Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Вечерята ми с предполагаемия пътешественик във времето Андрю Басяго

От д-р Кети Форти

Ще се изненадате ли да научите, че вече имаме технологията и способността да пресичаме времето СЕГА и я имаме от повече от 50 години?

Явно правителството експериментира с телепортацията от 50-те години на миналия век според военния разобличител и адвокат от Вашингтон Андрю Басяго.

Наскоро бях в планината Шаста, Калифорния и имах възможността да вечерям с Анди и да го разпитам от първа ръка.

Необикновен разговор за вечеря? Можете да се обзаложите! Намирам историята му за завладяващо достоверна, а детайлната му памет достойна за кандидат за Менса, (какъвто е). Едва си спомням какво ядох, тъй запленена бях от историята му.

Участието на Базяго като пътешественик във времето в проекта „Пегас” започва още като дете вкрая на 60-те години на миналия век и продължава през юношеската му възраст.

Той бил вербован от баща си, който работел във военното разузнаване. Бащата на Андрю бил част от „време-пространствената програма”, известна като проектът „Пегас”, която използвала технологията за телепортация на Никола Тесла.

(Това обяснява защо повече от 50% от патентите и изследователските материали на Никола Тесла били поставени под ключ от министерството на отбраната от съображения за „националната сигурност”).

Използването на деца за експерименти от служителите на военното разузнаване е легенфарно. Като клиничен терапевт, практикувал някога в Норфолк, Виржиния –  дом на Атлантическия флот и няколко военни бази, съм лекувала няколко пораснали кандидати от някои от тези тайни програми.

Те включвали всичко от контрол над умо до предизвикване на дисоциативни състояния у деца, за да се създаде втора личност, която да пренася секретна информация незабелязано. Това била предпоследната шпионска програма.

Трудно е да се повярва на такива приказки отначало, но историите на всички са зловещо подобни и не са изтръгнати под хипноза. Повечето от тези програми са тайни и не са открито одобрени от правителството, а понякога за тях не знаят дори най-висшите военни ешелони. 

Така че не ми беше особено трудно да приемам с отворен ум това, което споделяше Анди по отношение на преживяванията си, работейки за няколко тайни военни програми.

Голяма част от пътуването във времето на Анди беше публикувана в Huffington Post през 2012 г. Той си спомня как се е върнал назад във времето до адреса на президента Линкълн в Гетисбърг (и е бил уловен на фотография), както и напред във времето до 2045 година.

Всеки път ръководителите му го карали да докладва с подробности какво е видял, политически и социологически детайли и кой е бил президент по онова време.

Той твърди, че след скок в много близко време в бъдещето е докладвал, че е имало черен президент на име Барак Обама. Той споделя, че ръководителите му особено се интересували от идентифицирането на бъдещите президенти, за да могат да благоприятствуват и да оформят ранното им развитие.

Анди твърди, че на много от скорошните президенти, включително двамата Буш, Клинтън и Обама, им е била казана бъдещата им президентска роля, дълго преди да дойдат на власт.

Анди съобщава, че дори е бил замесен в проект, където за кратко е бил в една стая с малд чернокож мъж на име Бари Соеторо, (който по-късно приема името Барак Обама).

Интересно, Обама признава, че познава Анди Басяго, както и че е запознат с проекта „Пегас”. Що се отнася до всякакви други подробности във връзка с участието му, той запазва мълчание.

Както капитан Спок би казал, „Очарователно”.

Някои хора може да си спомнят, че са чували термина проект „Пегас” в телевизионния сериал Старгейт Атлантис. Само че не е тайна в Холивуд, че сценариите на космическите истории, както и филмът „Денят когато Земята спря” са въз основа на информацията, получена от военните филмови консултанти, които предлагали такива идеи.

Истината често е скрита наяве под маската на фантазията. Аз самата се учудих колко точно съвпада пътуването във времето, описано във филмите и телевизията, с преживяванията на Анди. Можем ли да се върнем назад във времето и да поправим някои ужасни събития, като възхода на Хитлер или убийството на Джон Ф. Кенеди?

За съжаление отговорът е „не”. Ако можеше да бъдат поправени, ние дори нямаше да знаем, че изобщо са се случили, за да се върнем и да ги поправим. Дори героят пътешественик във времето на Стивън Кинг не успява да се върне и да предотврати убийството на Кенеди в книгата му „11/22/63”. Лоша работа.

Трябваше да попитам Анди и дали телепортацията е като „телепортирай ме, Скоти” в холозалата на Стар Трек. Според Анди, това би било невъзможно за човеци, за разлика от неодушевени предмети.

Атомната клетъчна реконструкция от точка А до точка Б просто е твърде сложна. Събраната наново човешка версия би пристигнала мъртва. Анди казва, че е пътувал през изкуствени вортали (вихрови портали), които използвали пулсираща сияйна енергия. 

Човек трябвало бързо да скочи във вортала или тялото започвало да се разпада. Той си спомня как едно момче, което се поколебало, преминало с двата му крака, срязани през коленете. Олеле!

Вътре във вортала той често виждал извънземни същества, които го наблюдавали, и понякога имал чувството, че едновременно пада без да се движи.

Що се отнася до пренасянето, скоковете му във времето можели да отнемат от няколко секунди до една минута, през което време бил инструктиран да вдиша дълбоко и да задържи дъха си.

Във вортала имало малко кислород и контролът върху дишането бил необходим, за да не припадне. Ако припаднел, можело и да не се върне.

Хм. Телепортацията обаче, колкото и интригуващо да изглежда, звучи и опасна. Дали затова са пращали заменими деца? Анди казва, че след 70-те години на миналия век са усъвършенствали технологията и днес тя може да се използва, за да се почисти Земята.

Той станал разобличител, понеже вярва, че такава високо развита технология трябва да е свободно достъпна за света и че тя вероятно би могла да промени човечеството.

Просто в транспортирането на стоки тя би премахнала нуждата от двигателите с вътрешно горене, горивата и другите материали, които вредят и/или замърсяват околната среда.

Този адвокат, станал активист за истината и прозрачност, се кандидатира за президент на САЩ през 2016 г. Целта му била да накара правителството най-сетне да пусне тази невероятна технология и да я извади наяве.

 

Go Back

Comment

View older posts »