид

2. Следните исторически разкази са ни предадени във формата на глинени плочи от шумерската цивилизация, която изникнала преди около 6000 години в историческия регион на южна Месопотамия, в днешен Ирак.

Шумерите описват с големи подробности как вид от Високи Бели „богове” дошъл на Земята от друга планета в търсене на злато – метал, който можели да разпръскват като фин прах (наночастици) в атмосферата си, за да я поправят.

Те наричали тези „богове” Анунаки, което буквално се превежда „тези, които от небесата на Земята дойдоха”.

Първоначално Анунаките довели със себе си собствени роби, които да копаят златото, но понеже работата била тежка и очевидно безкрайна, робите вдигнали оръжие против владетелите си. За жалост за всички, повечето от робите били убити в бунта.

Владетелите Анунаки трябвало да намерят изход и решили генетично да проектират вид от роби, като комбиннират своята ДНК с тази на местен примат. Новият вид трябвало да бъде достатъчно интелигентен, за да работи с машините, но и достатъчно глупав, за да приеме тежкото задължение да работи без да се бунтува.

Последвал труден процес на опити и грешки и той продължил много дълго време. През това време били създадени множество човешки версии, а ние сме само последната версия на тези предишни прототипи – Homo Sapiens Sapiens.

Заслужава си да се отбележи, че ние не сме задължително по-добри от предишните версии, но като цяло сме по-добре пригодени да служим на нашите създатели, понеже затова те са си направили труда да ни проектират генетично преди всичко: за да ни използват за роби.

Например, Homo Erectus, който имал повече приматски гени отколкото анунакски гени, бил по-пригоден като вид да оцелява в суровите условия на нашата планета. Те могли да се ориентират в сурови пейзажи без да е необходимо да покриват нозете и дланите си, за да ги предпазят, да се катерят по дървета и да събират храна с лекота, а козината им предоставяла защита както от слънцето, така и от студа.

Но те не били достатъчно интелигентни, за да управляват напреднали машини, нито пък били достатъчно силни за изнурителен труд.

Вероятно най-добрият робски човешки вид, създаден от Анунаките, бил Homo Sapiens Neanderthalensis (Неандерталците) и Homo Sapiens Denisova (Денисовия човек). И двата вида имат по-големи черепи и по-големи мозъци, което ги правело по-интелигентни.

Те били и по-пригодени да живеят независимо на Земята, тъй като цялостно били по-яки. Черепите им били по-дебели, а плътността на костите им била по-голяма. Като цяло били по-силни и по-интелигентни от Homo Sapiens.

Разбира се, съвременната наука никога няма да приеме това твърдение за вярно. Според Дарвиновия „естествен подбор” фактът, че ние сме тук, а горните два вида са изчезнали, може да бъде само в резултат на това, че ние сме по-висши – но не такъв е случаят.

Всъщност, Неандерталците и Денисовият човек най-вероятно са били затрити от създателите си, понеже били твърде интелигентни и твърде силни за предназначението им като послушни роби.

Тъй че до Неандерталците и Денисовия човек можем да наблюдаваме продължително усилие от страна на Анунаките да подобрят творението си, а след това внезапно понижаване до нас – Homo Sapiens Sapiens.

Назад към произхода

Както заявих в началото на тази статия, историята на човечеството всъщност започва назад във времето, когато сме съществували в нефизическа форма на нефизическа планета.

1. Първите разкази за произхода на човека идва от Крилотворците, които се представят като бъдещ аспект на човешкия вид. Като цяло ние, от бъдещето.

Според тях, групата извънземни, които по-късно били идентифицирани като Анунаки, наистина били дошли на Земята, за да търсят злато, но първоначално те дошли тук много по-рано, отколкото се твърди в шумерските плочи. Тогава Земята била в процес на уплътняване и била населена от нас като нефизични същества.

Това били първоначалните Атлантически времена, а първите Атланти били нефизични същества.

Първоначалните Анунаки също били нефизични същества и се нуждаели от злато, понеже то модулирало честотата на телата им и затова то било есенцията на вида им. То притежавало свойство, което било жизненоважно за оцеляването им, подобно на това, което е храната за нас сега.

След като постигнали споразумение с Атлантите, те започнали да вземат злато от нашата планета.

С времето Земята започнала да се материализира все повече и да се уплътнява като цяло. И златото заедно с нея. Копаенето на злато скоро щяло да стане невъзможно за Анунаките, тъй като телата им, също както нашите, били етерични, докато златото придобивало гъсто, физично състояние.

И тогава Анунаките помолили Атлантите за помощ, както и други извънземни видове, за да създадат физически носител, който да може да се използва за копаене на злато.

Анунаките се скарали за нещо с Атлантите, или може би по начало изобщо не ги било грижа за тях, и започнали да заговорничат с другите извънземни видове против тях.

Анунаките вече имали човешко тяло и само им трябвало да го захранят с жизнена сила или душа.

Тъй като Атлантите непосредствено участвали в създаването на тази планета от самото начало, те били естенствено заинтересовани да преживеят живот на нея като плътни същества. Затова се съгласили да опитат човешките носители/костюми/тела.

