Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Прикриването на съществуването на Дварка

Легендарният град Дварака (или Дварка) се споменава в Махабхарата като селището на Кришна. Появява се доказателство, че градът е истински, но по-нататъшните изследвания били забранени.

Дварка се споменава в Махабхарата, Хариванша, Бхагавата Пурана, Сканда Пурана и Вишну Пурана.

Твърди се, че Дварка се намирала близо до мястото на съвременния град Дварка, но била напусната и потънала в морето. Според слуховете е на повече от 30 000 години, тя може би държи ключа да разберем дали тези легендарни истории са били мит или действителни.

Само на 20 метра под водата водолази откриват стени от пясъчник, калдъръмени улици и следи от процъфтяващо пристанище. Това бил много могъщ град, управляван от Кришна.

Хиндуистките текстове обясняват, че един цар на име Салва нападнал Кришна в митичната Дварка. Теоретиците на Древния астронавт вярват, че описанията на битката предполагат употребата на извънземна технология.

Според древните санскритски текстове Салва нападнал града с нещо, което би могло да се разбира като космически кораб, изсипвайки енергийни оръжия, които приличали на светкавици.

По този начин унищожил големи части на града. Когато това се случило, царят на града, божеството Кришна, отвърнало оръжейни изстрели по този космически кораб.

Оръжията са описани като стрели, но това не били обикновени стрели. Казва се, че те тътнели като гръмотевици, когато били изстрелвани, и приличали на светкавици или слънчеви лъчи.

В отговор се казва, че космическият кораб започнал да се появява на различни места едновременно. Явно се е движел по начин, който напомня на съвременните описания на НЛО.

И тъй, има летателен апарат, направен от метал, който изстрелва ракети по града.

Легендата твърди, че накрая Кришна напуснал Земята, а океанът погълнал града му Дварка.

За много хора описанието на приказните древни градове в санскритските писания на Индия са просто митология, но с откриването на останките на потънал град до брега на Индия на местоположението на Дварка всичко това се променя.

НО СЛЕД ТОВА... ВСИЧКИ ПО-НАТАТЪШНИ ИЗСЛЕДВАНИЯ СА ЗАБРАНЕНИ ОТ ПРАВИТЕЛСТВОТО

Защо индийското правителство внезапно принуждава екипа на разкопките да прекрати всякакви изследвания на тези развалини на дъното на Арабско море?

Защо всякакви нови проучвания вече са забранени? Дали предците на Индия са видели война между извънземни същества?

Ако митологичният град, цитиран в хиндуистките текстове се окаже истински, възможно ли е да има и доказателство, което ще промени света завинаги?

Go Back

Comment

View older posts »