Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

6 000 годишни текстове разкриват, че МЕЖДУЗВЕЗДНИ КОСМИЧЕСКИ КОРАБИ са посещавали Земята

Истинската история на човечеството е много по-очарователна, отколкото конвенционалните учени и „учебниците по история” ни казват. Знаете ли, че има древни текстове на хиляди години, които споменават превозни средства, контролирани от ума, технологии като левитация и антигравитация, и космически кораби, идващи от други планети?

 „Проучването на санскритските текстове ме убеди, че древна Индия наистина е знаела тайната на строенето на летателни апарати и че тези машини са били по модел на космическите кораби, идващи от други планети”.

Всъщност, има толкова много неща, които нарочно са пропуснати в учебниците по история, сякаш обществото не трябва да знае истинската история и произхода на човека.

Докато много хора смятат древен Шумер или древен Египет за двете най-интересни древни цивилизации на Земята, истината е, че всяка една древна култура е красива по свой начин и е допринесла за цивилизацията в различни аспекти.

Ако погледнем към древна индия, ще открием това което мнозина наричат най-очарователните древни текстове на всички времена.

Древна Индия има една от най-обширните истории на света, а най-великите им древни текстове, наречени Ведите, са едни от най-великите древни писания на планетата Земя.

Интересно, тези древни текстове, които са на хиляди години, говорят за „летящи кораби”, които посетили континента им преди 6000 години.

Написани на Ведически Санскрит, тези текстове съдържат най-стария слой литература на санскрит и най-старите писания на хиндуизма.

Мнозина смятат тези древни текстове за очарователни и същевременно объркващи. Древната книга Вайманика Шастра или Наука по Аеронавтика, споменава невероятни подробности за „превозните средства”, контролирани от ума, благодарение на технология – вече изгубена – която била достъпна за древните култури.

Но не само тези очарователни писан ия споменават превозни средства, контролирани от ума, а дават и подробности за очарователни технологии, като левитация и антигравитация – футуристични технологии, които съществували на Земята преди повече от 6000 години.

Много изследователи смятат свещената книга Вайманика Шастра за наръчник по космоса, космическите кораби и междузвездното пътуване.

За да разберем какво ни казва Вайманика Шастра, се обръщаме към добре познатия изследовател на Санскрит, д-р В. Рагавам, който е написал над 120 книги и 1200 статии и е спечелил Наградата за Санскрит на Академия Сахития през 1966 г.

Според д-р В. Рагавам, тези очарователни древноиндийски текстове говорят за човеци, които са живели на други планети, и извънземни същества, които са посещавали предците ни преди хиляди години.

Д-р Рагаван казва:

 „Петдесетте години изследвания на този древен труд ме убедиха, че има живи същества на други планети и че са посещавали Земята още преди 4000 г.пр.Хр.”.

Още обяснява:

 „Има маса очарователна информация за тези летящи машини, дори оръжия от научната фантастика, които могат да се намерят в преводите на Ведите (писанията), Индийския епос и други древни санскритски текстове”.

Много други учени и автори са съгласни с д-р Рагаван. Има голямо количество от доказателства, написани в Махабхарата и Рамаяна, където намираме всякакъв вид технологии.

Д-р А. В. Мурти, професор по аеронавтика в Индийския интститут по Наука в Бангалор.

 „Вярно е”, казва д-р Кришна Мурти, „че древните индийски Веди и други текстове говорят за аеронавтика, космически кораби, летящи машини, древни астронавти”.

„Едно проучване на санскритските текстове ме убеди, че Индия е знаела тайната за построяването на летателни машини – и че тези машини са били по модел на космически кораби, идващи от други планети”.

Сякаш независимо къде ще отидем и независимо къде ще потърсим, всички древни култури споменават очарователни подробности, които конвенционалните учени приемат погрешно. Има множество древни текстове, които сочат към части от една „забравена история”.

Древната индийска история със сигурност е една от тези погрешно разбрани части от човешката история.

След като видите всички доказателства, запитайте се дали не е време да променим учебниците си по история?

 

Go Back

Comment

View older posts »