Телата били изключителни и функционирали наистина добре, така че отначало те наистина се наслаждавали на експеримента да живеят на Земята като физически същества, но с всяко едно въплъщаване Анунаките тайно влошавали човешките тела. В същото време с помощта на другите извънземни видове започнали да проектират затвор за нефизичните Атланти.

По времето когато била завършена последната версия на затвора,  човешките носители, които им били предоставяни, били само частица от това, което били преди.

Тези тела били по-малки, по-слаби и почти напълно откъснати от Източника, което означавало, че те вече зависели от физическа храна за оцеляване. И без никакво познание за това какви били преди, Атлантите станали безнадеждно поробени, както във физическа, така и в нефизическа форма.

Вече можело да бъдат използвани като роби от извънземните.

Тогава било решено някои от Анунаките също да се въплътят на Земята, за да властват над Атлантите, но те щели да използват оригиналните човешки тела.

Тези Анунаки се представяли за създатели на човечеството, изполвайки измислена история и започнали да ни използват за робски труд, докато непрекъснато настройвали телата ни в съответствие с нуждите си.

Изобличаване на извънземните поробители

Най-видимите извънземни, участващи в нашето поробване, са Анунаките, но както вече споменах, имало и други извънземни видове, които работели в тясно сътрудничество с Анунаките, като Ниските Сиви, Рептилите и един нефизичен вид, който нашите предци наричали Архонтите.

Рептилите произхождат от друга вселена, която е постигнала завършеност. Което означава, че цяла една Вселена е усвоила всички уроци и предизвикателства и се е развила отвъд физичното, дуалността, полярността и много други концепции, които ние дори не можем да си представим, камо ли да разберем.

Рептилите се били развили като върховния воински вид. Високи по 4 метра и с естествена броня от люспи, както и силни мускули, силни челюсти и остри зъби и дълги нокти на ръцете и краката, тези месоядни хищници са върховните машини за убиване.


Рептилски извънземен, както е изобразен във филма „Пътят на Юпитер”

Съчетайте физическата им сила с голям мозък, както и противоположни палци, и ще разберете защо са станали на практика неудържими.

Но заради пътя на крайно насилие, който избрали да следват, било взето решение никога да не стават приемници на души. Просто нямало какви уроци да се научат от едно съзнание, населяващо телата им и никакъв проспект за духовна еволюция.

Цели планети и местните им видове били напълно заличени от Рептилите, докато по някакъв начин не направили споразумение с гореспоменатите Архонти.

Архонтите са нефизични същества, за които се вярва, че населяват нисшето четвърто измерение. По природа те са паразити и се хранят с негативна енергия, генерирана от носителите им. Рептилите никога не могат да бъдат носители на души, но могат да бъдат носители, в смисъл, на нещо много по-тъмно: Архонтите.

Понеже Рептилите нямали души, в основата си те са откъснати от енергията на Източника, затова Архонтите не могат да се хранят от тях директно, но биха могли да се хранят от негативната енергия, генерирана от видовете, измъчвани от Рептилите.

За да има смисъл в това, трябва да разберете, че всички същества, които имат души, прикрепени към телата им (включително човешките същества), са свързани с Източника, откъдето получават неполяризирана енергия. От съществата зависи поляризирането на енергията и използването ѝ според нуждите им. Положително поляризираната енергия може да се използва като източник на храна и има човешки същества, които могат да живеят без да ядат физическа храна.

Архонтите не само използват тази отрицателно поляризирана енергия за гориво, но и се дрогират с нея. А в замяна на услугите, предоставяни от Рептилите, Архонтите споделят част от тръпката с тях.

Стратегията им била да зарибят Рептилите към „дрогата” и двата вида станали неразделни съюзници.

Тогава именно начинът на водене на война на Рептилите се променил от пълно унищожение към поробване и брутално измъчване на затворниците.

(Когато същества с души са измъчвани, те неволно дават отрицателна полярност на енергията, която получават от Източника. Затова, например, серийните убийци получават такова голямо удоволствие от малтретирането и измъчването на жертвите си. Техните нефизични, паразитни лепки се хранят с тази енергия и споделят част от тръпката с тях.)

Когато вселената им постигнала завършеност, този студенокръвен – буквално и метафорично – вид от върховни воини бил пратен в нашата новородена вселена. Те веднага се короновали като върховни владетели на тази вселена – собственици, ако щете.

Оттогава насетне много видове в нашата вселена са били поробени от Рептилския/Архонтския съюз, включително и нашият вид. С времето някои от видовете решили да се съпротивляват и така най-вероятно се е появила Галактическата Федерация.

Отрицателната енергия, която генерираме ежедневно в резултат на омразата, смъртта от конфликти, мъченията, глада, мъките и т.н. се използва както да захранва Матрицата-затвор, така и да храни нашите надзиратели.

Също така трябва да знаете – и не съм сигурен, дали изобщо трябва да споменавам това – че има безкрайни човешки ферми (много подобни на нашите животински ферми) в подземните бази, където тези Рептили живеят.

