Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Това не е никаква луна – това е обсерватория, създадена за да ни наглеждат!

Наистина, да се твърди, че Луната е изкуствена, може и да звучи откачено, но защо звъни като камбана при удар?

Предишните експедиции до Луната донесоха значително количество информация, но естественият спътник на нашата планета все още си остава мистерия за изследователите.

Първият човек, поставен от NASA да оглави Комисията за лунни изследвания, д-р Джастроу, нарекъл Луната „Розетският камък на планетите”.

Много уфолози са убедени, че Луната, която всеки вярва, че е естествен спътник, всъщност била построена от по-напреднала цивилизация, като база за изучване, където да документират поведението на нашия вид.

Други вярват, че извънземните не се интересуват чак толкова от обществото ни, тъй като не разбират междурасовото насилие и затова Луната служи просто за наблюдателна кула, чрез която биха научили дали човечеството някога ще се опита да напусне Земята и да пътува в космоса.

Умерените теоретици казват, че тялото ѝ е покрито със скалист пласт, който се измерва на повече от 5 км от повърхността, разположен върху черупка, направена от изключително устойчиви химически компоненти, които биха издържали дори удар с голяма сила, като от астероид или комета, без да понесе големи загуби.

Един изследовател от NASA, на име Робин Брет, веднъж казал, че:

 „Сякаш е по-лесно да се обясни несъществуването на Луната, отколкото съществуването ѝ”.

Ето няколко странни факта, които ни карат да вярваме, че Луната всъщност е била построена от самото начало.

През 1969 г. Съединените щати построяват модул с единствената цел да го разбият в Луната, за да проучат какви ще са последствията. Изчислената мощ, която се натрупала при удара, се говори, че била един тон динамитен еквивалент.

След контролирания сблъсък, експерти наблюдавали вълните, породени от шока, и били изумени. Луната издала звук, напомнящ този на гигантска камбана, а ехото звучало повече от половин час.

Кен Джонсън, човекът ръководещ снимките и информацията, заявил че Луната също така вибрирала или „потреперила” по симетричен начин, „почти сякаш имаше гигантски хидравличен заглушител вътре в нея”.

Александър Шербаков и Михаил Васин публикували една статия някъде през 70-те, озаглавена „Дали Луната е създание на извънземен интелект?”.

В статията те задават няколко много съществени въпроса и изнасят известни факти, които не подлежат на логическо обяснение.

Повърхността на Луната, единствената част, която може да бъде изучавана, съдържа минерали и в по-голямата си част е направена от необичайно твърда материя.

Пробите, донесени от Луната, се оказва също така, че съдържат кован метален материал, който няма как да се е формирал или сам да е попаднал там.

Учените открили части от високо обработен Уран, който науката никога не е могла да добие чрез естетсвени процеси.

Намерили са и следи от радиоактивни метали, обикновено използвани за производството на Плутоний в големи количества. Всичко това е ясно доказателство, че Луната не е неактивна, както са ни накарали да вярваме.

Всички знаем, че нашата луна няма твърдо ядро, както другите планети или естествени спътници, а масата е концентрирана в множество точки, повечето от които се намират на голяма дълбочина.

Друг добре известен факт е, че Луната е на повече от четири и половина милиарда години, което я прави по-стара от нашата планета с повече от един милион години. Тя се различава от всеки друг спътник, познат във вселената.

За разлика от всеки друг естествен спътник, луната описва съвършено кръгла орбита около планетата, която обикаля. Без значение от коя точка гледате, едната страна на луната винаги ще е невидима.

Титаният, много рядък и скъп метал на Земята, използван за разработване на напреднали технологии (космически совалки или подводници), се намира в големи и концентрирани количества в скалите на луната. Халълд Юри, Нобелов лауреат по химия, е все още много объркан от този факт.

Странни факти като тези, които току-що прочетохте, изскачат всеки ден, а съвременната наука не успява да ги обясни.

Не само количеството информация за луната в много оскъдно, но и процентът на хората с достъп до нея се държи под контрол.

от Ностра

 

Go Back

Comment

View older posts »