Menu

Последен век

и ще слушат измамителни духове и бесовски учения...

Нарисувано в историята: Два НЛО забелязани в древни рисунки на Иисус

Енигматичните рисунки могат да се намерят на стените на катедралата св. Скавели в Грузия, където наблюдаваме ДВА любопитни дисковидни летящи обекта с три странни дири, излизащи от всеки обект, напомнящи на нещо като метателен експлозив.

Накъдето и да погледнем, сякаш има доказателства за мистериозни летящи обекти по целия свят. Дали е устно предание, религиозни текстове, петроглифи или дори изкуство, сякаш хората от миналото са ни оставили малки следи за това, което са видели в небето преди стотици, дори хиляди години.

Особено една рисунка, която породи разгорещен дебат в мрежата, може да се намери върху стените на катедралата св. Скавели в Грузия, където рисунка на разпването на Христос показва странни обекти, които веднага изпъкват.

Рисунката показва изображение на разпнатия Христос с хора, събрали се около него, а странните обекти, които подлудяват много НЛО ентусиасти, са два мистериозни обекта, намиращи се в горния десен и ляв ъгъл на рисунките, които странно напомнят на „летящи дискове”.

Но каква технология бо могло да е имало на Земята и да е летяла в небето преди хиляди години?

Дали художниците, нарисували този шедьовър, наистина са изобразили летящи дискове? Или пък се е опитал да нарисува нещо съвсем различно? Мненията са смесени.

Мистериозните обекти, нарисувани до Христос, сякаш са сводести, дисковидни летящи обекти с три любопитни дири, излизащи от всеки обект, напомнящи на нещо като метателен експлозив.

Въпреки че тези обекти са определено любопитни, те не са единствените, които предполагат, че хората може да са видели нещо „напреднало” да лети във въздуха преди хиляди години.

През последните години християнството, а и религията като цяло, употито се свързват с извънземна дейност. Всъщност, има много хора, които се съгласяват, че религията по цял свят се базира на „същества” не от Земята. Бог не е от Земята, следователно в превод Той е извънземен.

Много интересни неща бяха намерени през последните години, свързани с Иисус и живота Му.

Едно от най-чудатите открития, свързани с Иисус Христос, са два древни ръкописа, написани на коптски език – съхранявани в Моргановата библиотека и музей в Ню Йорк Сити и в музея на университета в Пенсилвания – които предполагат, че Иисус Христос е бил превръщач.

Древните текстове твърдят:

 „Тогава юдеите рекоха на Юда: Как да го заловим [Иисус], като няма само една форма, а видът му се изменя. Понякога е румен, понякога е бял, понякога е червен, понякога е с цвят на пшеницата, понякога е блед като аскетите, понякога е млад, а понякога е старец...”

Както виждате, от рисунките с т.нар. НЛО до мистериозните текстове, които описват невъзможното, има много мистерии около религията.

Найджъл Уотсън, автор на „Ръководство за НЛО разследвания”, вярва че горното изображение не изобразява действителни НЛО.

„Има много примери за неща, които в съвременните ни очи изглеждат като астронавти и космически кораби в древните и религиозни произведения на изкуството”.

„Това, което трябва да разберем, е че художниците в миналото често използвали символика, за да разкажат история, да дадат по-дълбок смисъл на картината. В това разпване на Христос НЛО-тата представляват светлината (живота) и мрака (смъртта). Много художници са рисували слънцето и луната, лица на ангели, за да представят тези символични елементи. Общо взето тук не се виждат никакви извънземни”.

Всички историци, изследвали рисунката от 11 век, посочват че определено не виждаме НЛО-та и че чудатите куполовидни „кораби” са репрезентация на ангели пазители. Чудати ангели обаче, не мислите ли? Ако питате мен, а аз не съм експерт, бих казал, че двата обекта представляват Слънцето и Луната, ако не НЛО. Забележете как предполагаемият куполовиден обект в горния ляв ъгъл има червеникав цвят, докато другият в горния десен ъгъл е блед.

Но много други не биха се съгласили с г-н Уотсън, посочвайки една рисунка, наречена „Кръщаването на Христос” на Де Гелдер, нарисувана през 1710 г.

Любопитният шедьовър изобразява нещо, което мнозина интерпретират като МАСИВНО дисковидно НЛО, изстрелващо лъчи светлина надолу към Иисус. Според уфолозите тази картина несъмнено изобразява нещо, което днес е познато като летяща чиния – мистериозен летателен апарат от друг свят с лъчи светлина, излизащо от нея към Иисус долу.

Go Back

Comment

View older posts »