Според източници в просветената общност, единственият начин да избягаме от хватката на Архонтите е колективната духовна еволюция. Ако еволюираме духовно и извисим вибрацията си отвъд тяхната честота на контрол, ние ще спрем да генерираме отрицателна енергия и Архонтите ще бъдат лишени от източника си на храна.

Но трябва да знаем, че това означава, че ще лишим и Рептилите от силната им дрога, което означава, че и двата вида ще се борят с всички сили, за да попречат това да се случи.

Земята е една от последните планети в нашата вселена, която те все още контролират, тъй като повечето от останалите вече са еволюирали отвъд честотата им на контрол, и тук те ще направят последната си отбранителна позиция. Според Алекс Колиър, те съзнават това и са се подготвили съответно.

За щастие, Галактическата Федерация е тук и е готова да се намеси и да ни помогне, когато настъпи времето. Те вече са силно намесени в нашето пробуждане и са се фокусирали да ни помагат да постигнем просветление.

Също така е важно да се знае, че само около половината живи човеци днес имат души, прикрепени към телата им. Откакто Анунаките решиха да се оттеглят в сенките и да оставят слугите си да ни управляват, (известни още като „кралските особи”), винаги е било така. Другата половина са човешки тела, а не човешки същества, и целта им е да поддържат статутквото – да продължават нещата, както господарите им искат. Така че, дори и външно да изглеждат като нас, вътрешно изобщо не са като нас. Те нямат съвест и проспект за духовна еволюция. Те са просто съдове, дистанционно контролирани от Анунаките в съответствие с нуждите им.

Ниските Сиви са едни от най-подценяваните извънземни от просветената общност. Понеже нямат внушителен ръст или свиреп вид, ние сме доста пренебрежителни към тях, което е сериозна грешка, тъй като те са също толкова опасни, колкото и който и да е от горните видове.


Това е снимка на действителен Сив извънземен. Тялото му е покрито с антиспетичен разтвор, а очите са покрити с тънки черни лещи.

Ниските Сиви са майстори генетици и майстори на контрола над ума. Те са изключително интелигентни (отвъд всичко, което можем да си представим), телепати, могат да манипулират материята, тъканта на време-пространството и дори могат да навлизат в множество измерения.

Всъщност, има много доказателства, които предполагат, че те са умовете зад измерението на Матрицата-затвор и целия капан на прераждането.

Демони ли са Извънземните?

Първите религии на човечеството започват като тъмни култове на поклонение и ритуални жертвоприношения, посветени на нашите поробители, които били почитани като „богове”. Някои от тях, като физическите Анунаки, били почитани като живи богове и всички те имали храмове, посветени на тях.

Други, като Рептилите и Сивите, били почитани като „богове на подземното царство”. Те били тези, които изисквали постоянни човешки жертвоприношения (особено на деца).

Главната роля на първите жреци била да провеждат тези човешки жертвоприношения и да донасят прясната кръв (изпълнена със секрет от надбъбречните жлези) и все още биещите сърца на жертвите на своите Рептилски „богове”, които вземали тези приноси от специално проектирани камери, които свързвали техния свят с външния свят. Често Рептилите искали да им бъдат донасяни и живи бебета.

Трябва да разберете, че Рептилите и човеците изобщо не са съвместими, тъй като ние не можем да понасяме вида и миризмата им, и понеже те са студенокръвни създания, им трябват големи количества външна топлина, която също не бихме могли да изтърпим.

Според контактьори с извънземни, като Алекс Колиър, както и множество хора, които са имали близки срещи от трети и четвърти вид, Рептилите излъчват наистина лоша телесна миризма, която може да се сравни с гнили яйца или сяра.

Докато доставяли живите бебета или кръвта и органите на жертвите, много от жреците зървали тези „богове на подземното царство”. Само си представете, че сте в тъмна стая с тези масивни хищници, които миришат на гнили яйца.

Представете си да ги зърнете да поглъщат човешко бебе, или да слушате крясъците им, докато се боричкат за свежата кръв и органите на жертвите. Точно така започнали най-мрачните истории за подземния свят, и защо жреците били тези, които ги разпространявали.

Това е и причината да имаме толкова много статуи, изобразяващи рептилски хуманоиди, в ден днешен статуи на дракони по цял свят, легенди за рептилски демони (включително легендата за св. Георги и Змея), както и картини на дяволи/демони, които са изобразени с рептилски вид. Важно е да се знае и че, поне в няколко езика, дявол и змей са синоними.

Така че, да – Рептилските извънземни са древните „демони”, „дяволи” и „боговете на подземното царство”. Също така, наричането на други злонамерени извънземни „демони” също може да се приеме, тъй като те също са преки участници в поробването на нашия вид от самото начало.

Но не е вярно, че всички извънземни са демони. Има множество добронамерени извънземни видове, които са преживели подобна на нашата съдба в ръцете на Рептилите и техните съюзници, и те наистина могат да се разглеждат като нашето Космическо семейство.

 

Go Back

Comment

View older posts »